BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bende bi eksik var diyommm Final Fantasy 7 de de olmak isterdim. Savaşlarda Cloudla birlikte olmak :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya bir de LineAge2 de olmak isterdim, manga hatunlara hastayım eheh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 grim fandangoda herhangi biri olabilirdim:) veya monkey island da olur. her ikisinin de atmosferi güzel. veya fallout'ta deputy fry olmak isterdim.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Baldur's Gate. Icewind Dale de olabilir. Hatta NWN bile olur :-P M&M'lerden herangi biri de olabilir.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana?
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Böyle bi konuya en uygun oyun türü herhalde mmorpglerdir. hmm CoH istemem ne o öyle herkes süper. Ne olabilir?..WoW'da dwarf hunter olmak isterdim ya da tauren shaman.[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 crazy taxi nin içinde...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Swg'de güzel olurdu..[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill
elexaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 23 Ocak 2005 01:48 tarihinde demiş ki: tomb raider 3 de bi movie de laranın kucagına atladıgı adam olmak isterdim olmadı ; Baldursa Gate de Edwin olmak isterdim olmadı ; SC de marinE olmak isterdim. angelina jolie nin kucaana atlıyan herangi bi yaratık olsam farketmezdi yani o kızın kucaana atlamak icin fil bile olurum edwin diilde abazigal olurum adamın sesi cok karizma[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 thief2 mümkünse özellikle o pagan village çok hoşuma gidio.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 şahsen Hades ve Zeus zamandın olmak isterdim öle bir oyun vardı unuttum onun içinde[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u]
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Aaa öyle kahraman olmak varsa baldurs gate'den Jonet Irenicius olurum aklınızı alırım :P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Logan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 monkey island 3. karayiplerde olmayı kim istemezki?
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Monkey Island 3 de Murray veya Guybursh olamk isterdim! -I am Guybursh Threewood a Mighty Pirate!! -oh that's so co clishe :)[signature][hline]
screamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Diablo da olmak istemem çünkü zırt bırt Diablo dünya yı felç ediyor o etmese kardeşleri ediıyor kardeşleri etmese birileri çıkar ve eder :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 diablo lut gholein, çok tatlı bi şehir. deniz kenarı çöl hehe sıcak kumlardan serin sulara[signature][hline]FF
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu arada yeni farkettim başlık hoşmuş "Hangi oyunun içinde olmak istermisiniz?" :D[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Medieval Total War veya Medal of Honor[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Daniel de ulasti madalyasina, rahatlariz heralde artik bir sure, ucan kusa topic acti sagolsun bugun. Baldur's Gate II pektabii.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben hangi oyunun içinde olmak istemem açıkçası ama hl'de olmak güzel olurdu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
pan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 uo da kendi charım gerisi yalan, veya nfs underground 2 de arabayı kullanan[signature][hline]wtf?
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Baggio, 23 Ocak 2005 16:10 tarihinde demiş ki: Daniel de ulasti madalyasina, rahatlariz heralde artik bir sure, ucan kusa topic acti sagolsun bugun. Baldur's Gate II pektabii. :) rahatlarız evet biraz söyle 4700 msjım fln olsun bu seferde 5000 madalyası icin kasacam :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ona daha cok vary be daniel :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 AO veya thief metal age (night falcon fan missionında dolaştıgım şehirlerden birinde)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kesinlikle underground dusunemiyorum supralarla skylinelarla gezdigimi
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 GTA Vice City :) yada diablo[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. [Bu mesaj Horrible tarafından 23 Ocak 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar