mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 sezon başından nefret ediyorum ya herkes face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ben de oyle dusundugum icin CW yapip basladim sezona.. ilk 5 mac: 4 priest 1 handlock.. enteresan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Aceace said: Alakasız olacak ama aklıma geldi. Sabo kaç k dustın var? (İstediğin an dusta çevirebileceğin kartları da bu rakama eklersen sevinirim) 31930 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Well Played Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 inspire warriorla oynuyorum bende. facetards everywhere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Allah o face hunterlardan razı olsun ya, sezon başı 18den 10a tek maç kaybı ile indim priestle. O maçıda handlock'a kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 dragon priest oynarken karşıya hunter gelince yüzümde istemsiz bir gülümseme oluyor benim de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bitane kontrol paladin deki var. aggroya karşı cw'den yüksek winrate'e sahip. yapın gurtulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 hayrına linkler misin gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/338550-s18-80-winratio-control-pally-check-stream-for bide bunun biraz değişiği cancer crusher var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Aceace said: Well Played yetersiz ya. bi sürü kartı yapamıyorum hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Vingthor said: bitane kontrol paladin deki var. aggroya karşı cw'den yüksek winrate'e sahip. yapın gurtulun nerde yüksek rate? eu mu na mi, rank kaçta, bunlar olmadan yüksek winrate bir şey ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ona bakarsan insan faktörü şans faktörü vs derken hiç bi decking winrate'i bişey ifade etmiyor, decke bi şans ver bi oyna bakalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 gördüm deck i, mid pala işte, alt rank lerde çok iş yapacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ben yapmadm deki bu ve bunun varyantları iş yapıyor şu anda aggrolara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 O deck gerçekten güzel bir deck, ancak deckin çok ciddi bir kart çekme sorunu var, eğer rakip yere koyduklarını pek fazla kayıp vermeden temizlerse direk bitiyor deckin olayı. Çünkü bir anda elde 1-2 kartla kala kalıyorsunuz ve oyun ordan dönmüyor bir daha. Yer üstünlüğü kurma konusunda çok iyi ama deck. Özellikle elinde pek aoe'si olmayan face deckler için harbi çok etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ben saldım baya. pirate rog ve face warrior oynuyorum. face voryır çok iyi dkfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 pirate rog nası leş ama ya ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/334333-top-40-legend-hybrid-pirate-rogue tam payrıt diilde fena değil bu çok eğleniyorum ya dfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 rank 20'de dragon priest ile 4 oyun kaybetmem https://merisworlddotcom.files.wordpress.com/2014/02/1334565137538.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 sezon basi rank20 de dragon priest oynanirmi, direk face gidicen ehuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Justicar düştü. Sonunda tgt Leg düştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 2 justicarim vardi. Bir de golden dustu tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Wishmaster said: Yalnız yav'a helal olsun. 2. sezonunda rank 2'ye kadar çıktı adam :) Depresyondayim oyuna sardim. Olsun o kadar :p Hedefim 5'ti bu sezon, 7-6'da cok takildim, sonra birden kendimi 2'de buluverdim su gibi akip, 2-3'te de cok takildim bitti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 yoktan 3 tane toplamda 6 dmg i olan treant çıkartıp, +3 dmg verip, bir roundda 15 + 3 = 18 dmg vurmak ve çok ucuza yapmak biraz op olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar