Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

bana Skycap'n Kragg çıktı zevk için doldurdum tüm pirate'lari rogue pirate yaptım zevkli ve etki oluyor bazen oynaması. en avantajlı yani oynayan nerdeyse hiç yok belli bir taktik yapamıyorlar çok rahat kazandığında oluyor kaybettiğinde belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

lannnnnnnnnnn........... aggro/tempo mage'e karşı oynuyorum. unstable portal'dan saraad geldi adama lan! hadi neyse öldürdük saraad'ı. 4. turn sonra bi daha unstable portal, bu sefer de troggzor (tam da ben double consec ile board'u temiziliyor iken)

arkadaş tamam bal mal olur da... sadece 1 karttaki random effectler ile maç kazanılmaz ki. hani yüzdeye oynayan şans da diil, rag'in %25 face gitmesi falan gibi... portal baya bildiğin hiper bal rng'si...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkada çalan güzel müziği ona eşlik eden kuşları görüp buna anlam verememek zevkini çıkaramamak ne demek biliyor musunuz?
Ama bir anda evet o o o! Daha ilk onun müziğini duyduğum anda anladığım gibi o board dan yükselişini ve arkasından bana hediye verdiği 4 murlocku o an işte Eşim çocuklarım arkadaşlarım her şey geride kaldı ona bakakaldım ben.
Neptulon
Tek istediğim artık seni destemde görmek. Tek arzum seni Murloc Knight ın yanında istemek.
Eski oyunlardan heyecan aldığım günlere döndüm.
Ne kadar güzel yine bir amacım olması
Neptulon a sahip olmak.
Ben aşık oldum sanırım. Neptulon benim aşkımın adı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...