Pluton Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Kendi sunucumu kurdum şimdi localde takılıyorum. Biraz öğreneyim de gelicem :D İlk başlarda ne yapmam lazım hangi stat'lara vereyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 direkt refund ya. fps çok düşüyor online'da. çıksın tekrar alırız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Grafikleri bu kadar güzel oyundan bir şey çıkmaz bence :) Tree of Life olmasa alıp denerdim tabi kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Oyun super gozukuyo taming pve falan super olmus izledigim kadarıyla ama R9 270x ile min-med ayarlarda kasıcagını bildigim bi oyunu almaya cok useniyorum. izledigim streamlerin yarısı takılıp duruyo oyun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 bingildak said: HAHAHAHA BU KİM ABİ SABAH SABAH İŞEDİM ALTIMA KAPIDA BAYGIN BİR ADAM İÇİNDE NOT ölmemişsin abi kapıda baygın buldum, vücudunu eve taşıdım. 2-3 saat gelirim asdasd tribe'a alırız seni de burada canlanırsın benim ya, sonunda servlerara patch için restart atınca yer buldum girdim. koşana kadar da her şey bitti uşendim not craftlayıp çıktım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ahahaaha ya çok acıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ahaha off ne güldüm herkese gösterdim asdasd senin vücudu eve sürükledim, oyuna girince bana pm at patiden ts bilgilerini vereyim. taşındık oradan, gelip alırım seni. yeni base'i kuruyoruz paradoksalkedi said: bingildak said: HAHAHAHA BU KİM ABİ SABAH SABAH İŞEDİM ALTIMA KAPIDA BAYGIN BİR ADAM İÇİNDE NOT ölmemişsin abi kapıda baygın buldum, vücudunu eve taşıdım. 2-3 saat gelirim asdasd tribe'a alırız seni de burada canlanırsın benim ya, sonunda servlerara patch için restart atınca yer buldum girdim. koşana kadar da her şey bitti uşendim not craftlayıp çıktım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 serverları yeni patch için resetliyorlar 88 e giremeyen kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 aldım ya. 88'e mı grıyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 yeni ss'leri salayım piyasaya : ailemizin yeni raptoru yeni yerleşmeye karar verdiğimiz vadimiz trektor son ss de ışık bugi var, siyah oluyor karakter, onu düzeltmişler şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 totemic said: aldım ya. 88'e mı grıyoruz şimdi? evet ama daha 88 i resetlemediler, gelir 10 dk a geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 whitelisti kaldırmışlar mı nolmuş 88'de 70/70 var gözüküyor girmiyor ama. 120'ye kadar giriyordu normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 whitelist unofficial serverlarda bildiğim kadarıyla. officiallara kim girerse o giriyor asd. ben sabah ilk denemede girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 yok ya officiallara da patchle getirmişlerdi admin slotlarından girebileceksiniz diye. çatır çutur giriyordum bende de kalkmış mı nolmuş anlamadım. azıcık spamlayayım girmek için bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Eh aldım ben de dayanamyıp adsf. kesin cok kotu calısacak. İniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 aldım ben de 5 dakkaya iniyor. 10 dakka kaldırıyo mu diye bakıcam. kaldırmıyosa patch bekliycem. 14 gün içinde düzelmezse refund. kaldırıyosa http://i.imgur.com/IYRWSBY.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 officiallar reset yiyor, yardirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 low'da bile zorluyor makineyı refund istedim direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 yol haritası, şelaleye gelince bana haber edin bingildak said: bingildak said: beyler eu-official-88 için lokasyon veriyorum bulduğum mekan çok iyi gibi. baya dolaştım ettim, en bereketli yer diyebilirim :) hem görsel, hem materyal olarak. player olarak da geleni gideni var baya. soyutlanmıyorsun. şimdi ilk olarak map'teki yeri : westte başladığınızda sahilden gelebiliyorsunuz kolaylıkla, koşarken bakmanız gereken land marklar 1. renkli şelale dökülen yer: şelale çok fazla yok zaten ama emin olamazsınız, ss'de baktığım yere bakın kırmızılı, turuncu renkli vegitation var denizde burayı bulunca ss'i çektiğim yere çıkıyoruz, ikinci baktığımız yer, 2. şelale: paralel zaten diğerine, arkada mor obelisk ışığı görünüyor bu noktaya geldikten sonra sola gidiyor, 3. şelaleye (2. nin paraleli 1.'de olduğu gibi) 3. şelale: 2. ss'den bakıldığında karakterin sol tarafına gitmeniz gerek, baya koşuyorsunuz, dik kayalık çünkü burada karakter 3. şelaleden 2. şelaleye bakıyor (bir önceki ss'de durduğu yere), ss'de baktığı açı da gitmeniz gereken açı. ağaçların olduğu tarafa giderseniz rampayı göreceksiniz yukarı çıkan (ormanlık alana geçiyor) ormanlık alana girdiğinizde yukarıdaki ss'de benim baktığım yere gelmeye bakın. 4. nehir: bir önceki ss'de olduğum yere geldiyseniz nehre ulaştınız demektir. yukarıdaki ss'de nehre bakıyorum. şelaleden nehre doğru sağ yönde hareket ederseniz kayaların arasına saklanmış wooden evi göreceksiniz. 5.ev: deminki ss'den çıkarım yapabilirsiniz rahatça, emin olamadığınız herhangi bir adımda arkadaki dağ en büyük yapı haritadaki, tepesi parlıyor. onu baz alın. bulamamanız imkansız. yine nehrin ss'i, solda benim dinoyu görüyorsunuz, evin önünde duruyor "paticik" yazıyor bu da bonus olsun, benim evin oralar: 2 tribe denk geldi. eleman raptor biniyor. inanılmaz hızlı ve ileri doğru sürerken saldırabiliyorsun. baya op. bugün 3 dino tame ettim. allahsızın biri gelip 2 tanesini tamelerken hayvanları yerde katletti, beni de kesti, sonra ben onu kestim ama tamelediklerimin bütün progressi gitti :( biri raptordu nicki "the god" görürseniz kellesini alın :) engram abanırken binalara abanmayın, ben wooden ev hepinize yaparım, wood vermeniz yeterli. aynı şekilde saksı ve su sistemi çekimini de öğrendim. bir sonraki levelda hepsini yapabiliyor olacağım. eksiklerim : kıyafetler, narcotic, alchemy tool'u, bonfire, saddle bunları alırsanız şahane olur, görev dağılımı yaparız. alchemy toolu ve narcotic tame için çok önemli. ayrıca ilerde bunların devamı geliyor "tranquility arrow" mesafeden bayıltabiliyorsun dinoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 15 fps malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 server full diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 aha girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ya bi de server eu-188 mi yoksa 88 mi? 88 göremedim çünkü ben. hep >100 sayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ben de bulamamistim sonra steamden 1200 server arasindan gorup favorilere ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Abi steam panelden view, servers, filter game ark. 88 i bul add to fav. Oyunda fav a gir goruceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar