mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Çarşamba günü bilgisayarım bozuldu Cuma günü kurtarılamayacağını anlayıp yenisini sipariş etmeye çalıştım Kredi kartı kullanıp bi siteden söyledim reddetti, sadece alman kredi kartları geçiyomuş sitede Ki 3d secure'a kadar geldi Neyse sonra amazonu denedim orda da begendiğim bişey bulamadım En sonunda ilk siteden paypalla almaya çalıştım kabul etmedi. Kredi kartını onaylamak gerekiyomuş, bugun başvurdum ona da ama kim bilir ne zamana gelir kod. Evde yapıcak hiçbişey yok hava deli gibi yağmurlu bisiklete binemiyorum. Nakit param yok 1-2 gün daha dışarı da çıkamıyorum Kanser olmak üzereyim. Kitap filan okudum 4 tane ama hala çok sıkılıyorum. Günde 12 saat kadar uyuyorum gün geçsin diye. Bişeyler önerin bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 mandallarla ucak yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 telefondan film fln izle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kız arkadaşınla seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 arkadaşın yok mu evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mandal yok 4-5 tane film izledim Seks yok ya uzakta kız arkadasım :( Osbir de nereye kadar Arkadaslarım amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bilgisayarın yok mu? Yatay değil dikey kesikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 birinden yol parası borç al, git tech store lardan birine, bilgisayarını al gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kredi çek. kumar oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 asit yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ya kredi kartı geçmiyo tech storelarda Bi de alıcağım alet fiyatına göre süper http://www.notebooksbilliger.de/msi+gp60+2pei585fd+193497/incrpc/lastseen Ama alamadım hala Evet seksdays 2-3 güne dikey yola başvurucam Küvet de var, romantik romantik ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 vücudunu keşfet, belki görmediğin yerler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ergenlikten sonraya saklıyorum vücudumu keşfetmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 evi kose bucak temizle, topla, biseylerin yerlerini degistir filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 O kadar da sıkılmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 internet kafeye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ama sıkılacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 O ZAMAN NEREDE OLACAKSIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kendimi skiyo olucam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Oglak eti ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Saol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Esh said: Oglak eti ye Sıkıldım abi k.ylü olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 otur psikoloji kas abi. böyle kenara çekil ve daha önce hiç düşünmediğin şeyleri düşün. ilk ve tek sorun: "ben daha önce neleri düşünmedim?" go. kalem kağıt da al ama, yaz sonra onları. havada kalmasın belki katkısı olur sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar