Auril Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kurye gediz elektrik ten zarf getirdi şimdi yıllık enerji tüketiminiz indirimli elektrik kampanyasından yararlanabilecek miktardadır. lütfen gelin konuşalım felan fişman diyor. nedir bu var mı kullanan ? nette azcık araştırdım %15 e kadar indirim yapıyorlar 2 sene taahüt imzalatıyorlar denmiş ama vergi ıvır zıvır binince indirim %2,5 a geliyor falan diyen de var taahüt almak için olta mı atıyorlar yoksa cidden yararlı bişey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 konut için iyi değil işletmeler için mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 taahhüt gördün mü kaçacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Elektrik için taahhüt nasıl bir şey ki, alternatifi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Özel şirketler normalde genelde ürettiği elektriği direk devlete satıyo demek bazıları direkson kullanıcayada satabiliyo ama tabi yüksek kullanım olan iş yeri fabrika vs. için mantıklı olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Aylık 130-150tl den fazla ödeyen konutlar için de varmış bu olay yıllık 5kw yada 5k kw ediyor sanırım neyse konut için neden mantıksız onu da bi açıklayın bilenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Benim yıllık tüketimim 8000 civari, suan 19 kuruştan alıyoruz kilovatini, yüzde 9 indirim yapıyor ipragaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 sabit bir indirirm yok herhalde çağırdıklarına göre pazarlık yapcaz herhalde %15 e kadar indirim diyor nette pki bu %9 indirim faturaya nasıl yansıdı ? gözle farkediliyor mu büyüteçle mi bakmak lazım uğraşmıyım hiç çok minörse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Genelde dağıtımcılar elindeki müşterileri kendine 1 sene bağlamak için cüzzi 2-5% arası indirim veriyorlar. Sözleşme otomatik vs yenilenir de diyorlar. Mekanik/Elektronik diye 2 sayaç tipi var, Elektronik sayaç gerekiyor normalde. Onay veren dağıtımcılar olduğu için mekanik bile olsa takmadan kendine bağlamak için indirim verebiliyor. Elektronik yoksa başka tedarikçiye kayıt olmana zaten izin vermiyorlar. Özel şirketler o kadar büyük değil o yüzden konutlarla genelde pek uğraşmazlar. Yani konut olarak 130 lira (Yıllık 4000kWh) üzeri mi ne iseniz serbest tüketici olarak 1 sene indirim almanız yararınıza bence. Sebest tüketici limitleri sürekli iniyor, 1-2 sene içerisinde herkes olabilir derlerse o zaman kontratınız çıkmanıza mani olur. Zaten adamların kendilerine bağlama isteği ondan. 15% lik indirim beklemeyin onu vereceklerini hiç sanmıyorum. Zaten dediğim gibi özel tedarikçiye geçmek bile isteseniz önce sayaç elektronik olacak sonra sizi kabul etmeleri vs lazım uzun iş :P Kontrat vs imzalarken öngörülemeyen bedel adı altında bir haltın olmamasına dikkat edin. Yoksa indirim beklerken fena yapıştırma şansları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 İleride banka ve telekom gibi bunlarda birbirini yiyecek 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 muhtemelen evet =) şu anda hiçbir özel firmanın yığınla müşteri toparlayacak kadrosu yok. 2015 sonu bu serbest tüketici limitini kaldırırlarsa savaş başlar. Biraz daha indirirlerse bir halt değişmez artık 0 lanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Harbi bir yararı varsa söyleyin canlar. Her ay 1-2 bin arası elektrik faturası ödüyorum toplamda 2 tükana. 1-2 kere geldiler indirim yapalım diye silkelememiştim kesin geçirir bunlar bana diye ama yapıyorlar mı harbiden acaba? (EnerjiSA Dağıtım Şirketi Bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Geçmemeniz hata diyeyim, elektrik aynı elektrik :p faturanız ne kadar kabarıksa geçmeniz o kadar yararınıza olur. Sayaç profilinize bakarak indirim oranı belirliyorlar, 22:00-08:00 arası tüketiminiz ne kadar fazlaysa o kadar daha iyi indirim alırsınız. Yanlız kontrat imzalarken yukarıda dediğim gibi öngörülemeyen enerji bedeli altında bir haltın olmamasına dikkat edin yoksa üzebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar