mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Eski meta Ben de bu sezon freeze handlock ve dragon priest gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 molten giantlı frost mage de bi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 echolu filan onu da denedim de meta dışı o deckler hep ya nedense olmuyo bi şekilde bi de çok zor maçlar ve uzun sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bana laf gelmis.. evet secret paladinle legend oldum.. utanmiyorum :D cardbackimi aldim.. gerisi onemsiz.. ben de inkar etmiyorum bu arada.. hep rank 3'e kadar cikabiliyoken secret pala ile legend olmayi basardim.. diger decklere gore daha rahat oynamasi.. hazir expansion da yeni cikmisken, millet deckleri daha yeni yeni taniyorken tirmaniverdim.. ama hem legend oldugum sezon, hem de su anda gayet yeniyorum secret palalari (100% olmasa da buyuk bir yuzdeyle).. zaman gectikce ustunlukleri azalacak gibi geliyor bana ama yaniliyor olabilirim tabi :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Control warrior ile kasmayı deniyorum ben de ama yavaşlıktan sıkıldım. Biraz daha hızlı oil rogue falan mı önerirsiniz ? yoksa warriorda patron dışında biraz daha agresif alternatif var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 mid pala öneririm ama dragon priest dışında zevkli oynaması. hem çok pahalı değil tyrion dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 @spyro ben özür dileidm senden ya. (: @lexius: oil rog yavaş bi deck abi. oyunlar o kadar kısa sürmüyo. eşşek gibi out sayıyosun sürekli kafan ağrıyo 5 maç yapınca. grimden çok az hızlı yani oil rog. hızlı kompetetif deckler face hunter, aggro pala, zoo warlock, face rogue(baya iyi face rog şu anda) ama bunlar çok daha fazla farma dayalı. yüzde 55 üstü win rate zor oluyo genelde 100 oyunda falan. çok oynican onunda öyle bi olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bi de şurada tier 1 deck listesi saçma değil mi ya https://tempostorm.com/hearthstone/meta-snapshot/meta-snapshot-28-oh-secret-tree-oh-secret-tree mech mage agro pala falan baya yalan sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ben rank4'e kadar hybridtoken druid oynadım. yavaş ama işte baydım deki çok sevmeme rağmen. aggro paladine geçtim farmlıyorum legendda oil oynarım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 mek meyc ledırda çok iyi bu arada. yüksek yüzdeyle iyi opening yapıyosun. iyi opening yaptığın oyunları yine yüksek yüzdeyle kazanıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Kötü iki gün oldu, 5-6 defa falan oynadım, hepsi de warrior geldi. Feci canımı sıkmaya başladı, bir iki ay ara versem mi yine.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Chillmaw koyun kafa raad olsun, güzel kesiyor patronu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Warriorun ilacı direk Troggzor the Earthinator. O kadar çok spell kullanıyor ki warriorlar bunu koyunca direk oyundan çıkan warriorlar gördüm o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 atlc var izleyin http://www.twitch.tv/amazhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 şimdiye kadar tgt'den fjola, acidmaw, şu çarclı korsan bide bugün mistcaller çıktı. diğer üçünü kırdım da mistcaller değerlenir mi acaba ya? bu arada kompetetif decklere midsecretlar girdi. tabiki oynaması zor olan secretlı paladin girdi. baya kompetetif bi deck oldu o keza. lay on hands ve sylvanas olmayan versiyonu. her secrettan bitane olan işte. olması gerektiği gibi yararlanıyor o karttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 dün baya muhabbeti döndü bu arada prolar deck konuşuyodu bi streamde. dragon priesti yerden yere vurdular birincisi. nihilyumdan bi eleman oynadı diye inatla vazgeçmiyor dragon temasından neden anlamıyoruz falan diye bintane şey söylediler. midsecret paladinin neden kompetetif değer kazandığını neden diğer versiyonlarının olmayacağını falan anlattılar bu arada. adamlar direk şey diyo. 2 kart üzerine kuruyosun deki. card drawın siçueyşınıl. gelirse diye oynuyosun. ilk 12 kartında çelıncır yoksa kaybetmen üzerine bi sistem aggro secretadin. midsecretta hayvan gibi seçenek sunuyo. early ortanın üzerinde. midgamede zaten güçlüsün ki challengerla sadece tempo kazandırıyo matchup artık herkes paladin görünce bgh, sap, execute falan gibi kartları inatla tuttuklarından. şu murloc yine ciddi tempo kartı üzerine sinerjisi var hem secretlarla hem juglerla falan. yalnız eşşek gibi decision making oluyo bu durumda işte. full efektif oynayamadığın zaman veya ani tempo swinglerde kurtaramıyo. reachi yok dekin bide öyle bi sıkıntısı var falan. baya balanced bi deck oluyo düşününce. early'i mide taşımaya çalışıyosun. dün izliyorum herifin elinde challenger var atmıyo adam. turn 9da attı tempo swing için. beyinsiz paladin oynamayın yani lütfen. kafa gerektiren dekler oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Rank 5 e kdr kafa gerektiren decklere ihtiyaç yok 5 den sonra dediğin doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Rank 12/13 ten sonra hep legend olmuş sağlam adamlar geliyor. Öyle basite almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 16da legend cardbackli, butun kartlari golden olan control warrior geldi karsima, golden boom sonrasi golden gromm ve golden alextraza gelince direk concede cektim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 ahaha adam psikolojik savaş kazanmış direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 16 da demin bana golden medivh geldi emote: herşeye karşılığım var dragon mage le verdi elime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 lock 2x nerubian egg power overhelmingx2 + araya void terror yedim turn 5 aha8uuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 her sezon ilk 2 hafta ladder apayrı zor oluyo sonra rahatlıyo. çünkü millet ilk haftada legend oluyo sonra artık legendda rank falan kasıyor. golden bişeyler gelince ben apayrı bileniyorum kesmeye bu arada. legend cardbackli adamın rank 16'da control warriorla oynaması zaten inanılmazmış. rank16'dan legenda 4 ayda gelir artık dfsjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 patron warrior'a karşı mid-pala oynarken, truesilver elime geldi mi tutmaya devam ediyorum silah olarak harcamadan. Adam 1dmg dağıtan silah almaya baslayınca da 3'ün altında vuruşu olmayan minion oynamıyorum ve consecration çıksın diye dua ediyorum (2 tane şart bundan her pallyde galba). Sonrası zaten çözülüyo. Başetmeyi bilen coktur ama lanet eden gorunce yazayım dedim, are u wizard demeyin :D @Vingthor ben dicektim abi sana gereksiz yukleniyosun, asıl dragon priest'e bak diye ama üşendim. Kendin açıklamışsın bugün :D İlk çıktığında küfrediyosun secret'a ama az ciddiye alıyosan zaten secretları aşmayı öğrenmen gerekiyor neticede. 10 secret'lı deck neredeyse sırf şansa bağlıyor oyunu, zaten sıkılıyosun da oynamaktan. Midrange secretta ise challenger'ı entesan güçleri olan 6 mana'lık ve fakat 6 slot kaplayan bir kart olarak düşünmek lazım. Deck'in kaderi kesinlikle ona bağlı değil, doğru oynamak için strateji ve çaba gerektiriyor vs. Adamlar 1000 kusur dustlık leg yapmış diyip geçmek lazım. Kullanmak için oyuna yüzlerce lira da dökmen gerekmiyor falan, o açıdan da demokrat bi deck :d boşuna günahını almamalı fikrimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 yok aggro secretadin hala korkunç bi deck. ve oyunun kabuğunu emdi resmen. fifada sadece real madrid almak gibi bişey işte. bi deckten çok varsa anla ki sıkıntılı o deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar