Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 15

Seru

Öne çıkan mesajlar

Seru said:

ShadowFury said:

ya bişey sorucam ama kızmıycaksınız

ben metal gear solid serisini hiç oynamadım, nereden başlamak lazım? oyunların bir kısmı pcde yok sanırım, istediğimiz yerden başlayabiliyormuyuz, yoksa hikaye devamlılığı var mı?

1 ve 2 pc'de var. en baştan başlaman iyi olur. 3 galiba xbox'a da çıktı, 4 sadece ps3'de var.

Şurada sağdaki oyunların hepsine girişmek lazım mı, yoksa sadece Metal Gear Solid serisini oynamak yeterli mi?
https://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear

Bir de Steamde sadece MGS V:Ground Zero ve Metal Gear Rising:Revengeance var. gog'da hiçbişey yok. Diğer oyunlar nereden bulunur? Torrentlıycakmıyız illa?
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

kuzenle commandos pack aldık 2.1tl ye, 4 kişi oynamaya çalışacaz, az bi heyecan oldu bak commandos deyince

ben de aldım valla sonra aklıma desperados geldi

offff ne oyundu ya çocuklugumun oyunu yemin ederim sırf haritayı görmek için hile yazıp geçiyodum bazen bölümü.sdfsd

oynamamış olan varsa kesinlikle oynasın desperados:wanted dead or live
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Seru said:

ShadowFury said:

ya bişey sorucam ama kızmıycaksınız

ben metal gear solid serisini hiç oynamadım, nereden başlamak lazım? oyunların bir kısmı pcde yok sanırım, istediğimiz yerden başlayabiliyormuyuz, yoksa hikaye devamlılığı var mı?

1 ve 2 pc'de var. en baştan başlaman iyi olur. 3 galiba xbox'a da çıktı, 4 sadece ps3'de var.

Şurada sağdaki oyunların hepsine girişmek lazım mı, yoksa sadece Metal Gear Solid serisini oynamak yeterli mi?
https://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear

Bir de Steamde sadece MGS V:Ground Zero ve Metal Gear Rising:Revengeance var. gog'da hiçbişey yok. Diğer oyunlar nereden bulunur? Torrentlıycakmıyız illa?

oyunların çıkış sırasına göre sayarsam,
mgs1 pc'de var, 2'yle 3'ü şu an 40-60fps akıtacak güçte bilgisayarın varsa emülatörle oynarsın çok rahat. 4 için bi arkadaşın ps3'e çökmek gerek bi haftasonu. eskiden playstation'ın online store'unda satılmıyordu ama artık var. revengeance steam'de var, spin-off oyun. spectacle fighting (god of war stayla). ground zeroes da steam'de var. 5'in prologue'u 3-4 saat mi ne sürüyormuş sanırım. phantom pain de bu sene çıkıyor. o da steam'e gelecek.

1'i pc'ye çıktığı zaman, 2'yle 3'ü de zamanında ps2'de oynamıştım, sonra tekrar oynayasım gelince bu şekil yaptım. 4 arada eksik kaldığı için revengeance ve ground zeroes'a girişmedim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...