eldar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 katılan herkese sevgiler saygılar, ben kendime adıma doğrudan 2 akp oyunu elimine ettim, chp'ye 1 oy eklettim. Hiç de parti ayırdetmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 agario taktiği yapacaktı akp saadet i besleseyeckti barajı geçecek kadar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 T3'ü boş bırakmayın boş vakitlerinizde tutanak girin. Bir an önce sağlama yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 aksama yapıcam ben ısteyım sımdı bakalım ne kadar farklılık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ne farkı, rasgele çıkarıyor tutanağı t3, recaptcha mantığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sandıkla yanı t3 baslamıo bende patates mı acaba su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 demin yaptım da, istediğin sandığı göremiyorsun, rastgele sandık veriyor sana sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hepsi tamamlandıgında goreceksin iste farkı. istedigin sandıga baksan ne olacak, ysk'dan sandık sonucları yayınlandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hmm ben kendı sandıgımı yapcam sandım tamam bu sıstem supermıs dolduruyorum bos vakıt buldukca 5 dakka almıo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ben de üye oldum dolduruyorum bakalım. gerçekten iyi sistemmiş ama bazı tutanaklarda mühür yok, bazılarında üstteki en önemli kısımlar boş vesaire. umarım yskya gidenleri de böyle değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 taratılmışlar bunlar işte, mühürü alamamış olabilir. Can sıkıcı tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Bu arada, ne görüyorsanız onu yazın, boş bırakılmışşsa "0". Hiç bi şekilde aritmetik işlemleri siz yapmayın diye uyarı geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 http://imgim.com/2421inciz2484733.jpg bu ne abi ama. bu tutanağı tutup imzalatan müşahiti mücahit diye bile almaz ışid ben aritmetik işlem yaptım bazılarında yukarıda boş görünce ya. boş bırakayım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ya ben geçen seçim 4 sandığa bakmıştım, 3 sandıktan alabilmiştim tutanak. Doğal olarak sadece 1 sandıkta alma hakkın var, gerisi duruma göre. Hatta durmadığın sandıktan alamazsın genelgeye göre. İşte o zaman böyle abuk subuk şeyler oluyor, ne alabilirsen alıyorsun. Sonuçlar resmi olarak açıklanınca itiraz süresi kısıtlı olacak, ne kadar çabuk olursa o kadar iyi, asılın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 durduğun sandıkta bile vermemek için direnebiliyo kurul başkanları. bizim görev aldığımız okulda, okul sorumlumuz chp ve hdp sorumlularıyla anlaşıp eksik tutanakları tamamlayacaktı mesela ama pek sıkıntı çıkmadan alabildik tüm sandıklardan ıslak imzalı tutanak diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 bugün saat 3te itiraz olayı bitti gerçi ama yine de gireyim dedimdi bikaç tane, 20-25 tane girdikten sonra şu çıktı karşıma: http://imgim.com/4322inciz7894530.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Drall said: http://imgim.com/2421inciz2484733.jpg bu ne abi ama. bu tutanağı tutup imzalatan müşahiti mücahit diye bile almaz ışid ben aritmetik işlem yaptım bazılarında yukarıda boş görünce ya. boş bırakayım madem Boşları (toplam seçmen sayısı vb bile olsa) 0 girin, ne görüyorsanız direkt onu yazın hesap işlem yapmayın demişti Oy ve Ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Drall said: bugün saat 3te itiraz olayı bitti gerçi ama yine de gireyim dedimdi bikaç tane, 20-25 tane girdikten sonra şu çıktı karşıma: http://imgim.com/4322inciz7894530.jpg daha bitmez itiraz süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Çok hile var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Her sandık başında 20 kişi vardı bu şeçim nasil hile olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 CHP İstanbulda sadece 100 sandığa itiraz etmiş. AKP bari diğer şeçimde eziyet etmesin digital oylamaya geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 dijitale geçmeyelim abi mümkünse, ben bu ilkel sistemde bile ne kadar zorlandığını gördükten sonra yaşlıların mantıklı bulmuyorum dijital sistemi. şeytan görmüşe dönerler o dokunmatik ekranı görse yaşlılar. parmağıma mürekkebi damlatmak için nereye sokucam şimdi diye sorarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Merak eden varsa bu seçim tespit edilen farklar: http://oyveotesi.org/wp-content/uploads/2015/06/il-bazinda-T3-resmi-sonuc-fark-analizi.pdf Muhtemelen Ankara yerel seçiminde oy ve ötesi olsa şimdi Mansur Yavaş belediye başkanıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 17 000 oyda tutulmasi bile olayin uber basaridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Drall said: dijitale geçmeyelim abi mümkünse, ben bu ilkel sistemde bile ne kadar zorlandığını gördükten sonra yaşlıların mantıklı bulmuyorum dijital sistemi. şeytan görmüşe dönerler o dokunmatik ekranı görse yaşlılar. parmağıma mürekkebi damlatmak için nereye sokucam şimdi diye sorarlar bankamatik gibi çıktı vercek aslında onları yine sandık görevlileri toplayacak sistemin kontrolü sağlanacak hem de yaşlılar kağıttan görünce rahat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar