GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 http://store.steampowered.com/app/255220/ grid oynamış olan varmı daha önce,bi kaç yoruma baktımda dönüşler sürüş leş gibi denmiş,14 lira etmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 bırak grid'i, kitap oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 wAge of onders 3,deluxe edition 15 lira, eklentileriyle 45 lira. Değer mi dersiniz? Expansionlarla oyun adam olmuş derseniz topluca alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Seru said: ShadowFury said: ya bişey sorucam ama kızmıycaksınız ben metal gear solid serisini hiç oynamadım, nereden başlamak lazım? oyunların bir kısmı pcde yok sanırım, istediğimiz yerden başlayabiliyormuyuz, yoksa hikaye devamlılığı var mı? 1 ve 2 pc'de var. en baştan başlaman iyi olur. 3 galiba xbox'a da çıktı, 4 sadece ps3'de var. Şurada sağdaki oyunların hepsine girişmek lazım mı, yoksa sadece Metal Gear Solid serisini oynamak yeterli mi? https://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear Bir de Steamde sadece MGS V:Ground Zero ve Metal Gear Rising:Revengeance var. gog'da hiçbişey yok. Diğer oyunlar nereden bulunur? Torrentlıycakmıyız illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ps3 varsa şunu al https://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_Solid_HD_Collection bi de üstüne 4 oyna bitti. revengeance falan spin off gerek yok oynamaya, oyun tarzı değişik zaten metal gear'lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: kuzenle commandos pack aldık 2.1tl ye, 4 kişi oynamaya çalışacaz, az bi heyecan oldu bak commandos deyince commandos 3 gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biriydi, yapmıyorlar böyle oyunlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ps yok işte, sadece pc var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sadece 1 ve 2 var dedim pc'de ilk post'ta, niye uzatıyon konuyu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 onları da steam ve gog da filan bulamadım işte, torrent haricinde bulunabileceği başka bi yer var mı diye sordum. pcde olmayanlar için de emulator filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 dijital olarak sanmıyorum araştırmak lazım. ama 1 ve 2 kutulu var bende 50'şer tl'den kapatim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kutulu 2 var 49a veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: kuzenle commandos pack aldık 2.1tl ye, 4 kişi oynamaya çalışacaz, az bi heyecan oldu bak commandos deyince ben de aldım valla sonra aklıma desperados geldi offff ne oyundu ya çocuklugumun oyunu yemin ederim sırf haritayı görmek için hile yazıp geçiyodum bazen bölümü.sdfsd oynamamış olan varsa kesinlikle oynasın desperados:wanted dead or live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 arkham knight indirime girecek diye bekledim, indirim yok. Summer Sale'den önce iki kere 70TL'ye çekmişlerdi pre-order, bu ne ya ... Neyse g2a'dan alırım. todolo gay gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Tori said: windows 8de çalışmıyor diyorlardı, sen oynayabildin mi :p daha deneme fırsatım olmadı da win7 var bende, çalıştırırız heralde bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 rayman legends ı almak isterdim ya, ama ubisoft oyunu diye almıcam aralla anlaşan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ShadowFury said: Seru said: ShadowFury said: ya bişey sorucam ama kızmıycaksınız ben metal gear solid serisini hiç oynamadım, nereden başlamak lazım? oyunların bir kısmı pcde yok sanırım, istediğimiz yerden başlayabiliyormuyuz, yoksa hikaye devamlılığı var mı? 1 ve 2 pc'de var. en baştan başlaman iyi olur. 3 galiba xbox'a da çıktı, 4 sadece ps3'de var. Şurada sağdaki oyunların hepsine girişmek lazım mı, yoksa sadece Metal Gear Solid serisini oynamak yeterli mi? https://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear Bir de Steamde sadece MGS V:Ground Zero ve Metal Gear Rising:Revengeance var. gog'da hiçbişey yok. Diğer oyunlar nereden bulunur? Torrentlıycakmıyız illa? oyunların çıkış sırasına göre sayarsam, mgs1 pc'de var, 2'yle 3'ü şu an 40-60fps akıtacak güçte bilgisayarın varsa emülatörle oynarsın çok rahat. 4 için bi arkadaşın ps3'e çökmek gerek bi haftasonu. eskiden playstation'ın online store'unda satılmıyordu ama artık var. revengeance steam'de var, spin-off oyun. spectacle fighting (god of war stayla). ground zeroes da steam'de var. 5'in prologue'u 3-4 saat mi ne sürüyormuş sanırım. phantom pain de bu sene çıkıyor. o da steam'e gelecek. 1'i pc'ye çıktığı zaman, 2'yle 3'ü de zamanında ps2'de oynamıştım, sonra tekrar oynayasım gelince bu şekil yaptım. 4 arada eksik kaldığı için revengeance ve ground zeroes'a girişmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 PS3 + Legacy Collection alacaksın derdin bitecek. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/timeline/df2b9a44c83897559529dfdbef1ac0f8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 legacy gerçekten dertbitiren kombosuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 legacy alıcam ben de sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 o legacy ps4e de çıkar haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Sadece eski mgsleri oynamak icn ps3 alinir aslinda lan. Kac para su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Seru said: o legacy ps4e de çıkar haberiniz olsun. 1-2 icin ugrasmazlar, digerleri de belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 psn store'da yok legacy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 toggie said: Seru said: o legacy ps4e de çıkar haberiniz olsun. 1-2 icin ugrasmazlar, digerleri de belki. aynı paketi direkt ps4'e koyarlar. ff 9-10 nasıl ps4'e çıktı 3 gibi remastered aynı muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 abi tahmine mi bıracak adam isi? yaparlar, ederler nereye kadar bekleyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar