stimpak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 asdhuhd yeni gelen brawl için süper taktik var. 2 innervate, 1-3 mana için birer kart , canınız ne isterse. 4 mana için astral communion, gerisi de yüksek manalı ne varsa artık. 4. tura kadar bir şeyler iniyorsunuz, 4. turda boş ele ya da max 2 discardla astral communion patlıyor, ondan sonra disko disko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Arena yerine direk kart almak daha mantıklı sanırım şu an. Peki neden arenayı nerflediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Wishmaster said: Ulan arkadaşım Türkiye HS şampiyonu oldu maldivlere gitti :) 12k TL de yanında cukka. Helal olsun kardeşime. Biz hala goygoy yapalım hahaha Grup 1'den kimse gelmemiş sdf. Çok kötü oynadı arkadaşın, loser bracketa düştü. Ulquimaru mu ne tabii oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 akirafes said: Arena yerine direk kart almak daha mantıklı sanırım şu an. Peki neden arenayı nerflediler? değil. ben dün 150 goldla başladım arenaya. 6 arena yaptım. en az 6 win alarak yani 150 goldla 6 pack açtım. 900 civarı dust geldi. üzerine 80 gold arttı. arena her zaman daha karlı uzun vadede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 900g'a 6 pack açmışsın totalde? ödül olarak 900 dust gelmemiştir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Adamın demek istediği 150 gold ile başlamış 150+80=230 goldla bitirmiş 6 tane arenayı. Yani 6 arena yaptığı için toplam goldu 80 artış, üstüne 6 tane pack kazanmış ve diğer ödüller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 fazladan boom geldi bide golden echo of medivh geldi. düşününce aslında 900 benim hatırladığım dust olabilir çok daha fazla dust gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ha evet disençentten geldi bide ödüller falan işte canım. reward olarak 900 dust vermedi djkhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Vingthor said: akirafes said: Arena yerine direk kart almak daha mantıklı sanırım şu an. Peki neden arenayı nerflediler? değil. ben dün 150 goldla başladım arenaya. 6 arena yaptım. en az 6 win alarak yani 150 goldla 6 pack açtım. 900 civarı dust geldi. üzerine 80 gold arttı. arena her zaman daha karlı uzun vadede 6 kere üst üste 7 arena win yapmak da çok common birşey zaten değil mi XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Benim arena skorlarım baya düştü bu ara. Bi kere 6 yaptım geçen, dünyalar benim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 zaidral said: Wishmaster said: Ulan arkadaşım Türkiye HS şampiyonu oldu maldivlere gitti :) 12k TL de yanında cukka. Helal olsun kardeşime. Biz hala goygoy yapalım hahaha Grup 1'den kimse gelmemiş sdf. Çok kötü oynadı arkadaşın, loser bracketa düştü. Ulquimaru mu ne tabii oysa. evet ulquiomaru. olabilir abi, kart oyunu nihayetinde. iyi başlangıç yapmak önemli. orada bulunması bile güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 3-4 winde tapi çıkıyosun zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 50 gold ve üstü alabildiğiniz sürece arena daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Benim gibi classic ve gvg'den beklentisi olmayanlar için daha iyi değil. 6 win'de iyimser bir ortalama olmuş... gvg ve tgt'den sonra acayip rng oldu oyun. tgt'den once bi 40 oyun record etmiştim 5.03 ortalama ile oynuyordum ama o zamanlar gvg pack veriyordu işime geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ben her zaman 6 win alıyorum demişim gibi cevap veriyosunuz bi kere arkaarkaya tutmuş korkunç bir kar elde etmişim onu diyorum. keza 2 kere tutsun 6 win yine korkunç bir kardasınız. 50 tane tgt pack açıp 1 tane istemediğiniz legendary bulmak yerine sürekli olarak dust gelmesi demek çok daha inanılmaz bişey demek. benim şimdiye kadar kullandığım packlerden çıkan 1.5 senede legendaryler şunlar 'antonidas' bu kadar. geri kalan hepsini kendim craftladım. bloodmage-edwin-dr.boom-ragnaros-sylvanas-sneeds-tirion sadece antonidas packten çıktı. dusta oynarsanız hele ki bide şimdi her sezon rank5 olunca 500 dust falan veriyo iyice kolaylaşır. packten legendary beklemeyin yani dust bekleyin arada işe yarar kart çıkarsa ne iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 edwin ve bloodmage craftlamış. adam gerçek bir rogue player. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 7 ay önce falan goldendı rog (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 arada bir oynuyorum arena ben de. 14 oyun kaydetmişim heartharena'da 4.57 win var ortalama :( winrate sadece paladine karşı %50nin altında, e arenanın çoğu da paladin bildiğiniz gibi. 3-0 falan başlayıp 6'ya ulaşamadan bitiyor arenalar genelde. stream falan da izliyorum bir şeyler öğrenmek için ama pek değişmiyor durum. Demin 4-2 giderken boardda hayvani üstünlük kurmuşken turn 6'da paladin equality-conc patlattı mesela 4-3 bitti run. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 arena nın çoğu mage bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 eskiden meycdi şu anda paladin daha çok geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 zaidral said: Wishmaster said: Ulan arkadaşım Türkiye HS şampiyonu oldu maldivlere gitti :) 12k TL de yanında cukka. Helal olsun kardeşime. Biz hala goygoy yapalım hahaha Grup 1'den kimse gelmemiş sdf. Çok kötü oynadı arkadaşın, loser bracketa düştü. Ulquimaru mu ne tabii oysa. Şimdi whatsapp'tan yazdı arkadaş. Finale çıktığını söylüyor? :D Losers'tan yürümüş. Blizzcon kadar sallanmıyormuş bu turnuva. Prodüksiyon rezaletmiş. İlk defa düzenleniyormuş. Rus Pavel ile oynayacakmış yarın final için. 5k $ cepteymiş, finali de kazanırsa 10k alacakmış. Vay arkadaş. Bi de lethal kaçırmış falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 pavel çok gıcık bi velet, bi kere maçına denk geldim. emote falan spamliyodu. sonra aşırı malca bi misplay yapıp elenmiş zaten. umarım arkadaşın da tokatlar bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Toshley çıktı, de ediyoruz di mi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Eğer acil dust ihtiyacın yoksa direk DE edilecek kadar kötü bi kart değil, saklanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 mech magede iyi ya toshley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar