Harir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Benim de aklıma antonidas ile kullanılabilir diye geldi aslında ama antonidas yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 olsun sakla gene, degmez kirmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 toshley ne ya patlat gitsin kart lazımsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 800 dustım var onu da kırarsam eksik olan druid epiclerini tamamlayıp druid ramp oynayabilirim. üstüne 400 daha koyup slyvanas falan da yapabilirim ama nüyük ihtimal karar veremeyip öyle kalacak o dustlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 O kadar eksiğin varken toshley ne. Patlat gitsin. Daha çok decke koyanileceğin kartlardan craftla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 kaptan greenskin çıktı yanına da kaptans parrot cıktı var mı güzel pirate decki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Harir said: Toshley çıktı, de ediyoruz di mi sfd antonyli mech magede baya is yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Quel-Thul said: kaptan greenskin çıktı yanına da kaptans parrot cıktı var mı güzel pirate decki malesef bitane az biraz iş yapan dek var o da hybrid pirate. ladderda biraz iş yapar sonra atarsın öyle bi deck ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bu arada baya 2 aydır falan ilk kez rog vs rog maç yaptım. o kadar rare bişey ki bu. anlayamazsınızssz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bana Skycap'n Kragg çıktı zevk için doldurdum tüm pirate'lari rogue pirate yaptım zevkli ve etki oluyor bazen oynaması. en avantajlı yani oynayan nerdeyse hiç yok belli bir taktik yapamıyorlar çok rahat kazandığında oluyor kaybettiğinde belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abi o mech mage'in 1 tane daha az win conditionlısı. hatta kendi win conditionı bile zor oturtmak falan. çok mantıklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Maksat eğlence olsun güzel oluyor bazen :) Ara sıra atıyorum zaten devamlı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 direk rog oynamak mantıklı değil ama ben oynuyorum mesela dfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 http://i.imgur.com/ehKn7xR.png 12 2 2 classic pack biri golden hogger digeri golden mindgames verdi löl 250 gold bide 1 maçı şu elle kaybettim mech warper shieldbot harvest piloted shredder clockwork knight ve coin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Bu desteyle 12 win yapamamak pleblik olurdu zaten hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bende dünyanın en kötü dekiyle 1-3 yaptım. tgt pack+50 gold verdi. açtım içinden eadric+mulch çıktı dsfkhsjkdfhjsdfhjdsfhjsfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 1200 dustım kaldıydı malganis crafttan sonra bide jaraxus batlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 lannnnnnnnnnn........... aggro/tempo mage'e karşı oynuyorum. unstable portal'dan saraad geldi adama lan! hadi neyse öldürdük saraad'ı. 4. turn sonra bi daha unstable portal, bu sefer de troggzor (tam da ben double consec ile board'u temiziliyor iken) arkadaş tamam bal mal olur da... sadece 1 karttaki random effectler ile maç kazanılmaz ki. hani yüzdeye oynayan şans da diil, rag'in %25 face gitmesi falan gibi... portal baya bildiğin hiper bal rng'si... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 valla tamamladım demonhandlock. negzel oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ilk maçım ilk kez gördüğüm bi druid geldi. herif control druid gibi bişey yapmış keltuzadlı çift belcherlı falan. zaten dekin noobuyum 20 dakka sürdü maç bitmedi amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Arena iyi ya ben baya kotu bi arena oyuncusuyum 5.15 mi ne ortalamam, 6 falan yapmak cok kolay ortalama normal oyuncuysaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ben arena'da molten key'de kaldım. 11 win yani 12 yapamadım bir o kaldı yapamadığım oyunda, artık yapmıyorum arena pek kalcak öyle galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 1-2 kere yapmakta bisey yokda istikrarli 6.5-7 ortlama yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ahahahahah... Brawl packinden 8. pit lord çıktı. Ahahahah.... Auhusadıfhahıduf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Arkada çalan güzel müziği ona eşlik eden kuşları görüp buna anlam verememek zevkini çıkaramamak ne demek biliyor musunuz? Ama bir anda evet o o o! Daha ilk onun müziğini duyduğum anda anladığım gibi o board dan yükselişini ve arkasından bana hediye verdiği 4 murlocku o an işte Eşim çocuklarım arkadaşlarım her şey geride kaldı ona bakakaldım ben. Neptulon Tek istediğim artık seni destemde görmek. Tek arzum seni Murloc Knight ın yanında istemek. Eski oyunlardan heyecan aldığım günlere döndüm. Ne kadar güzel yine bir amacım olması Neptulon a sahip olmak. Ben aşık oldum sanırım. Neptulon benim aşkımın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar