Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

hunter çok gıcık ya
şu tgt ile gelen kartlar coşturmuş hunter'ları
-deal 5 dmg if you have beast
-beast'in varsa random beast doğur (chillmaw çıktı anasını satayım demin)
-gene beast doğurup duran 1-1'lik örümcek

lanet olsun hepsine :D

hayır gıcık olduğum hepsi de aynı kartları neredeyse aynı sırada oynuyor. Ve senin kartların doğru düzgün gelmedikçe önüne geçemiyosun. Hep yenmeme 1-2-3-5 health kala şu deal 5 dmg + hero power ile alıyorlar :(

* * *

frost mage'in olayı ne tam? dondurma kombosundan ibaret mi anlamı,
şu ucuz frost mage nasıl, iş yapar mı mesela? http://www.hearthpwn.com/decks/33627-robins-low-budget-frost-mage-940-dust

temmuz ortası başlamışım bu 2.sezonum sayılır ve başladığımdan beri paladin oynuyorum, 500 win'e çok az kaldı falan. tabi hep paladin ile olmuyor az kaldı bayacak :D ,,
mech [mage/shaman] desteleri de yapacağım şimdi elimdeki kartlar o yolu gösteriyor birkaç yüz dust sonrası için. classların diğer yarısıyla ilgili zaten çok az fikrim var bizzat oynamak adına, muhtemelen düzgün deck yapamam zaten onlarla elimde kart olduğunu sanmıyorum.

tavsiye verebilir misiniz, mage/shaman destesi yapmak için? pahalı olmasın tabi
Sosyal ağlarda paylaş

ne bozmuşsunuz arkadaş, bi yardım eden de çıkmamış :D

chillmaw değil acidmaw geldi
neysem haklısınız tespit sıçmışım resmen, hunter hep iyiymiş o zaman
geçen sezon shockadin kullanırken tez elden öldürüyodum hunter'ları, deal 5dmg kartı'nı görmeye vakit bırakmıyomuşum demek ki eheh
Sosyal ağlarda paylaş

ben yapabildiğim dekleri yapıp oynuyorum 50 el falan nedir tam sıkıntısı oynayan tarafından anlamak için. facehunterla probleminiz varsa yapın facehunter oynayın. noob destesi falan demeyin artık lütfen bide artık facehunter'a. yok gibi bişey rank5'ten facehunter. korkunç zorlaşıyo çünkü. kötü oynuyosan çabuk punishliyo facehunter. rank5ten sonra resmen çok nadir hata görmeye başlıyosunuz o yüzden facehunter kalıyo öle.

mech mage şu anda çok daha güçlü mech shamana karşı. ama antonidas ve boom yoksa hiç uğraşma. korkunç bi koz kaybediyosun çünkü antonidas yoksa.

midhunter diye bişey kalmadı gibi bişey tauntlu yavaş meta yüzünden. removalı çok az. istediği kadar beast sıçsın. heartpwndaki hunterlar rerollayın falan diyo. itin götüne sokuldu çünkü. tgt'den ekleyebildiğin 3 kart falan var metaya giren. aynı duruyo midhunter deki. üzerine rog dışında bütün classlar hayvan gibi buff aldı. hunterla rog kaldı öle ezik gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

dr.boom ve tirion var leg sadece, daha min. 1 ay da başka leg craftlayamam sanırım.
o yüzden antonidas yapamam

11-9 arası dolaşabiliyorum, rank 5'e inip güzel ödül kazanmak bu sezon amacım. antonidas'sız mech mage yapsam bi şekil budget mudget faydası olmaz mı 5'e kadar?

hoş paladin destem de gayet iyi aslında ilerleyebilmem lazım, du bakalım. derdim daha çok kullanabileceğim ikinci farklı bir oyun şekli yaratmak aslında şu an.

hatta pala deck'imle ilgili de sorayım :D

http://oi58.tinypic.com/2vcgb2o.jpg

zayıf halkası var mı sizce bu deck'in? olası upgrade ya da?
zombie chow ilk 2 tur atamadım mı, oyunu mutlak masa kontrolü bende olmadan bitiremedikçe üzüyor genelde beni ama elim silmeye gitmedi henüz. 1/2 üreyen örümcek mi koysam yerine napsam?
bir de 3-4 aralığı yoruma açık sanki epey, daha iyi bi kombin dizilebilir mi oraya?
genelde tüm kartlardan 2'şer tane oldu mu çok tutarlı oluyor ama o da zor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

dr.boom ve tirion var leg sadece, daha min. 1 ay da başka leg craftlayamam sanırım.
o yüzden antonidas yapamam

11-9 arası dolaşabiliyorum, rank 5'e inip güzel ödül kazanmak bu sezon amacım. antonidas'sız mech mage yapsam bi şekil budget mudget faydası olmaz mı 5'e kadar?

hoş paladin destem de gayet iyi aslında ilerleyebilmem lazım, du bakalım. derdim daha çok kullanabileceğim ikinci farklı bir oyun şekli yaratmak aslında şu an.

hatta pala deck'imle ilgili de sorayım :D

http://oi58.tinypic.com/2vcgb2o.jpg

zayıf halkası var mı sizce bu deck'in? olası upgrade ya da?
zombie chow ilk 2 tur atamadım mı, oyunu mutlak masa kontrolü bende olmadan bitiremedikçe üzüyor genelde beni ama elim silmeye gitmedi henüz. 1/2 üreyen örümcek mi koysam yerine napsam?
bir de 3-4 aralığı yoruma açık sanki epey, daha iyi bi kombin dizilebilir mi oraya?
genelde tüm kartlardan 2'şer tane oldu mu çok tutarlı oluyor ama o da zor tabi.

