Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

asdhuhd yeni gelen brawl için süper taktik var.

2 innervate, 1-3 mana için birer kart , canınız ne isterse. 4 mana için astral communion, gerisi de yüksek manalı ne varsa artık. 4. tura kadar bir şeyler iniyorsunuz, 4. turda boş ele ya da max 2 discardla astral communion patlıyor, ondan sonra disko disko.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Ulan arkadaşım Türkiye HS şampiyonu oldu maldivlere gitti :) 12k TL de yanında cukka. Helal olsun kardeşime. Biz hala goygoy yapalım hahaha

Grup 1'den kimse gelmemiş sdf.
Çok kötü oynadı arkadaşın, loser bracketa düştü. Ulquimaru mu ne tabii oysa.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Arena yerine direk kart almak daha mantıklı sanırım şu an.
Peki neden arenayı nerflediler?

değil. ben dün 150 goldla başladım arenaya. 6 arena yaptım. en az 6 win alarak yani 150 goldla 6 pack açtım. 900 civarı dust geldi. üzerine 80 gold arttı.

arena her zaman daha karlı uzun vadede
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

akirafes said:

Arena yerine direk kart almak daha mantıklı sanırım şu an.
Peki neden arenayı nerflediler?

değil. ben dün 150 goldla başladım arenaya. 6 arena yaptım. en az 6 win alarak yani 150 goldla 6 pack açtım. 900 civarı dust geldi. üzerine 80 gold arttı.

arena her zaman daha karlı uzun vadede

6 kere üst üste 7 arena win yapmak da çok common birşey zaten değil mi XD
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

Wishmaster said:

Ulan arkadaşım Türkiye HS şampiyonu oldu maldivlere gitti :) 12k TL de yanında cukka. Helal olsun kardeşime. Biz hala goygoy yapalım hahaha

evet ulquiomaru. olabilir abi, kart oyunu nihayetinde. iyi başlangıç yapmak önemli. orada bulunması bile güzel bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

ben her zaman 6 win alıyorum demişim gibi cevap veriyosunuz bi kere arkaarkaya tutmuş korkunç bir kar elde etmişim onu diyorum.

keza 2 kere tutsun 6 win yine korkunç bir kardasınız. 50 tane tgt pack açıp 1 tane istemediğiniz legendary bulmak yerine sürekli olarak dust gelmesi demek çok daha inanılmaz bişey demek.

benim şimdiye kadar kullandığım packlerden çıkan 1.5 senede legendaryler şunlar 'antonidas' bu kadar. geri kalan hepsini kendim craftladım.

bloodmage-edwin-dr.boom-ragnaros-sylvanas-sneeds-tirion

sadece antonidas packten çıktı.

dusta oynarsanız hele ki bide şimdi her sezon rank5 olunca 500 dust falan veriyo iyice kolaylaşır. packten legendary beklemeyin yani dust bekleyin arada işe yarar kart çıkarsa ne iyi
Sosyal ağlarda paylaş

arada bir oynuyorum arena ben de. 14 oyun kaydetmişim heartharena'da 4.57 win var ortalama :( winrate sadece paladine karşı %50nin altında, e arenanın çoğu da paladin bildiğiniz gibi. 3-0 falan başlayıp 6'ya ulaşamadan bitiyor arenalar genelde. stream falan da izliyorum bir şeyler öğrenmek için ama pek değişmiyor durum. Demin 4-2 giderken boardda hayvani üstünlük kurmuşken turn 6'da paladin equality-conc patlattı mesela 4-3 bitti run.
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

Wishmaster said:

Şimdi whatsapp'tan yazdı arkadaş. Finale çıktığını söylüyor? :D Losers'tan yürümüş. Blizzcon kadar sallanmıyormuş bu turnuva. Prodüksiyon rezaletmiş. İlk defa düzenleniyormuş. Rus Pavel ile oynayacakmış yarın final için. 5k $ cepteymiş, finali de kazanırsa 10k alacakmış. Vay arkadaş.

Bi de lethal kaçırmış falan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...