axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Control warrior mı secret palidin mi hangisini oynayalım ving? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Yeni sezonla ilgili fikirlerinizi alalim, hangi deckler populerlesir hangileri gozden duser meta nolur ongoruslulugunuzu konusturun bakalim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 secret paladin cwnin yanında heheh. ben sadece face oynayacağım bi müddet. face VORYOR yaptım. onla vuruyorum tutarsa bide face hunter yaptım onla da vuruyorum tutarsa. face rogum var onla da vuruyorum tutarsa. bide ilk kez zoolock yaptım o da tutarsa. çünkü skmişim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Yalnız yav'a helal olsun. 2. sezonunda rank 2'ye kadar çıktı adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 yav said: Yeni sezonla ilgili fikirlerinizi alalim, hangi deckler populerlesir hangileri gozden duser meta nolur ongoruslulugunuzu konusturun bakalim :p yeni meta diye bişey yok ki. kart gelmesi lazım değişmesi için. şu anda bütün deckler top noktasında zaten. zaten çok iyi decklerdi cw+grim+dcombo druid+ramp druid+tempo mage falan. bikaç kart eklendi onlara. roga AHAHAHA yapıp geçtiler. huntera AHAHAH yapıp geçtiler. warlock keza aynı deckle oynuyor tgtden kart girmedi resmen decklerine. böle devam eder secret pala+cw+dragon priest dominasyonu. ya bişeylere nerf gelecek yada xp değişecek. şu anda antisi olmayan yüksek win rateli 3 deck var işte. 10 maçın dokuzu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 100 kere yazdık bu böyle gitmez. ranked yapıcaklar bir de casual tarzı bişey... casual'da her kart serbest olucak (zevkine...) Ranked'da bazı kartları banlıyacaklar ki yenileriyle oynamayı keyifli kılsın. atıyorum: en eski kartlardan olan alex'i banliyacaklar, cairne'yi banlıyacaklar , knife juggler'ı banlıyacaklar. 1-2 seri sonra onların ban'ını acıp dr.boom'u banliyacaklar bu şekilde sinerjiyi canlı tutacaklar ki biz dwarf'lar,tauren'ler cıktıgında hala face hunter oynamayalım yoksa bi cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Masticore said: cairne'yi Cairn'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 brawldan jaraxxus geldi :( xeske o giantlari nede olsa hic lock oynamam diye kirmayaydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 jaraxus olmayan hand lock da var da giant lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 hatta jaraxus olmaması daha iyi diyen prolar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Lan herkese de legendary çıktı. Bliz beni sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ranked random hero/deck bölümü gelse güzel olur class'ın ve bütün desten random 30 kart şeçili halde gelecek ve ranked maç yapacaksın, normal ranked'ten ayrı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=I4R-uw9oSgw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Laurelin said: http://www.youtube.com/watch?v=I4R-uw9oSgw&feature=youtu.be Paylaşılmıştı.................... http://forum.paticik.com/read.php?36,8066776,page=123#msg-8200115 mulgear6 said: http://www.twitch.tv/bmkibler/v/18353761?t=3h30m00s ................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ahahaaha. ne guzel gulmus ya adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Sonunda ruhumu sattım ve secret paladin deck yaptım. Abi bildiğin sömürüyor oyunu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Trip yapmanın anlamı yok :) Ben oynadım secret paladin'le legend'da oldum keyif de aldım artık işim kalmadı ama yeni deck arayışındayım ne oynasam bulamadım henüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 patch gelmis we're having some trouble transferring data. Please wait while we keep trying problemi yasayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bolf çıktı bide. skjdfhjsdfhj işime yaramayan ne kadar leg varsa çıktı tgtden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 cüzdan warrior komik gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ben ölmicem sonra tek atçam voryır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 alextrazsaya gerek yok ki justicar attığı an bitiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 yer gök agro pala abv kusacağım artık nasıl oynuyor insanlar şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ranked oynamayınca zevkli oluyor, insanlar değişik kartlar deniyorlar daha doğal oluyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Alakasız olacak ama aklıma geldi. Sabo kaç k dustın var? (İstediğin an dusta çevirebileceğin kartları da bu rakama eklersen sevinirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar