bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 88 e tekrar girdim hehe bu sefer yükledi http://vignette4.wikia.nocookie.net/ofibty/images/e/e4/Success.gif/revision/latest?cb=20130514133837 Western coastta spawn oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 girdikten 1 dk sonra server gitti lel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 88 i bende zorlıyım bakym olucakmı tam 70 te lvl10 olmuştum lol süperde mekan bulmuştum ev yatak falan vardı ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 güncelleme gelmiş serverlara da güncelleme atıyorlardır girme şansımız olabilir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bingildak said: guru yanına gelelim mi yoksa başka yer mi bakalım, ne diyosun isterseniz gelin sessiz sakin server ama simdiden uyarayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 eu lar hala down. guru kimse yoksa bayar abi be. pvp de gerek. 70 capli güzel bir unofficial buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ben soyliyim lvl 35 den sonra oyun yeterince eglenceli pvpsiz bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 abi akşam yatağa girmeden önce player bayıltıp dinazor boku yediremezsem huzurlu uyuyamam ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 böyle iki arkadaş sahilde gelecek, birini bayıltıp diğerini önünde öldürüp etini diğerine besliyceksin falan. ohh deliksiz uyurum. eular geldi bu arada, ingame server listesinde görünmüyor 75 kişi olmuş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bingildak serverlar açılmış The-Eu olmuş isimleri yeni patch falan da gelmiş hepsi 170'e çıkarılmış. Bakalım ben de spamlaya spamalya girebilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 70 hala capleri abi kimse giremiyor in game listelenmediği için gelirse 88 abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Listeleniyor abi hatta oyun içinden favorilere ekledim ordan sadece onu refreshleyip girmeyi deniyorum oyunu updateledin değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 oha yine patch gelmiş dayum tamam abi 88 dene geliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yok abi yok spamlıyorum 1 saattir galiba seni iyi girmişsin bir şekilde hala giremedim ben. ah bi girsem sahilde ziyafet çektireceğim girebilen herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Olm bu manyaklar koskoca eu ya 2 server mi koymuş şaka mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bir tane de pve var galiba 3 falan. ekleyeceklermiş beklemiyorlarmış bu kadar ilgi falan. gerçi her oyunun releaseinde şu olay oluyor, blizzard bile wodun çıkışında delirtti milleti. sanırım yapımcılar ilk zamanlar bu yoğunluğun geçici olduğunu biliyor, boşa bir sürü server açıp 2-3 hafta sonra hepsinin bomboş olacağını bildikleri için açmıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 girelim bi unofficial a oynayalım ya, 2 saat oldu şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bu da yapımcıların en büyük yalanı he, en ufak hype ı olan oyunun bile ilk hafta hayvan gibi isteyeni olur. Sonradan boşalan serverları temizlemekle uğraşmamak için başta açmıyor adiler. Bence az biraz daha bekliyelim ya da siz karar verirseniz ben beklerken sonradan size katılırım. Oyunda lvling progressi var çünkü abi 1924810924 kere kasılmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 oyunu kurdum nereye geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben bi sabaha karşı 5 gibi deneyeceğim. o zaman da girilmezse yeni server açana kadar bunlar hiç uğraşamam officiallar ile girilmiyor abi. bir kere girsek sonradan da girebileceğiz de yok hiç girilmiyor. şimdilik archonda takılmaya devam ediyorum ben. gerçi archon da hala 160.0 ya adamlar hiç patch yapmıyorlar servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 guru yazdığın server ı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 88 e girdim (tu) western coasttayım ss atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Oyunu yeni yükleyen varsa tavsiyem local bir denesin lagsız magsız miss gibi lvl15 e falan kadar kasın oyunu öğrenmiş olursunuz. Hani beraber bir yerde oynayalım diye bekleyen olursa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 eu88 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bingildak said: 88 e girdim (tu) western coasttayım ss atıcam lag var mı, dinolar abuk sabuk hareket ediyor mu falan haber ver bari uzaktan uzaktan takip edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar