Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/knock-knock-image-4.jpg Başbakan Keanu Reeves Tanrıça Lorenza Izzo ve daha da önemlisi bir diğer reyiz Eli Roth http://www.youtube.com/watch?v=ti6S3NZ5mKI Ailesini köydeki akrabalarının yanına gönderen Keanu başkan, eve gelen iki tanrı misafirini küskülemekten geri kalmaz. Ardından olaylar gelişir. Funny Games kafasında olacağa benziyor. Bayağı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 piskopat olduklarını bilsem bile alırım ben bunları içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Daha kotu olabilirmiydi acaba... Berbat Edit : keanuda iyice sacmaliyor bu aralar.. Su igrenc seyde niye oynarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 eli roth, shyamalan'dan daha kotu ya. @kanuni: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Nicholas cage e kizarim nerden nereye geldi adam sanki anlasmislar gibi hangimiz daha kotu filmde oynariz yarisindalar.. Grr Izledin mi sen bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 filmdeki tek güzel şey sarışın kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 paticik güzel diyorsa silikonludur. summon black-ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ylarun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 o kadar kötü mü la izleyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 epey kötü. Aldatılan kadınlar para vermiş filmi çektirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 izledim demin, o kadar berbat değilmiş ya. bundan kötü neler var, temiz 5/10 alır bu. sondaki facebook misclick ya da daha doğrusu mistouch çok komikti ak asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar