Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

En ağır face destelerden en ağır control destelere kadar her bir desteye giren bir karttan bahsediyoruz. Yani craft edilecek ilk kart bence şu an oyunda.

Deste yapmaya başlarken önce boom koyulur sonra diğer kartlar itina ile seçilir. Destenin ne destesi olduğu önemli değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:
4ten legend'a gidebilir miyim bu hafta mesai saatleri içerisinde dfg

mesai saatleri icinde zor gibi ama vaktin varsa olursun.. sezon sonlari kasmak, sezon basina gore cok daha kolay zaten..

mesela bu sezon basladiginda, ilk 2 gun rank 13'e gelip 50% win rate'i gecemeyince bayip birakmistim..

dun bir oturusta 13'ten 5'e geldim rahatca.. legend olusum da son 5 gune denk gelmisti 2 sezon once..

ilk gunler insan gibi kasmiyor millet..
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen bir arena pickledim ragnaroslu felan. Curve mükemmel felan. 4 0 yaptım sonra anlattığını yaşadım sabo. Hiç mi hem normal hem mulligandan 4 altı manalı kart gelmez.
Son el gene yenicektim adam ragnarosu kopyaladı. Yerde 4 tane creaturem varken 2 kere arka arkaya face vurdu adamın ragnaros. Benim kide yerde sadece ragnaros varken 2 kere face vurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Piate decki bende çok beğendim. Strifecro oynuyodu ama kartım eksik 2 3 adet. Abicim boom ne lanet kart ya inatla yapmıyorum inatla her istediğim deckte çıkıyor.

abi boom u koymayacağın deste yok oyunda, ben bütün goldenları çööp epicleri falan patlatıp legendaryleri yaptım eksik olan kafa rahat constructedda
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...