aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 catiyi kapadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Abi ağılı büyütmemiz lazım. Dün gece 3te yattım, kuşu tamelemek 2 saatten fazla sürdü. :( Son yarım saati kuşları ağıla parketmek için uğraştım. Birini sokuyosun ağıla, diğeri dışarı kaçıyo. Jurassic Park oldu Gülhane Hayvanat Bahçesi. Son sayıma göre: 3 T-Rex 1 Mamut 3 Akrep 2 Kaplan 2 Raptor 5 Kuş Base in önü ana baba günü. Napıcaz bilemiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 hahah sabah ben evden çıktım yine günlük vale görevimi yerine getirdim, ufakları aralara sıkıştırdım. bugün pen'i büyütürüz abi. evi bitirmişler/bitirmişsiniz çok iyi olmuş. bundan sonra kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 aquila said: catiyi kapadik. IRGAT FORCE STRONG IN THIS ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 spawn noktaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ben dün indirdim de pek oynayamadım. sanırım early access diye karakter yaratma ekranında seçenekler hak getire vaziyette sfds bir de bu server88'i nereden bulacağız yok anam bulamadım yokmu bi ip vs. biri bi tuto yapsın toplaşma için yapılacakları adım adım izlemelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 oyuna girerken haber ver, biri seni steam'den ekler oradan servera davet eder. toplaşma konusunda ts'deyiz, oyuna girerken ts'e girersin. ps. yabancılarla karışık oynuyoruz haliyle iletişim ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 neden bu kadar cok yeni spawnla karsılastıgımız belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 - Dinos now take fall damage properly - Environmental Resources now replenish twice as quickly and less range required away from human structures - High-level surface supply crates now only give blueprints, was too OP for them to give fully-crafted items (supply farmlamamız lazım gorunuse gore) - Added "Go Aggressive" and "Go Neutral" ranged whistle commands. "Go Neutral" also clears aggro, so is good for quickly recalling your dinos from an attack. bunlar onemli duranlar. 175.0 da geliyor. Yeni patchten sonra sagdan soldan atlamayı bırakmamız gerekicek =(( http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/0/594820656447032287/#p30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 NOOOOO NOT FALL DAMAGEEEEE bu arada daha dün demedim mi lan droplar op böyle olmaz, dengeyi bozuyor diye. ertesi gün patch notes LEL BEYLER İTİRAF EDİYORUM DEV TEAMDEYİM. bu arada Reduced explosions damage onto metal structures by 50%. This will not take effect on Official Servers until they are upgraded to 174.1 overnight. DAYUM SON ahahahah ulan ne balığız ya 175 notları çok iyi ya. dev team önünde diz çöküp ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Pluton said: Birde birisi TS adresini gönderebilir mi bana özelden up :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Fall damage olayı kötü olmuş. S*kercem ile dün dağ tepe ordan oraya atlaya zıplaya geziyodum. :( Bıngıl, peni de metalden yapsak mı, nasıl olur? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ts de goruyorum da performans olayinda gelisme var mi ? ts : ts77.light-speed.com:8313 sifresi neydi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 öyle yapmak gerek abi de insanlık dışı farm gerekiyor işte. ırgat gücümüzü toplarsak yaparız. wooden'ı kırması çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Şükrünün işi ne abi gündüz oldu gece oldu demekten başka. Toplasın işte. Dün gece Manyak Joe taş farmlıyodu. O da 3e doğru çıktı oyundan. Sokarcanın saddle ını da almış Bruce adlı akrebine takmış. sfdfsdfs Abi adam benim raptorun üzerindeki saddle ı 3 defa aldı. Raptor tameleyip kaybediyor adam. Bak onun raptoru unutmuştum. Kadroya bir raptor daha ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 madcow said: spawn noktaları n2 bize inanılmaz yakınmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Dead islanda da yakın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 spiked wall ne istiyor ona bakmak lazım hayvanların yeri icin metal duvarlardan ayrı olarak. eger o daha az metal chitin istiyorsa ona yoneliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Tame işini bitirdiğimize göre, metal/stone/chitin farm işine dönebiliriz. (akreplerden biri yine suda boğulmazsa tabi sfsdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Hangi serverdasınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bombalar, ateşli silahlar, bazoooka fln ne kadar yaygın oyunda? zart zurt yapabiliomusunuz? son fotolardan sonra bi wtf? durumu oluştu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 teksen yapamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Biz 7 kişide yapamıyoruz hehe Droptan lootlandı o, bu patchle droptan artık item düşmüyor. Craft etmek inanilmaz zor an itibariyle. Hatta imkansiz denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 en son petrol cikarmak icin kopekbaligi tame etme planlari yapiliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 beni niye olduruyosunuz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar