bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 haha işsizler, metali delebilen yok daha di mi? ben çalışıyorum valla hala yabancı tayfa girmiyor mu pooklar fln?
madcow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Onlardan 3 kisi giriyor bizden pop da arada girdigini sayarsan 3 giriyor. Ama arada iste. Hic toplanıp bisey yapamıyoruz. Sadece metalden duvar yapma keyfi. Eskiden birimiz avlanıyor oburumuz tame yapıyo oburmuz evi kuruyo falandı. Simdi 3 unu de o anda online olan herkes aynı anda yapsa bile yetersiz oluyo cunku evin icinde yatan adam sayısı 20. Hersey ona gore kurulmus.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 olm alisveris listesi koyun bare, en azindan ona kasalim girince, kimse olmayinca bisey yapmayip cikiyorum ben.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ulan iyi ki 2 gece çalıştım işim çıktı haa, hemen mi abandon ship bastınız
madcow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Asdf. Tas ve chitin farmı lazım en cok. Odun da lazım. Ama binek de lazım. Ama et de lazım. Diye gidiyor liste. Hangisini yap diyim bilemedimki =). Abi sen degilki kimse yok. Ben bulva pook face kankaların kankası olduk konusmaktan.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Valla suan 1 kisi bile online degil tribeda is cıkısı gecmis aksam yemekleri yenilmis falan. Pook oglen ise gitti aksam ugrarım dedi hadi. Bulva artık kimse olmadıgı icin sıkılıp cıktı baska biseyler oynuyor. Ben de girdim duruyorum oyle oyunda. Gidip chitin toplayım bari.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 klasik sandbox, bi de early access oyun tabi.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Neyse galiba ben de suan saldım oyunu. Son patchte napmıslar bilmiyorum da 3 yarasa kediyi oldurdu asdf. adamlar vurup geciyor benim attackların hic biri vurmuyor falan. Neyse cok zamanımı yiyordu iyi oldu. 175 ten beri de rubberband hat safhada bu arada.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 madcow said: Bugun ust uste 3. aksam galiba insanların girmedigi. bu kadar buyuk base kurmamızın tek sebebi kalabalık oldugumuz icindi simdi maintanance i kimse girmedigi icin is gibi olmaya basladı. Diger adamlarla da konusucam sanırım. Eger gecmek isteyenler olursa soyle saglam bir unofficial server bulup ona gecmeyi dusunuyorum. hem dino levelları yuksek olur. hem de griefinge karsı sabah 5 raidlerine karsı kuralları olan bir server bulsam super olur. Cunku suan 2 tribe her sabah bize saldırıyor sıkılmadan. Bisey de alamıyorlar da sonucta ama birsey alamamaya devam edebilmeleri icin yapmamız gereken is 2 3 kisini yapabileceginin ustunde. Bugun herif cıplak gelip wild brontoyu bizim base e daldırmaya calısıyordu falan. Abi 6.30da işten eve geldim. Server full. Dün akşam da fulldü. Queue diye bişey de yok refresh edip slot kapmaya çalışıyorum ama nafile. :(
madcow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Devo oyuna girebilirsen kedim nerde diye arama. Pook kedilerin cave de oldugunu unutup oraya metal foundation/kapı/duvar falan atmıs. o chitin farmladıgımız magaranın onunde kedin =)
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 bıraktınız mı şimdi noldu, kaçırdım hypeı ya pati dışından tribe bulabilir miyim acaba :(
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Yok yok bırakma yok da. Karakterleri skilleri ile beraber başka servera taşıma yok mu şimdi? Şu arklardan birinden yapılıyodu sanki.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Napıyoruz şimdi? Bıngıl, hadi hype train hareket etsin gayri.
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 beyler steam adı: hollwander oynayanlar eqlesin alıcam oyunu kendime yabancı tribe buldum euda onla giriyorum sdf
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bunlar da 2 kişiymişler oynadıkları serverda tek onlar var sdf girdim eu official 88e base nerde sizin oyun bütün ekrana yayılmıyor ve donduğum için bi eve sığındım sabahı bekliyorum sadece
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 bırakanları tree of life a beklerız,gelenlere yardımcı olmak ıcın set,silah,rehberlıkte yaparız.Pati guıldınde gül gibi ultima kırması oyunumuz var.
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 arkı refund edip tree of life alicam valla
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 sudan geçeriz dediler ne ters gidebilir ki dediler
madcow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Oyunu yeni aldın sanırım kolektif. Tribe var. Ama suana kadar oyuna yeni girip aldıgımız herkes ya direk oyunu bıraktı ya da bırakmadan once "aa nasılsa var" diyip dino ve silah falan kaybetti. O yuzden once 30 35 level oyunu ogrenmen lazım. Hem oyunun ilk safhalarını kacırmamak hem de biraz "battle hardened" olman icin. Mesela en son joe diye bir arkadas var. Herif cok iyi tas topla diyoruz topluyor odun topla diyoruz topluyor ama gitti once rex oldurdu sonra kus kaybetti. Niye zaten vardı rex ve kus. onu tamelemek icin basında saatlerce beklemedi. Levellamak icin ugrasmadı. O yuzden rexle random basına geleceklerden habersiz kostururken biri bunu saddledan tutup alıp attı. Sonra haritadaki yerini bile anlatamadı. O yuzden suan icin oyuna yeni gelenleri almıyoruz. 4 tribela falan savastayız aynı anda solo trolleri saymıyorum bile. kaybedilenleri replace etmeye ugrasmaktan kendimiz oynayamaz olduk.
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 neyse türk serverı buldum oraya giriyorum
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 tree of life da var ark da var ama oynayamıyorum. oyun saatimde 2 saatten çok refund da edemiyorum asdasdf
Öne çıkan mesajlar