bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 aquila said: bunun server isi zombili oyunlardaki gibi mi? yes bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 aynı serverda oynamakta yarar var tabi de unnoficallar sıkıntılı gibi duruyor capinden dolayı hani 100/100 olana bile girildiğine göre aslında cap yok ondan çok desync oluyor. Mantıklı birşey bulalımda nasıl yapıcaz ben bilemedim offical a 1 kere girilince bidaha rahat giriliyormu bakıyım deminki server70 e Hemem girdi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 70 i bir denesenize belki kolay girersiniz sizde South ta spawn oldum 200 civarı ms i var offical server 70 adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 70 US serverı görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Edriel said: aynı serverda oynamakta yarar var tabi de unnoficallar sıkıntılı gibi duruyor capinden dolayı hani 100/100 olana bile girildiğine göre aslında cap yok ondan çok desync oluyor. Mantıklı birşey bulalımda nasıl yapıcaz ben bilemedim offical a 1 kere girilince bidaha rahat giriliyormu bakıyım deminki server70 e Hemem girdi evet dinolar official serverda da abuk sabuk davranıyor mu? raptorlar baya teleport oluyor gıcık ediyor mesela. ya her şekilde officialda oynamak lazım streamerlar hep officialda oynuyorlar ve hiçbir sıkıntı görmedim ben daha streamlerde. Archon'da benim de karakter 13 level, fakat level zaten hızlı kasılıyor. server önemli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 streamerların official serverda oynadığını gördün mü? benim gördüklerimin hepsi password unofficial serverdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bingildak said: streamerların official serverda oynadığını gördün mü? benim gördüklerimin hepsi password unofficial serverdaydı. Summit officialda oynuyor onu biliyorum, biri lirik'in evi şu falan dedi yayında bu değil başka official serverda lirik demişti yayında. Onların yalancısıyım. önemli olan servera bir kere girip karakter oluşturmak sonra zaten beklemeden giriş yapıyorsun. sabaha karşı 88'i deneyeceğim euofficial olanı. eu halkı uyuyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben oyun içinden eu88 deniyorum o zaman steamden girmek mümkün değil çünkü 125/70 görünüyor, auto retry çalışmıyor haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 eu88 e girdim ama loadda kalıyor :I server listte girmiş görünüyorum dayum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 abi oyun çok zevklide server işini halletmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bingildak said: eu88 e girdim ama loadda kalıyor :I server listte girmiş görünüyorum dayum oyunun içinden spamlayarak mı girmeyi becerdin? ya da loadinge kadar girmeyi en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 r7 265 oynatır mı oynatmaz mı? optimizeden önce mi denesem şimdi mi bilemedim. şimdi deneyip refund edebilirim o zaman da optimize olunca deneyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 aynen abi 1024 yapmıştım windowed ondan patladı herhalde, load etmedi öyle kaldı. dayuuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Eu 88 kapandı galiba patch atıyorlar sanırım. Hazırlıklı olun gelince çat diye girebiliriz belki steam'de veri alınamıyor diyor, oyunda 0/70 girmeye çalışınca full diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yok abi 87 sorunlu ama hiç kapanmıyor o bakma sen. 88 deneyin bu arada forumda : EU serverlarıyla ilgili qq lara yanıt Because we're still working on expanding server access. Didn't quite expect such a big turn-out, and getting a system in place for handling hundreds of dedicated servers and being able to update and cleanly manage them takes a little more than 24 hours is how. You're welcome to help out though by hosting your own ;) - The Right Hand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 donanım kötü ama beklemeden oynamak istiyorum diyenler inceleyebilir : http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/0/615086038663859216/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 88den bahsediyorum ya steamde server kapandı gibi gözüküyor bilgisini alamıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben 20 dkdır fln aktif deniyorum abi hiç göçmedi hep full'du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bu arada ben su an FR.PVE.UFG.ARK.Server.GTX isimli bir unofficial serverda ounuyorum PvPvE sunucusu, ping 60-80 arasi ve populasyon 10-20 arasi ama bi tane server kiralamayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hadi abi bi oynayamadınız. hah tamam girdik giriliyo falan deseniz alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 70 capi olan bir unoffical bulup girelim ya. girilmiyor. adamlar 2 güne official açacakmış zaten. anlamsız böyle denemek. çıktığında bir daha sıraya giriyorsun zaten. demin girdim işte ben yine full diyor. 30 dk oldu baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tiLi said: hadi abi bi oynayamadınız. hah tamam girdik giriliyo falan deseniz alacam unofficiallara giriliyor rahatça zaten. officiallara girmeye çalıştığımızdan giremiyoruz. açacaklar ama bir iki güne umarım daha fazla resmi server. öbür türlü baya var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 unofficialların kalıcılığına, hızına falan mı güvenilmiyor? guru kiralamayı düşünüyormuş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 guru yanına gelelim mi yoksa başka yer mi bakalım, ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tiLi said: unofficialların kalıcılığına, hızına falan mı güvenilmiyor? guru kiralamayı düşünüyormuş bak kalıcılıktan ziyade hız konusu sıkıntı, sürekli patch çıkarıyorlar geç güncelleniyorlar vs. officiallar daha iyi yani bir bakıma ama sıkıntılı girmek işte. yeni official serverlar eklenecekse onlar eklenene kadar archonda takılmaya devam edebilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar