Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

ya 5/5+5heal 5 mana. common kart. druidin epic kartı 5/5+5 heal/2 card draw 7 mana.

deathbite 1 kere 4 bi kere 5 vuruyor moblara. üzerine shield block 5heal+1card draw 3 mana. shieldslam 1 mana. execute 1 mana.

justicarla tek turnde 6 heallayabiliyor ve oyunun sonuna kadar her turn 4 heal alıyor.

tek kartla board clearı var. armorsmith'in hpsi 3 olsa yine iyi. 4 vuran bi evis var oyunda bi mage var tek minyonsa oda 4 vuracak. veya swipe ki swipe atamıyosun başka moblar varsa o kadar armor geliyor.

cw her duruma karşı saçma sapan hazırlıklı bi deck. her deckin 2-3 tane silahı var. hepsi negate edip üzerine vurabilen tek deste cw. sadece frostmage'e karşı bakıyor.

minyon iniyosan her zaman cw daha çok value alıyor indiği minyondan. doğal olarak fatigue ile kazanma şansı çok yüksek falan. olacak iş değil yani.

ne oynarsan oyna eline perfect kart gelmezse yenemiyosun cwyi. veya onun eli kötü olmazsa yenemiyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

of freeze mage gelip duruyor cayır cayır
nası başa çıkcaz bunlarla
paladin oynuyorum bugün
lay on hands ve healbot kullandım, doomsayer'ını dövdüm/sessizleştirdim falan fişman 5 health'i kala gene aldı kadın.
alex'ini equ'layıp almıştım vs. taunt maunt koysam oyun sonu gene o pyroblastlara fireball'ara frost'lara yetmiyo. zaten acolyte koyup kendine ateş ediyo alıyo kartını falan ki bunu da yapmasın diye 1/2 acolyte'e truesilver indrmiştim. NAPÇAM YA DAHA :'(
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

ya 5/5+5heal 5 mana. common kart. druidin epic kartı 5/5+5 heal/2 card draw 7 mana.
- shieldmaiden çok güzel kart, ama lore net daha güzel kart. 2 draw olacak iş değil. 4 manaya 5/5 inip, 3 manaya 2 kart çekmiş gibisin, tek kart harcayarak.

deathbite 1 kere 4 bi kere 5 vuruyor moblara. üzerine shield block 5heal+1card draw 3 mana. shieldslam 1 mana. execute 1 mana.
- deathsbite inanılmaz güçlü bi kart. execute ve shieldslam da öyle. ilk 4 turn'de weapon ve execute ve shieldslam gelmişse her türlü açılışı tutabiliyor warrior

justicarla tek turnde 6 heallayabiliyor ve oyunun sonuna kadar her turn 4 heal alıyor.
- justicar hile değil, güzel gidiyor desteye ama bu hile demek mi. hayır.

tek kartla board clearı var. armorsmith'in hpsi 3 olsa yine iyi. 4 vuran bi evis var oyunda bi mage var tek minyonsa oda 4 vuracak. veya swipe ki swipe atamıyosun başka moblar varsa o kadar armor geliyor.
- brawl sonuçta tek taraflı diil, iki taraf eşitken atmak isteyeceğin bi kart değil ve az buz diil 5 mana istiyor, yanında max belcher oynanıyor
armorsmith 3 hp olsa hiçbir halta yaramaz.

cw her duruma karşı saçma sapan hazırlıklı bi deck. her deckin 2-3 tane silahı var. hepsi negate edip üzerine vurabilen tek deste cw. sadece frostmage'e karşı bakıyor.
- frostmage, cw'ye karşı ağlıyor ağlıyor. ne diyorsun sen yaw?

minyon iniyosan her zaman cw daha çok value alıyor indiği minyondan. doğal olarak fatigue ile kazanma şansı çok yüksek falan. olacak iş değil yani.

ne oynarsan oyna eline perfect kart gelmezse yenemiyosun cwyi. veya onun eli kötü olmazsa yenemiyosun.
düzgünümsü bir açılış ile gayet güzel yenebiliyorsun cw'yi. olay sadece 6 tane falan düzgünümtırak threat inmek.

ha kim hile? patron warrior hile, cw değil, o ayrı bir konu. ben ve bir sürü pro "patron mu pffffft 5 kartlı kombo falan peheeeey" çekmişti ilk expansion çıkarken, ama anasını ağlattı patron. bir turn'de 15 armor alma potansiyeli, neredeyse cw kadar iyi removal'ı ve üstüne cw'de olmayan burst ile beraber ana bacı ağlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Burada ki sikinti warrior'in sonsuz armor'a sahip olmasi yani hero power'i sonsuz. Diger hic bir classta yok boyle birsey.

Patron kadar ramp,hybrid druid'de hile ozaman. Emperor cok fena siciyor oyunun agzina. Gecen forsen extra cool takiliyor cw almis 4 er 4 er armor basiyor 30 health-30 armor var .rakipte 5-10 hp kalmis son eli artik. Emperor'ini harcamis patron warrior var karsisinda. Commander, 2 berserker , 1 whirlwind , death bite , unstable ghoul bi indi 62 mi ne vurdu total'de .chat yarildi tabi...

Su brawl'i kaldirsalar yeter ya... Baska bisey istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin'de yeni kart var, enter the collesium mu ne, her iki oyuncunun en yüksek ataklı minyonu hariç diğerlerini kovuyo board'dan. Kimse suratına bakmıyo tabi kartın. Brawl'un randomluğunu da buna benzetselermiş olurmuş sanki.

Bak bu iki kart benziyor aslında, nüans farkı alıyo götürüyo tabi..., Kİ Bu kart bile 6 mana'ymış baktım şimdi

bence gelecek adventure'da kesin rogue-shaman vs'yi parlatacaklardır. warrior-druid-warlock falan old school olur hatta zamanla. az sabredin :p
Sosyal ağlarda paylaş

az oynanıp çok yazılıyor gibi hissediyorum bu forumda.
cw'nin ne kadar op oldugu yazılıyor sürekli. bunu sürekli freeze mage ya da rogue oynayan biri söyleyebilir anca. tempo mage ve paladin'in %60 minimum win rate'i olan deckler cw'ye karşı. hiç mi bu decklerle oynamıyorsunuz acaba, hiç mi karşınıza gelmedi ?

ben de bu ara priest oynuyorum. freeze mage yenme ihtimalim çok çok az, ne kadar güçlü olduguyla ilgili makale yazmam çünkü freeze mage'in diğer matchup larda zorlanabilecegini biliyorum. ne oynarken karsına ne geliyor olay bundan ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragon priest oynuyorsan o desteye 2 tane antique healbot atacaksın. Başka yolu yok malesef.

Ben 3 manalık 2 minion çıkardım bunları koydum. Bu değişiklikten beri freeze mage 9 maç 8 galibiyet. Hemen her agroya karşıda ekstra bir avantaj sağlıyor. Dragon preist heal konusunda çok zayıf, bu konuda baskı oluşturan decklerle büyük problem yaşıyorsun. O sebeple antique healbot olayı ciddi çözüyor. 3 manalık 2 kayıp minion da bir şekilde telafi ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an Double Combo Druid, Tempo Mage, Secret Paladin, Midrange Paladin, Dragon Priest oynuyorum.

Dragon Priest
Secret Paladin kazanma oranı anlamında sırayla başı çekiyorlar.

Diğer üçü de birbirine yakın diyebilirim. Double Combo early'de en çok zorlananı tabi. Ladder'da zor double combo ile oynamak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...