sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Vingthor said: ben son 60 maçta bitane freeze mage görmemişim. rank 1-4 arası bütün maçlar. nasıl metadaki en çok ikinci dek frizmeyc anlamadım hem sen düzgün anlamamışsın hem ben düzgün yazmamışım. patron warrior'ı kastediyor orada yazdığım şey. freeze mage >>>>> secret pala ama aynı zamanda patron >>>>>>> freeze mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bingildak said: Ne ciktigina dair bir Database fln var mi? Şöyle birşey bulmuştum zamanında. http://forum.paticik.com/read.php?36,8066776,page=92#msg-8171429 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ben bakmadım hiç çıkınca görürüz artık, o liste ne öyle legend olunca dust vermiyor ceza olsun diyemi :) Hatalıdır herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 yok hatali degil.. sacma ama legend chestinin onceki chestten tek farki bir tane extra golden common ne yazik ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 neyse 4 golden biri epic iyidir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Birinde toplam 225 dust, diğerinde toplam 250 dust işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Golden'ları dust olarak görmüyorum ben :) İşime yaramasa bile tutuyorum koleksiyon, hiç kullanmıyacağımı düşündüğüm kart en çok kullandığım kart olduğu da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Elimde aynı karttan 2 tane normal varsa, golden direk dust demek benim için. Ne zamanki oyunda almam gereken kart kalmaz ancak o zaman golden kırmayı bırakırım. Ki böyle birşey asla olmayacak orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ben koleksiyon mantığında değilim hiç. Zevk almak için oynuyorum. Golden kart mantığı saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 hayatınız cheese lan gelip bide burda secret paladinle legend oldum falan diye anlatmış adam utanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 secret pala şu anda justicar warriorun yanında heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Geldi bir kara bulut heh.. Nereye yazıcaktım wow bölümüne mi. Yada en gereksiz boş şeyleri bile foruma yazarken legend olmuşum onumu yazmıycaktım. Haklısın aslında buraya gelip yazınca anlamsız bir şekilde hakaret yiyebiliyosun tek zararı o benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 trollüyo ya o. her konuda fikri var hiçbişeyi iyi oynayamıyor o şeyapmayın onu yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 hehe hadi bakalım. baya yetenek istiyor 1 kartla 6 kart birden inmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Yetenekli olduğu yada çok iyi oynadığını iddia edende yok, kendi kendine bir şeyler yazıp rahatsızlık veriyosun yaptığın o sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Bence spark son derece değerli yorumlar yapıyor, secret paladin hakkındaki açıklayıcı yorumlarına devam et lütfen sparkçığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 noldu yine spark haksızmı ? bu oyunda solculuk yoktur lan spark boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Haklı haksız olayı değil, ufakdan hakaret etmiş ona kızdım ben de ufakdan :) Secret paladin'in avantajlı bir durumda olduğunu şu sıralar herkes biliyor zaten. Dust'larına kıyıp yada elinde kartı olanlar legendary oldu kötümü yaptı, hoş tahminimce 10 kişi oynuyor şurda secret paladin 2 kişi olabildi rank 5 de falan takıldı çoğu secret paladin'le oynayan. Hooop ben secret paladin oyniyim legend olayım diye bir olayda yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 kendisi gerizekalı olduğu için sağa sola hakaret eder takma sen boşver onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 yine tarhana koktu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ulan dün gece CW yaptım oynıyım biraz dedim 3 druid 5 CW geldi bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 15k dust harcamadan cw olmaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 http://hss.io/d/2574776 13360 Crafting Cost close enough dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Control warrior'a çektikleri kıyak yetti ya... Oyunu piç ediyor resmen. Brawl'ı kaldırsalar oyun dengelenir veya shield maiden. Brawl yüzünden hiç bişey oynuyamıyorsun. 2 brawl - 2 execute - 2 shieldslam hangi deckte var bu kadar lethal... tek tek fat creature oyniyim desem execute ve slam iniyor kafana. Rush yapayim desem brawl'la hallediyor. Bunlardan kurtulursan sonunda alex ve grom. geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 şöyle saçma sapan maçlar oluyo ulan saat 6 manyak mısın CW oynuyosun bi de son tura kadar fatigue yiyip yiyip duruyosun matematiğin mi yok bu adam 9 fatigue yiyip ölene kadar bekledi armor bastı geçti rezillik resmen resmen üstümden şanssızlık akıyo şimdi de control paladin geldi harrisonlu kelthuzadlı filan hay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar