Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 150 saat vermişim oyuna. bi 150 daha veremem ya. o kadar vaktim yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 bu next-gen update ile dizideki zirh geliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Blood and wine bitmemişti. İyi oldu bu sayede bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 On December 14th the free next-gen update is coming to PC, PlayStation 5 and Xbox Series X|S. The update will go live at 1 AM CET for PC & Xbox Series X|S, and midnight local time for PlayStation 5. It will include various visual, performance, and technical enhancements, as well as fixes and additional content. PlayStation 4, Xbox One and Nintendo Switch will also receive an update — the specific patch notes and date will be announced at a later time. (NOTE: scope of the updates may vary between the platforms — please read the patch notes for more details) After the update your game version will be 4.0. Below you'll find the list of changes: https://www.thewitcher.com/en/news/47105/next-gen-update-list-of-changes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 valla birden fazla kez oynanacak bir oyun değil ki maalesef. witcher 2 bile artarda 2 kere bitirmiştim, hikaye ayrılıyor diye. yeni başlayacaklar için harika 1 haber tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Farklı sonları var, bir ton side questi var çoğu kişi hepsini tamamlamamıştır. Ayrıca yeni kamera açısı çok iyi olmuş, her şekilde yeniden oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 (düzenlendi) farklı son dediğin 2 farklı cutscene, aç bak youtube'dan. witcher 2'de act2'den itibaren farklı hikaye oynuyordun. aq filmleri 1,5x 2x hızda izleyen tipler, aynı lineer oyuna 150 saat bırakıyor 2 tane cutscene görücem diye. edit: hahahah Aralık 13, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 çıkmış patch ama herkes performanstan şikayet ediyor. Bide bir kaç cutscene eksikmiş ekledikleri modlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 (düzenlendi) grafige gerek yok bana zaten tablo gibi oyundu. yok yere kasmasin simdi, disinda kalamiyor muyuz istemem ben diyerek? legacy client kalsaymis iyi. Aralık 14, 2022 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Alıntı Yeah that's really lazy... The original mod's author specified this bug and gave detailed reasons and CDPR didn't bother to fix it bir denerim diyordum da fixlesinler önce madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 46 dakika önce, sylvanas dedi ki: grafige gerek yok bana zaten tablo gibi oyundu. yok yere kasmasin simdi, disinda kalamiyor muyuz istemem ben diyerek? legacy client kalsaymis iyi. eski versiyonu seçip indirebiliyorsun. Steam de propertieste beta kısmında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 3 saat önce, Sam dedi ki: bir denerim diyordum da fixlesinler önce madem. Witcher3 için 1-2yi de bitirmek lazım mı Sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 oynamadım 3 saatten fazla hiçbirini, fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 gerek yok ama lore'a hakim olmak istersen oyna. yada witcher 1 remake'i bekle ama daha gelmesine vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 remake icin tee 4. oyundan sonra dedilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 2yi oynamak lazım bence 1 kere en az, zaten güzel oyun. 1 ama artık remaster olmadan çekilmez 2023e girerken, onu youtubedan izleyin özetini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 ok sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Shadow Önce 2 yi oyna. Yaşaman gerek o tutkulu sevişmeleri O sevişmeler W3 te hikayeni ve duygularını şekillendirecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 oki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 ben 2'yi oynamadan direk 3 e daldıydım. sonuç olarak baya bir şeyi anlamadım gittim youtube dan izledim ne olmuş ne bitmiş diye. ciri kim, yenefer niye üzülüyor filan kafalar karışıyor 2 oynanmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 15 saat önce, Shadow dedi ki: Witcher3 için 1-2yi de bitirmek lazım mı Sam? ben boyle yaptim. kitaplara vaktim yoktu. iyi ki yapmisim diyorum. ozellikle ikinci oyun daha onemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 We are aware of the issues PC players have been reporting since last night's release of the update. We are actively investigating all of the reports and will be providing an update on particular issues as soon as possible. Thank you for your patience! https://twitter.com/witchergame/status/1603046409619513345?cxt=HHwWgoCxveuNlb8sAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Bi kere de oyunu çıkartmadan önce düzeltseler şu issueları olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 musterilere bedava buglari buldurmak varken QA'e extra para harcamak olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 (düzenlendi) ek iş olarak oyun firmalarında QA elemanı mı olsam acaba. hiç iş yapmadan fatura keserim mis gibi. bu arada bunu düzeltmişler sonunda eski halini bilmeyenler için: Spoiler Aralık 15, 2022 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar