mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Çarşamba günü bilgisayarım bozuldu Cuma günü kurtarılamayacağını anlayıp yenisini sipariş etmeye çalıştım Kredi kartı kullanıp bi siteden söyledim reddetti, sadece alman kredi kartları geçiyomuş sitede Ki 3d secure'a kadar geldi Neyse sonra amazonu denedim orda da begendiğim bişey bulamadım En sonunda ilk siteden paypalla almaya çalıştım kabul etmedi. Kredi kartını onaylamak gerekiyomuş, bugun başvurdum ona da ama kim bilir ne zamana gelir kod. Evde yapıcak hiçbişey yok hava deli gibi yağmurlu bisiklete binemiyorum. Nakit param yok 1-2 gün daha dışarı da çıkamıyorum Kanser olmak üzereyim. Kitap filan okudum 4 tane ama hala çok sıkılıyorum. Günde 12 saat kadar uyuyorum gün geçsin diye. Bişeyler önerin bana ya
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mandal yok 4-5 tane film izledim Seks yok ya uzakta kız arkadasım :( Osbir de nereye kadar Arkadaslarım amele
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bilgisayarın yok mu? Yatay değil dikey kesikler...
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 birinden yol parası borç al, git tech store lardan birine, bilgisayarını al gel.
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ya kredi kartı geçmiyo tech storelarda Bi de alıcağım alet fiyatına göre süper http://www.notebooksbilliger.de/msi+gp60+2pei585fd+193497/incrpc/lastseen Ama alamadım hala Evet seksdays 2-3 güne dikey yola başvurucam Küvet de var, romantik romantik ölürüm
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 vücudunu keşfet, belki görmediğin yerler vardır.
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ergenlikten sonraya saklıyorum vücudumu keşfetmeyi
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 evi kose bucak temizle, topla, biseylerin yerlerini degistir filan.
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 O kadar da sıkılmadım
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kendimi skiyo olucam heralde
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Esh said: Oglak eti ye Sıkıldım abi k.ylü olmadım
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 otur psikoloji kas abi. böyle kenara çekil ve daha önce hiç düşünmediğin şeyleri düşün. ilk ve tek sorun: "ben daha önce neleri düşünmedim?" go. kalem kağıt da al ama, yaz sonra onları. havada kalmasın belki katkısı olur sana.
Öne çıkan mesajlar