Bumspyronun legend oldugu deck iste, cok saglam bence ki bi gecede coaching yapip beni 16 dan 10 a cikarmisti sezonun son gunu :P

Karsiya kanser secret paladin gelince cuvalliyorum ben onun disinda normal secret paladin gibi one tricky pony olmadigindan o challenger eline gelmese bile saglam deste
Sosyal ağlarda paylaş

3 4 kart eksik Dragon Priest oynuyorum ne eylenceliymiş ya. Priest genelde zaten hep eylenceli özellikle aggroları iyi dövüyor.

Bu arada antonidassız mech mage olur ama çok ağır kontrollerde özellikle warriorlarda çok ağlıyorsun. Antonidasla fireball döndüremezsen adam 15 canla felan kalıyor sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hearthpwn.com/decks/314544-tgt-top-10-legend-mysterious-challlenger-midrange

nasil legend oldugumu anlattigim postta da yazmistim.. en iyi paladin secret decki bu bence.. her secrettan 1 tane olmasi decke ayri bir ozellik katiyor..

deck sahibinden quotelayim direkt:

said:
This is because we are trying to optimize the VALUE GAINED from the challenger battlecry while minimizing the VALUE LOST from putting in paladin secrets. Every secret you put in (with the possible exception of avenge) decreases the power level of your deck.

ben avenge bile koymadim bu arada..

sadece tum secretlari cekersen kotu oluyor.. onun disinda cop kartlari bir anda challenger ile temizliyorsun ve elinde rafine bir deck kaliyor :P.. late ve mid-game'i de guzel oldugu icin dikkatli oynarsan challengersiz kazandigin oyun cok oluyor..

diger agro deckler kotu.. zaten cok iyi bir mulligan yapmamissa rakip (secretkeeper, avenge, get down, vs) pilleri cabuk bitiyor ve kaybediyolar genelde..
Sosyal ağlarda paylaş

hem millet şu an bu deckin karşısında nasıl oynanır bilmiyor, hem de challenger baya hile gibi bişi.
hani tamam 4-5 secret alsın eyvallah diyelim de, üstüne 6/6 olması baya saçma. hayır bi de legendary olsa, 1 tane olsa deckte neyse. İki tane olunca, %65 şansla falan çekmiş oluyorsun birini... saçma tarafı bu.

stat'lerin 6/4 ve/veya 3 secret alması mantıklı olur bence anca. kıçının 6 olması inanılmaz etkiliyor, adam dr. boom bile inse karşında, 5 secret'ın varken, şeyinde bile olmuyor açıkçası. secretlar ne kadar tırt olsa da paladin'de, 5 tanesi birden olunca, komple 1 turunu yiyor rakibin.
Sosyal ağlarda paylaş

1 tur yiyen birsuru kart var ama zaten oyunda, basta dragon priestte olmak uzere, ki 3-5 tane falan var o destede nerdeyse legend olmayip tur yiyen kart. Diger classlar'da hep var tek tek yazmayayim.

Oyun tavla-satranc arasi bisey yane, açiliş hayati öneme sahip ve surekli ileriye donuk dusunmen gerekiyoken zarin da (kartlarin) iyi gelmesi falan lazim ...

Mysterious'a karsilik, turn 6'ya kadar masada 2+ minion'un olacak, silahin mutlaka olacak falan ornegin. Tabi yazmasi kolay :d
Sosyal ağlarda paylaş

cok guclu kart

boş boarda challenger indiginde adam saldırdıgında get down geliyor, ölüyor, challengerı avenge ile bufflıyor ve redemption ile hayata geri geliyor

sıra sana geldiginde comp. spirit calısıyor ve yerde 6 manaya 9/8in ve 3/2 yaratıgın olmuş oluyor

genelde bitiyo oyun bu noktada zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Bos birakmican o zaman masayi iste :)

Druid'le oynarken (kartlarin isimleri ezberimde degil) de healthin 20-15'in altinda ve koruman yoksa adam atiyor 2/2lik agac canavarlari basiyor +2 buff'i silahina da +3 mu ne bisi veriyo, ilave 1-2 minyonu da varsa kesin gg

Diger classlarda da var bissuru benzer durum.

Neyse abi ben savunmayayim challenger'i, haklisiniz guclu kart ama surekli sövmek bence biraz naiflik :p
Sosyal ağlarda paylaş

o dengeli olan dekte çelıncırı öyle bi yalıyolar ki.

hele ki t6'da çelıncır atıp herşeyini kullandırtıp t7de boom atınca seal the deal olmuş oluyo.

ama öbür türlü sen normal midrange oynuyosun 1 turn geciktiriyosun sadece. bide nerdeyse her zaman board flood t6'da çok daha iyi.

örlide ezilsen çelıncırı versen altıda topdeklenmiş gibi bişey oluyosun başka düzgün kartın yoksa elinde. hadi bi turn daha kazanayım bari diye ki zaten etrafından oynuyolar artık sallamadan. noble sacrifice'ı patlatıp dümdüz face vuruyorum ben druidle. eğer tempoda zaten ilerdeysem çelıncırla sonraki turn bana face vuramıyolar genelde benim moblara saldırmak zorunda kalıyolar.

o dekte eşşek gibi sinerji falan var işte çelıncırdan ayrı olarak ama ilk 10 kartında 2-3 secret gelirse çok fena oluyosun zaten. dragon priest ve cw zor işte. örlide ezemezsen tempo swingleyemiyosun nerdeyse. heleki priest yok efendim çelıncırı destroylasın sonra gitsin boomu patlatsın bide mekini alsın tiryon at onu patlatsın falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...