Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ark Survival Evolved

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

saddle level kaç acaba mahmut için

dodo'dan asıl yımırta düşüyor. yimek yaparık.

akşama stable tarafını genişletelim de.

bir de ana binayı metale çevirelim konuştuğumuz gibi.

29'um sanırım 30 da geliyor metal bina parçaları. 90 ep biriktirdim hepsini alayım diye.

metalimiz hazır olursa hızlıca geçeriz.

burada bahçemiz çok güzel oldu ya, boklarınızı esirgemeyin. biri dizime kadar gelmiş sabah baktım gözlerim doldu üstüme su yağdı tapten kana kana içtim falan asdsd. bu akşama olgunlaşacak gibi tezeklersek.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında metal icin expedition yapabiliriz. Volkanın dibinde cok cıkıyomus. 2 3 kisi gidip donulebilir. Tabi kac tane metal lazım bilmiyorum parcalara gore hesap yapmak lazım. mamut 30 ya da 35 sanırım. Taskıran da 35 te yine sanırım. Ama tas kıran cok yavas expedition da icimiz kararır asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Requires Lvl: 30 Engram Cost
Chitin Leggings 15
Chitin Chestpiece 18
Chitin Helmet 18
Water Jar 12
Simple Pistol 15
Scope Attachment 13
Simple Bullet 6
Stego Saddle 15
Metal Wall Sign 6
Metal Foundation 24
Metal Wall 15
Metal Doorframe 24
Requires Lvl: 35 Engram Cost
Chitin Gauntlets 15
Chitin Boots 15
Longneck Rifle 18
Simple Rifle Ammo 6
Large Crop Plot 15
Pteranodon Saddle 15
Sarco Saddle 15
Shotgun 18
Simple Shotgun Ammo 6
Metal Pillar 18
Metal Ceiling 15
Metal Door 12
Metal Ramp 12
Requires Lvl: 40 Engram Cost
Fabricator 24
Silencer Attachment 13
Grenade 21
Ankylo Saddle 18
Mammoth Saddle 18
Metal Irrigation Pipe - Tap 15
Metal Irrigation Pipe - Straight 12
Metal Hatchframe 18
Metal Trapdoor 14
Metal Fence Foundation 12
Metal Dinosaur Gateway 12
Metal Dinosaur Gate 8
Polymer 6
Electronics 6

işin güzel tarafı metal door bp'ı var, 30 da foundation ve wall + frame yapabiliyoruz, bp ile door yaparız. bütün temelimiz metale geçmiş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

TheRightHand [geliştirici] 20 dakika önce
We broke all of the servers and we're very sorry!
So, your dinos aren't actually broken, it's much more like all of the servers are crashing.

We're fixing the server crash now, will be deployed within 15 minutes. Sorry guys!

- The Right Hand.

demin açıklama gelmiş.

evde olan biri 3-5 attırsın ya. hareket etmiyorken yemiyorlar zaten de. belki aggro falan yerlerse.

oyun çıktığından beri best seller bu arada asdasd. adamlar kamyonla götürdü valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında yakınımızda buyuk bir guc olmadıgı surece trikela saldırı beklemek zor. Ama onu da kontrol etmek lazım iyice. Yani trikela 15 20 dakikalı mesafede dusman olmamalı yerlesmiski base woodenken kafamız rahat olsun. Rex almak buyuk zorluk trike herkeste olabilir ama. O yuzden metal olması daha super olur tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

ya trike alıp gelecek güç, t-rex'de alır gelir diye düşünüyorum. sonuçta toplu bir şekilde saldırmaları gerek o hayvanlarla sefere çıkmak için. bilemedim.

olmadı şey yaparız, binayı metale çeviririz, dış cepheyi 360 derece wooden döneriz. şu an ki önümüzdeki bahçeyi her tarafa geçeriz.

wooden engeline takılmadan metale geçemez kimse.

2000 ore zaten her türlü çok zaman alacak. o zaman aralığında etrafı bir yandan wooden ile çeviririz.

hatta cep cep odalar yapsak şu devasaları oraya park etsek şahane olur. zırt pırt hareket edip yolları bloklamazlar.

biri saldırsa adamlar bizi öldürene kadar dinoların altında sıkışıp öleceğiz asdadsasd
Sosyal ağlarda paylaş

Cep fikri super aslında. Tum ceplerin kendine ait dino gate i olsa. Dinoları kendi ırkının oldugu cebe bıraksak. Sadece Scorpion ve Raptorları ana alana alsak. Hem acık bırakılmıs dino kapısı sadece 1 ırkı tehtid eder hem de biri all come falan yaparsa yanlıslıkla cebin icinde yerlerini duzeltmek daha koly olur.

Ama dunku gibi bir kurtulus gerceklesir mi bilmyiorum tum dinoların donup adama vurması sayesinde ev kurtuldu resmen =)

Diloların spit damageini arttırabilsek keske.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...