Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Arc int alcaktım entity yerine yanlış bastım Ne kotu kart var lan 2 0 da biraktim dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 ice rager cok kotu. kaybediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 BonePART said: bi sürü kötğ kart var lan nesini begendiniz anlamadım tamam iyi kartlar varda yane bi tek silent knight var lan başka ne varmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/esLgWCD.png 12si var heralde saçma combolar yemezsem DREAGLOTH ONLİNE MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 sen ağlama bundan sonra rng diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 7 2 sacma combolar yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Pirate deck yaptım 70% winrate en az, çok iyi işler çıkarıyor çok farklı bir oynanış bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 %70 winrade en az? 9 maçta 6 galibiyet ile bir de yukarı yuvarlayarak mı 70? :P Bi de hangi rank'te? win rate'ten bahsetmek için en az 50 falan hatta aslında mümkünse 200 maç falan yapmanız lazım biliyorsunuz di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Biraz abartmışım sanırım evet uyku sersemi :P Birazdan tekrar deniyicem çok iyi iş çıkarıyor o kesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Pirate cardback ile oyna ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 4ten legend'a gidebilir miyim bu hafta mesai saatleri içerisinde dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Gidebiliyosan baya kiyak bir isin var demektir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Piate decki bende çok beğendim. Strifecro oynuyodu ama kartım eksik 2 3 adet. Abicim boom ne lanet kart ya inatla yapmıyorum inatla her istediğim deckte çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 En ağır face destelerden en ağır control destelere kadar her bir desteye giren bir karttan bahsediyoruz. Yani craft edilecek ilk kart bence şu an oyunda. Deste yapmaya başlarken önce boom koyulur sonra diğer kartlar itina ile seçilir. Destenin ne destesi olduğu önemli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Wishmaster said: 4ten legend'a gidebilir miyim bu hafta mesai saatleri içerisinde dfg mesai saatleri icinde zor gibi ama vaktin varsa olursun.. sezon sonlari kasmak, sezon basina gore cok daha kolay zaten.. mesela bu sezon basladiginda, ilk 2 gun rank 13'e gelip 50% win rate'i gecemeyince bayip birakmistim.. dun bir oturusta 13'ten 5'e geldim rahatca.. legend olusum da son 5 gune denk gelmisti 2 sezon once.. ilk gunler insan gibi kasmiyor millet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Abi o kadar gıcık oldum ki yapmadım işte ne biliyim. Dragon priest oynuyorum çok şart değil nasıl olsa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 CW'ların çoğu legend oldu zaten. Secret paladin ve hybrid hunter çok oluyor şimdi. Normalde ramp druid'i daha güvenilir bulsam da bu son günlerde sürekli aggro ile karşılaşılacağından dragon priest ile yürüsem mi diye düşünmüyor değilim. Ama ramp druid de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 zombie chow 2'ledim midpala destemde. ilk 5 kart içinde chow-minibot-muster-aldor'dan 2'si gelirse, aggro feci dağılıyor. ama anasını satiim dün bi secret paladin'e karşı oynadım, bu kartların hiçbiri mi gelmez arkadaş, paso 4 drop geldi, üstümden geçti herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Geçen bir arena pickledim ragnaroslu felan. Curve mükemmel felan. 4 0 yaptım sonra anlattığını yaşadım sabo. Hiç mi hem normal hem mulligandan 4 altı manalı kart gelmez. Son el gene yenicektim adam ragnarosu kopyaladı. Yerde 4 tane creaturem varken 2 kere arka arkaya face vurdu adamın ragnaros. Benim kide yerde sadece ragnaros varken 2 kere face vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 secret paladin demişken, spasticous challengerı nerflemeyi düşünüyor mu blizz efendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 O deck challengersız da iyi iş yapıyor bu arada. Tabi challenger, olayı başka bi boyuta taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 BonePART said: Piate decki bende çok beğendim. Strifecro oynuyodu ama kartım eksik 2 3 adet. Abicim boom ne lanet kart ya inatla yapmıyorum inatla her istediğim deckte çıkıyor. abi boom u koymayacağın deste yok oyunda, ben bütün goldenları çööp epicleri falan patlatıp legendaryleri yaptım eksik olan kafa rahat constructedda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 k1nJo said: secret paladin demişken, spasticous challengerı nerflemeyi düşünüyor mu blizz efendi? Boom'u nerflemicez dedi adamlar. Challangerında daha ömrü var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bu arada düzgün bir shaman decki var mı totem shaman dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 mech şaman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar