Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 bişey sorucam bu oyun unity engine mi? görsel olarak baya benzettim. Unity ise Rust'tan edindiğim tecrübeye göre çok ileri gidemez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 unity değil unreal engine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 xesqe servera girebilsek de oynayabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 alali 2 gun oluyor hala server 88 e adim atabilmis degilim, gunun her saati bu kadar mi dolu olur arkadas. bingil senin sececegin servere... bu ne yaw :D yada bir trick varda ben mi kacirdim? 88 e giremeyenler nerede oynuyor arkadaslar? bari orada bulusak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 stable'ın son hali. bölgede sular ısınmaya başladı. pvp rüzgarları esiyor asdasdsad. 88'e ben bugün 3 kere girdim. deneyeceksiniz 10 dk fav'e ekleyip. başka çaresi yok. her server aynı, 88 e özel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 1.5 gunde 22 saat played yaptım. Oyun sacmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 ben gene kayboldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 gunes dogarken dagimiz. bu da jurassic garden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 cıftlık olmus o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Bize mamut lazım. Agacları kırmadan sokebiliyormus. Odun farmını hayvan gibi arttırır. Ve alanımızı arttırınca 5 6 tane dodo tameleyip bi kenarda bırakalım. Evimiz poop ile dolsun tassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 saddle level kaç acaba mahmut için dodo'dan asıl yımırta düşüyor. yimek yaparık. akşama stable tarafını genişletelim de. bir de ana binayı metale çevirelim konuştuğumuz gibi. 29'um sanırım 30 da geliyor metal bina parçaları. 90 ep biriktirdim hepsini alayım diye. metalimiz hazır olursa hızlıca geçeriz. burada bahçemiz çok güzel oldu ya, boklarınızı esirgemeyin. biri dizime kadar gelmiş sabah baktım gözlerim doldu üstüme su yağdı tapten kana kana içtim falan asdsd. bu akşama olgunlaşacak gibi tezeklersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Aslında metal icin expedition yapabiliriz. Volkanın dibinde cok cıkıyomus. 2 3 kisi gidip donulebilir. Tabi kac tane metal lazım bilmiyorum parcalara gore hesap yapmak lazım. mamut 30 ya da 35 sanırım. Taskıran da 35 te yine sanırım. Ama tas kıran cok yavas expedition da icimiz kararır asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hangi server'dasınız ya bu arada? chaos türk'te oynuyorum ben dün başladım. belki oralara gelirim ben de bir iki arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Requires Lvl: 30 Engram Cost Chitin Leggings 15 Chitin Chestpiece 18 Chitin Helmet 18 Water Jar 12 Simple Pistol 15 Scope Attachment 13 Simple Bullet 6 Stego Saddle 15 Metal Wall Sign 6 Metal Foundation 24 Metal Wall 15 Metal Doorframe 24 Requires Lvl: 35 Engram Cost Chitin Gauntlets 15 Chitin Boots 15 Longneck Rifle 18 Simple Rifle Ammo 6 Large Crop Plot 15 Pteranodon Saddle 15 Sarco Saddle 15 Shotgun 18 Simple Shotgun Ammo 6 Metal Pillar 18 Metal Ceiling 15 Metal Door 12 Metal Ramp 12 Requires Lvl: 40 Engram Cost Fabricator 24 Silencer Attachment 13 Grenade 21 Ankylo Saddle 18 Mammoth Saddle 18 Metal Irrigation Pipe - Tap 15 Metal Irrigation Pipe - Straight 12 Metal Hatchframe 18 Metal Trapdoor 14 Metal Fence Foundation 12 Metal Dinosaur Gateway 12 Metal Dinosaur Gate 8 Polymer 6 Electronics 6 işin güzel tarafı metal door bp'ı var, 30 da foundation ve wall + frame yapabiliyoruz, bp ile door yaparız. bütün temelimiz metale geçmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 eu-official-88'deyiz hepimiz metal foundation materyallerini bulamıyorum nette ya, bulabilen var mı ne istiyormuş hesap yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 benim baktıgım bir listede 35 gozukuyodu mamut ve ankylo simdi emin olamadım. Bu arada dinolarımızın eti var mı acaba ya. acıkmasın hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 TheRightHand [geliştirici] 20 dakika önce We broke all of the servers and we're very sorry! So, your dinos aren't actually broken, it's much more like all of the servers are crashing. We're fixing the server crash now, will be deployed within 15 minutes. Sorry guys! - The Right Hand. demin açıklama gelmiş. evde olan biri 3-5 attırsın ya. hareket etmiyorken yemiyorlar zaten de. belki aggro falan yerlerse. oyun çıktığından beri best seller bu arada asdasd. adamlar kamyonla götürdü valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Meh aksama girebilyiim diye soyunup catıda afk bırakmıstım =) neyse kısmet artık. Dinazor survival oyunu ve bircok detay atlanmamıs. Yerini hakediyor. http://imgur.com/a/cCTdw ahah super fikir biz de saga sola cıkabilmek icin boyle seyler mi yapsak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 said: 50 ingots and 15 cementing paste not even wroth making as a t-rex can destroy it easy mode abi foundation tanesi 50 ingotmuş. ŞAKA MI BU oha! sadece dış çepheyi çevirsek 20 foundation gerek. 1000 ingot eder. 2000 iron ore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 cok adam lazım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 abi massive bir güç gelmedikten sonra wooden base'i de yıkamıyorlar. iron'a geçsek bir fark olmuyor, t-rex getirirlerse yıkıyorlar. ha t-rex, ha trike bence. ikisini de riske edecek bir güç geldiğinde wooden/iron fark eder mi bilemedim asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Aslında yakınımızda buyuk bir guc olmadıgı surece trikela saldırı beklemek zor. Ama onu da kontrol etmek lazım iyice. Yani trikela 15 20 dakikalı mesafede dusman olmamalı yerlesmiski base woodenken kafamız rahat olsun. Rex almak buyuk zorluk trike herkeste olabilir ama. O yuzden metal olması daha super olur tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ya trike alıp gelecek güç, t-rex'de alır gelir diye düşünüyorum. sonuçta toplu bir şekilde saldırmaları gerek o hayvanlarla sefere çıkmak için. bilemedim. olmadı şey yaparız, binayı metale çeviririz, dış cepheyi 360 derece wooden döneriz. şu an ki önümüzdeki bahçeyi her tarafa geçeriz. wooden engeline takılmadan metale geçemez kimse. 2000 ore zaten her türlü çok zaman alacak. o zaman aralığında etrafı bir yandan wooden ile çeviririz. hatta cep cep odalar yapsak şu devasaları oraya park etsek şahane olur. zırt pırt hareket edip yolları bloklamazlar. biri saldırsa adamlar bizi öldürene kadar dinoların altında sıkışıp öleceğiz asdadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Cep fikri super aslında. Tum ceplerin kendine ait dino gate i olsa. Dinoları kendi ırkının oldugu cebe bıraksak. Sadece Scorpion ve Raptorları ana alana alsak. Hem acık bırakılmıs dino kapısı sadece 1 ırkı tehtid eder hem de biri all come falan yaparsa yanlıslıkla cebin icinde yerlerini duzeltmek daha koly olur. Ama dunku gibi bir kurtulus gerceklesir mi bilmyiorum tum dinoların donup adama vurması sayesinde ev kurtuldu resmen =) Diloların spit damageini arttırabilsek keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar