Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi oyunun içinde olmak isterdiniz?

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Ya bir de LineAge2 de olmak isterdim, manga hatunlara hastayım eheh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bi konuya en uygun oyun türü herhalde mmorpglerdir. hmm CoH istemem ne o öyle herkes süper. Ne olabilir?..WoW'da dwarf hunter olmak isterdim ya da tauren shaman.[signature][hline]I lie here in my blood
And see my family get killed
I feel abandoned by my god
I fear death's chill
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 23 Ocak 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
tomb raider 3 de bi movie de laranın kucagına atladıgı adam olmak isterdim olmadı ;
Baldursa Gate de Edwin olmak isterdim olmadı ;
SC de marinE olmak isterdim.

angelina jolie nin kucaana atlıyan herangi bi yaratık olsam farketmezdi yani o kızın kucaana atlamak icin fil bile olurum

edwin diilde abazigal olurum adamın sesi cok karizma[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 23 Ocak 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
Daniel de ulasti madalyasina, rahatlariz heralde artik bir sure, ucan kusa topic acti sagolsun bugun.

Baldur's Gate II pektabii.

:) rahatlarız evet biraz söyle 4700 msjım fln olsun bu seferde 5000 madalyası icin kasacam :)[signature][hline]Lathor Wyrm

:)
Sosyal ağlarda paylaş

AO veya thief metal age (night falcon fan missionında dolaştıgım şehirlerden birinde)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

GTA Vice City :) yada diablo[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.

[Bu mesaj Horrible tarafından 23 Ocak 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...