Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçim sonuçlarında ümitsizlik anketi

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Bütün kötü ihtimallerin oluşabileceği ve ülkenin düzelemeyeceğini düşünenler var mı , varsa kaç kişiyiz onu merak ediyorum.

AKP yine iktidarda kalır , hatta belki tek başına iktidar olur 330u geçer , HDP barajı geçemez , geçse bile akp gerekirse mhpden vekil alır yine başkanlığı getirir ve gittikçe olabilitesi imkansız gibi gözüken dediğimiz bir çok şey olur , tek aynı kalan bizim gidişatımız olur diye düşünerek umitsizliğe kapılanları görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

yerel seçimler zaten fiyaskoydu da ben cumhurbaşkanlığı seçimleriyle net bıraktım ya bu işleri. mhp-nurcu-chp yandan yemiş koalisyonu bile bir halta yaramadı. rakamlar belli. arkadan gelen neslin kafa yapısı belli. yok yani olmayacak. adam tek başına adına şahsına %51 aldı. hile hurda oy vermeyenler tatilciler bilmemne diye gelmeyin hepsi tatava. varsa var hile. gayet aktifti herkes oy başında. adam hala becerebiliyorsa hakkı zaten. oy vermeyen de omurgasız zaten ne yapılsa hakediyor kimseye hayırları yok. geriye saçma sapan bir rakamla baş başa kalıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kankamla 1 aydır aynı muhabbeti yapıyoruz.Hacım oyumuzu verelim eve geçelim,mangalı yakalım, ya sevinçten içicez ya üzüntüden .Hatta senin pederide çağıralım hacım (peder iyi söver ).Takribi 1 aydır hergün mutlaka bu cümleleri konuşuyoruz.Kötü bi süpriz olursa ya ciğerden olacaz ya memleketten .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...