Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Laurelin said:

ysera olmadan dragon priest ihhh

mirror gelirse ve MC atarsa yseraya ben direk cikiyorum oyundan :P

abarttığınız kadar effective bir deck değil dragon priest. çoğu oyunda yseraya gelemeden 35 dmg yemiş oluyorsunuz. Herkes aggro veya combo. Control deckler iş yapmıyor malesef.

rank 16 ve altı için gogo aggro.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Laurelin said:

ysera olmadan dragon priest ihhh

mirror gelirse ve MC atarsa yseraya ben direk cikiyorum oyundan :P

abarttığınız kadar effective bir deck değil dragon priest. çoğu oyunda yseraya gelemeden 35 dmg yemiş oluyorsunuz. Herkes aggro veya combo. Control deckler iş yapmıyor malesef.

SDFKLHKSDFHKSDKFH
Sosyal ağlarda paylaş

birbirimizi kandırmayalım.

şu an en rahat rank alınacak deckler,

1) aggro secret paladin
2)mech mage (rank 13 e kadar)
3) face huntard

oyun sonucta rng. Control desteleri uzun suruyor. Oyun ne kadar hızlı biterse o kadar hızlı bir sonraki drawa koşulur.

veya ben dragon priesti beceremedim bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Dragon priest kontrol destelerine karşı güçlü değil. Yani asıl ortalık aggro ve combo kaynadığı için dragon priest bu kadar güçlü.

Secret paladin, agro rogue, hunter, agro warlock, agro druid gelince %80-85 yüzdeyle oyunu kazanıyorsun. CW, handlock falan gelince bu yüzde %30lara kadar geriliyor.

Yani rank 5e kadar direk dragon priest bir numara. Rank 5 ten sonra kontroller bir anda arttığı için yükselmesi zorlaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

5 den sonra o kadar paladin gelse şimdiye çoktan legend olmuştum, 2 hesaplada rank 4teyim. Sürekli control geliyor. Paladin geldikçe yükseliyorum kontrol geldikçe düşüyorum.

Son 1 haftadır hergün 20den fazla oyun atıyorum. Warriorlara karşı %35, handlocka karşı %25 civarındayım kazanma yüzdesi olarak. Paladinde %75, mage ve hunter %85i bile geçmiş durumda kazanma yüzdem. Ama bir türlü 3ün altına inemedim. Bu saatten sonra destede değiştirmek istemiyorum zaten ay bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...