Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ark Survival Evolved

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onlardan 3 kisi giriyor bizden pop da arada girdigini sayarsan 3 giriyor. Ama arada iste. Hic toplanıp bisey yapamıyoruz. Sadece metalden duvar yapma keyfi. Eskiden birimiz avlanıyor oburumuz tame yapıyo oburmuz evi kuruyo falandı. Simdi 3 unu de o anda online olan herkes aynı anda yapsa bile yetersiz oluyo cunku evin icinde yatan adam sayısı 20. Hersey ona gore kurulmus.
Mesaj tarihi:
Asdf. Tas ve chitin farmı lazım en cok. Odun da lazım. Ama binek de lazım. Ama et de lazım. Diye gidiyor liste. Hangisini yap diyim bilemedimki =).

Abi sen degilki kimse yok. Ben bulva pook face kankaların kankası olduk konusmaktan.
Mesaj tarihi:
Valla suan 1 kisi bile online degil tribeda is cıkısı gecmis aksam yemekleri yenilmis falan. Pook oglen ise gitti aksam ugrarım dedi hadi. Bulva artık kimse olmadıgı icin sıkılıp cıktı baska biseyler oynuyor. Ben de girdim duruyorum oyle oyunda. Gidip chitin toplayım bari.
Mesaj tarihi:
Neyse galiba ben de suan saldım oyunu. Son patchte napmıslar bilmiyorum da 3 yarasa kediyi oldurdu asdf. adamlar vurup geciyor benim attackların hic biri vurmuyor falan. Neyse cok zamanımı yiyordu iyi oldu.

175 ten beri de rubberband hat safhada bu arada.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Bugun ust uste 3. aksam galiba insanların girmedigi. bu kadar buyuk base kurmamızın tek sebebi kalabalık oldugumuz icindi simdi maintanance i kimse girmedigi icin is gibi olmaya basladı. Diger adamlarla da konusucam sanırım. Eger gecmek isteyenler olursa soyle saglam bir unofficial server bulup ona gecmeyi dusunuyorum. hem dino levelları yuksek olur. hem de griefinge karsı sabah 5 raidlerine karsı kuralları olan bir server bulsam super olur. Cunku suan 2 tribe her sabah bize saldırıyor sıkılmadan. Bisey de alamıyorlar da sonucta ama birsey alamamaya devam edebilmeleri icin yapmamız gereken is 2 3 kisini yapabileceginin ustunde. Bugun herif cıplak gelip wild brontoyu bizim base e daldırmaya calısıyordu falan.

Abi 6.30da işten eve geldim. Server full. Dün akşam da fulldü. Queue diye bişey de yok refresh edip slot kapmaya çalışıyorum ama nafile. :(
Mesaj tarihi:
Devo oyuna girebilirsen kedim nerde diye arama. Pook kedilerin cave de oldugunu unutup oraya metal foundation/kapı/duvar falan atmıs. o chitin farmladıgımız magaranın onunde kedin =)
Mesaj tarihi:
Oyunu yeni aldın sanırım kolektif. Tribe var. Ama suana kadar oyuna yeni girip aldıgımız herkes ya direk oyunu bıraktı ya da bırakmadan once "aa nasılsa var" diyip dino ve silah falan kaybetti. O yuzden once 30 35 level oyunu ogrenmen lazım. Hem oyunun ilk safhalarını kacırmamak hem de biraz "battle hardened" olman icin.

Mesela en son joe diye bir arkadas var. Herif cok iyi tas topla diyoruz topluyor odun topla diyoruz topluyor ama gitti once rex oldurdu sonra kus kaybetti. Niye zaten vardı rex ve kus. onu tamelemek icin basında saatlerce beklemedi. Levellamak icin ugrasmadı. O yuzden rexle random basına geleceklerden habersiz kostururken biri bunu saddledan tutup alıp attı. Sonra haritadaki yerini bile anlatamadı. O yuzden suan icin oyuna yeni gelenleri almıyoruz. 4 tribela falan savastayız aynı anda solo trolleri saymıyorum bile. kaybedilenleri replace etmeye ugrasmaktan kendimiz oynayamaz olduk.
  • Yeni Oluştur...