narin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ulan o kadar soğan yenir mi böğğğğ :)[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Kurufasulye tarifi isteriz.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ondan sora yapana gazman tıtle versınler dı mı :D[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Kahvaltı yapmadan işe geldim, bu topici gördüm iyi mi? Midem kazınıyo be! Ama maşallah, hiçbirinizde koleströl korkusu yok, gecenin bi yarısı sosis, sucuk kızartmalar, ekmek arası mayonezli salam falan. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 AHua süper yapmışın hemen ugulamaya geçiyoruz Aşçıbaşı Kingpin usta :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 haha süpeer başka tarifler de istiyoz[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 canım inanılmaz kumpir çekti sucuğu görünce(acıktım)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Haydaaa.. Dondurma olduk iyi mi :D Edi dediğini yaptı valla helal, da dondurma gitmedi yaw :D Seninki de fena değil kingcim ama ben en çok Head'e güldüm, direk fıçı bira gelmiş :D[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Aa rew dondurma olmuş :)[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 çok güzel makarna sosu yaparım danışmak isteyen varsa mesaj atsın bana ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Temmuz 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Direk buraya yazsana öğrenelim, bilelim... Ama sölim resim falan koyma sora seni de "Makarna Sosu" yapmasınlar :D[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 *! Ortamın sakinleştiğini , adminlerden iz kalmadığını görür * Datt daraa raraaaaaaTAVUKLU BÖREK Malzemeler :TavukBezelyeDomatessEN ÖNEMLİSİ : Hamur Açmayı bilen hamarat kardeş Ve taaataaaa(Yapımda emeği geçen kardeşime sonsuz teşekkürler :P ) Hmm yarısına noldu acaba çekerken yiyivermişim galiba ?!? Böreklerin üstüne nur düştü ehehe(bkz.flash çok geldi) Ayrıca HEPSİ BENİM nihohohoho *! kötü adam kahkasını atar ve ortamdan uzaklaşır * NOT : Bu resimler foruma sucuk koyup canımı çektiren arkadaşlara hitaben yapılmıştır. Sucuğumuz yok ama tavuğumuz var :P Ayrıca kınıyorum sizi kın kın kın[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Efendim peki bu benim üşengeçliğimden oluşan yeni bir stil. Genelde kullanılan malzemeler yeşil soğan, normal soğan :p, biber, kıyma, uzun makarna (kırarsanız kabuslarınıza girerim) domates salçası sarımsak baharat ve cevizdir ben birde buna ek olarak sıkıntıdan marul eklemişimdir. Şimdi işin inceliği mutfak robotu iş kullanmakta :) Siz tavaya yağı koyun (hayvansalda olur bitkiselde) ve kıymaları ısıtın (ben hazır pişmiş kullanmıştım) Takiben sebze ve otlarımız elde bıçakla doğramak yerine mutfak robotuna tıkıştırın(sığmazsa tek tek az az yapın) ve hepsini bulamaç haline gelene kadar robotto bir güzel kesin biçin doğrayın. (bıçak değilde mutfak robototu kullanmanın yararını sonra anlatacağım) Bu bulamaçı kıymanın üstüne ekleyin ve hala bulamaçın içinden seçebiliyorsanız soğanlar pembeleşinceye kadar ısıtın daha sonra domates salçası ekleyin. Bir süre piştikten sonra fark edeceksinizki bu sos çok katı oldu. Evde bulunabilecek süt, su, şarap, bira domates püresi gibi daha akışkan malzemeler azıcık ekleyerek sosumuzu daha sıvı hale getirebilirsiniz. Sos hazırlandıktan sonra o adını şimdi hatırlayamadığım kapların içinde sarımsak ve cevizi dövün ayrı ayrı. Makaranyaı tabağa koyduktan sonra üstüne önce sosu dökün sonra ceviz kırıntıları ve sarımsak parçacıklarını ekleyin. Üstüne isterseniz baharat olarak kırmızı kara biber nane kekik ekleyebilirsiniz. ÖNEMLİ NOT: Makarnayı pişirdikten sonra süzgeçe koymayın tencerenin içinde suyuyla beraber kalsın yoksa hemen servis etmezseniz birbirine yapışıp kuruyor süzgeç altında suya tutarsanızda soğuyor. Birde açıklamayı unuttum sebzeleri robotta doğramanızın yararı (maruldan sanırım ) sebzelerin bol bol suyu çıkıyoe bulamaça katılıyor ve sosa çok güzel ekşi bir tat veriyor. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Temmuz 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 arkadaşlar tutorial hazırlıyorsanız gerçekten kendiniz yapmalısınız :D onun zevki bir başka oluyor..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Ardeth, 23 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: uzun makarna (kırarsanız kabuslarınıza girerim) lol :horace: Ardeth aşçı falanmısın , naptın hoca . Kardeşim olsana sen benim ehaha[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 sucuk istiyoooooooooooooooom![signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ben öğleyin yedim valla yarım ekmek arası kalın sucuk yanına buzlu kola[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 abi yeni kalktım ve karnım acıktı şimdi bi kokoreç mi yesem off :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ben de acıktım[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Valla bu gece bizim burda bi dürümcü var açık alan adana dürüm falan bol acılı, içinde domates salatası, soğan falan.. Oyyy resimleri yollarım akşama[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kuşbaşılı kaşar yiyesim geldi :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 off ya ben çok acıktım ya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Puhahah yamuldum ya kapa çeneni sucuk..[signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yani illa regal mi yapmamız gerekiyor kardeşim. Nasıl bir kabustur sucuğun yanında kolay yav. Siz allah bilir kokorecin yanında da kola içiyorsunuzdur. Sizin gibileri temizlemek vatana millete büyük hizmettir yani daha ne diyeyim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ahçı değilim ama makarna sosları ve omletler üzerine masterımı tamamladım şimdi hamur işlerine geçmeyi düşünüyorum heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar