Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

secret paladin cwnin yanında heheh.

ben sadece face oynayacağım bi müddet. face VORYOR yaptım. onla vuruyorum tutarsa bide face hunter yaptım onla da vuruyorum tutarsa. face rogum var onla da vuruyorum tutarsa. bide ilk kez zoolock yaptım o da tutarsa. çünkü skmişim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Yeni sezonla ilgili fikirlerinizi alalim, hangi deckler populerlesir hangileri gozden duser meta nolur ongoruslulugunuzu konusturun bakalim :p

yeni meta diye bişey yok ki. kart gelmesi lazım değişmesi için. şu anda bütün deckler top noktasında zaten. zaten çok iyi decklerdi cw+grim+dcombo druid+ramp druid+tempo mage falan. bikaç kart eklendi onlara.

roga AHAHAHA yapıp geçtiler. huntera AHAHAH yapıp geçtiler. warlock keza aynı deckle oynuyor tgtden kart girmedi resmen decklerine.

böle devam eder secret pala+cw+dragon priest dominasyonu. ya bişeylere nerf gelecek yada xp değişecek. şu anda antisi olmayan yüksek win rateli 3 deck var işte. 10 maçın dokuzu bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

100 kere yazdık bu böyle gitmez. ranked yapıcaklar bir de casual tarzı bişey... casual'da her kart serbest olucak (zevkine...)

Ranked'da bazı kartları banlıyacaklar ki yenileriyle oynamayı keyifli kılsın. atıyorum: en eski kartlardan olan alex'i banliyacaklar, cairne'yi banlıyacaklar , knife juggler'ı banlıyacaklar. 1-2 seri sonra onların ban'ını acıp dr.boom'u banliyacaklar bu şekilde sinerjiyi canlı tutacaklar ki biz dwarf'lar,tauren'ler cıktıgında hala face hunter oynamayalım yoksa bi cacık olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...