goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 acelen yoksa bir iki gün geçsin çıkar bir fırsatçı belki bu fiyata bütün bu parçalar adeta soygun gibi : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ok abı ben haber bekliyorum senden, senın ıcın daha iyui olucak bir cözüm cıkarsa ona bakarsın tabiki, öm atarsın hemen sey ederim ben ne edilecekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Selam, Anlaşırsan daha neyi konuşacaksın :P Cuce ile ortak gireriz biz de. Toplu alım indirimi istiyoruz :D Ben de şunlara göz kırpıyorum canım kardeşim: 8288 42028 42035 42037 8291 Bak sökmene gerek yok, gelip kapından alıyorum bir de! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yağmaladı adamlar bize bi şey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 parçaları sökersen ben alırım ödemeyi şimdi yaparım teslimat eylülde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 42035'i ben alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 @para, yeni lego almak için değil ya üstüne para koyup başka enstrüman alacağım. soranlar olmuş da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 cuce + para konsorsiyumuna oldukça sıcak bakıyorum. @fin trollüyorsun herhalde diye cevap vermiyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 dünyanın en büyük hamburgerini almayı planlıyor. geçen gün anlatıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 troll değil iban yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 valla bizde sökücez zaten cok garip deil aslında. valla ben hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ya fin güzel aklımı çeliyor. trink alayım eylüle kadar sökersin ufak ufak diyor. ama diğer adamlar da tembellik damarımı gıdıklıyor. satışı para + cuceye bölmeyi düşünüyorum. itirazı olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Selam, Ben görüyorum ve arttırıyorum; birazdan kapının önündeyim! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 işteyim ya kozyatağı. ama öğlen yükleme yapabiliriz çok acilse : D eve gitmem 20dk max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 goldbären said: para + cuceye bölmeyi düşünüyorum. oradaki "para"yı değişim değeri olan para olarak düşününce bi beynim döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Selam, 8291 kırmızı çizgimdir, belirteyim sjgfjsdgfds :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ulan daha modeller için ÖM atmadan çökmüş herkes. Vay anasını. Neyseh 2 sene sonra yer sıkıntısı alan arkadaşlardan %50 ile alırız geri asdss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ya gece makara yaparken iyiydi. lak diye gitti setler. legosal dönüşüm var boş kalmıyor qeqe. GERİYE KALANLAR BUNLAR 42000 f1 racer 250 TL - http://storage.technicbricks.com/Media/2013/1H/42000_P1.jpg 42029 kırmızı 4x4 200 TL http://www.brickshelf.com/gallery/povratnik/9999-Box/42029-Pickup/1_42029_box.jpg 8272 eski kırmızı snowmobile - 50 TL- kutuyok - stikerlar patlak http://farm4.static.flickr.com/3432/3310292017_c60320dcb8_o.jpg 42032 tracked loader - sıfır - 50 TL http://images.brickset.com/sets/images/42032-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 cüce 42025 uçak 9396 heli para 8288 42028 42035 42037 aynı gün aynı anda satışsak ne güzel olur aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Buradan gelen parayla dolma parmaklarına estetik yaptırıp legotr forumlarında yeni hesap açtıracaksın dimi? Çakaaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 legocu kız ayarladım buna beğenmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 çok pislik kötü fena bi konuymuş çok istedim legoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ya bu kadar isteyen var kimi adamlar ÖM ile mezar pazarlığı yapıyor : D kızdırmayın beni blok halde gittigidiyora koyarım 2kya satarım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 satamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Aluriel said: BABANMI KIZDI NİYE SATIYORSUN ya ben sana hep laf yetiştiricem unutuyorum dsfs yok ya babam da seviyor. diablo tüketim kültürü ama lego eğitici :P sizin gibi için anca knexle oynayabilen akıl fukaralarından olmadığı için. ha lazımsa knexin çocukken alamadığınız efsane roller coaster'ı da geçti elime. günün birinde onu da koyarıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar