BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bende bi eksik var diyommm Final Fantasy 7 de de olmak isterdim. Savaşlarda Cloudla birlikte olmak :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya bir de LineAge2 de olmak isterdim, manga hatunlara hastayım eheh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 grim fandangoda herhangi biri olabilirdim:) veya monkey island da olur. her ikisinin de atmosferi güzel. veya fallout'ta deputy fry olmak isterdim.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Baldur's Gate. Icewind Dale de olabilir. Hatta NWN bile olur :-P M&M'lerden herangi biri de olabilir.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Böyle bi konuya en uygun oyun türü herhalde mmorpglerdir. hmm CoH istemem ne o öyle herkes süper. Ne olabilir?..WoW'da dwarf hunter olmak isterdim ya da tauren shaman.[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 crazy taxi nin içinde...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Swg'de güzel olurdu..[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 23 Ocak 2005 01:48 tarihinde demiş ki: tomb raider 3 de bi movie de laranın kucagına atladıgı adam olmak isterdim olmadı ; Baldursa Gate de Edwin olmak isterdim olmadı ; SC de marinE olmak isterdim. angelina jolie nin kucaana atlıyan herangi bi yaratık olsam farketmezdi yani o kızın kucaana atlamak icin fil bile olurum edwin diilde abazigal olurum adamın sesi cok karizma[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 thief2 mümkünse özellikle o pagan village çok hoşuma gidio.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 şahsen Hades ve Zeus zamandın olmak isterdim öle bir oyun vardı unuttum onun içinde[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Aaa öyle kahraman olmak varsa baldurs gate'den Jonet Irenicius olurum aklınızı alırım :P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 monkey island 3. karayiplerde olmayı kim istemezki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Monkey Island 3 de Murray veya Guybursh olamk isterdim! -I am Guybursh Threewood a Mighty Pirate!! -oh that's so co clishe :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Diablo da olmak istemem çünkü zırt bırt Diablo dünya yı felç ediyor o etmese kardeşleri ediıyor kardeşleri etmese birileri çıkar ve eder :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 diablo lut gholein, çok tatlı bi şehir. deniz kenarı çöl hehe sıcak kumlardan serin sulara[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu arada yeni farkettim başlık hoşmuş "Hangi oyunun içinde olmak istermisiniz?" :D[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Medieval Total War veya Medal of Honor[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Daniel de ulasti madalyasina, rahatlariz heralde artik bir sure, ucan kusa topic acti sagolsun bugun. Baldur's Gate II pektabii.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben hangi oyunun içinde olmak istemem açıkçası ama hl'de olmak güzel olurdu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 uo da kendi charım gerisi yalan, veya nfs underground 2 de arabayı kullanan[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Baggio, 23 Ocak 2005 16:10 tarihinde demiş ki: Daniel de ulasti madalyasina, rahatlariz heralde artik bir sure, ucan kusa topic acti sagolsun bugun. Baldur's Gate II pektabii. :) rahatlarız evet biraz söyle 4700 msjım fln olsun bu seferde 5000 madalyası icin kasacam :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ona daha cok vary be daniel :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 AO veya thief metal age (night falcon fan missionında dolaştıgım şehirlerden birinde)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kesinlikle underground dusunemiyorum supralarla skylinelarla gezdigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 GTA Vice City :) yada diablo[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. [Bu mesaj Horrible tarafından 23 Ocak 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar