Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

bana laf gelmis.. evet secret paladinle legend oldum.. utanmiyorum :D

cardbackimi aldim.. gerisi onemsiz..

ben de inkar etmiyorum bu arada.. hep rank 3'e kadar cikabiliyoken secret pala ile legend olmayi basardim.. diger decklere gore daha rahat oynamasi.. hazir expansion da yeni cikmisken, millet deckleri daha yeni yeni taniyorken tirmaniverdim..

ama hem legend oldugum sezon, hem de su anda gayet yeniyorum secret palalari (100% olmasa da buyuk bir yuzdeyle).. zaman gectikce ustunlukleri azalacak gibi geliyor bana ama yaniliyor olabilirim tabi :P..
Sosyal ağlarda paylaş

@spyro ben özür dileidm senden ya. (:

@lexius: oil rog yavaş bi deck abi. oyunlar o kadar kısa sürmüyo. eşşek gibi out sayıyosun sürekli kafan ağrıyo 5 maç yapınca. grimden çok az hızlı yani oil rog.

hızlı kompetetif deckler face hunter, aggro pala, zoo warlock, face rogue(baya iyi face rog şu anda)

ama bunlar çok daha fazla farma dayalı. yüzde 55 üstü win rate zor oluyo genelde 100 oyunda falan. çok oynican onunda öyle bi olayı var
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiye kadar tgt'den fjola, acidmaw, şu çarclı korsan bide bugün mistcaller çıktı.

diğer üçünü kırdım da mistcaller değerlenir mi acaba ya?

bu arada kompetetif decklere midsecretlar girdi. tabiki oynaması zor olan secretlı paladin girdi. baya kompetetif bi deck oldu o keza. lay on hands ve sylvanas olmayan versiyonu. her secrettan bitane olan işte.
olması gerektiği gibi yararlanıyor o karttan.
Sosyal ağlarda paylaş

dün baya muhabbeti döndü bu arada prolar deck konuşuyodu bi streamde.

dragon priesti yerden yere vurdular birincisi. nihilyumdan bi eleman oynadı diye inatla vazgeçmiyor dragon temasından neden anlamıyoruz falan diye bintane şey söylediler.

midsecret paladinin neden kompetetif değer kazandığını neden diğer versiyonlarının olmayacağını falan anlattılar bu arada. adamlar direk şey diyo. 2 kart üzerine kuruyosun deki. card drawın siçueyşınıl. gelirse diye oynuyosun. ilk 12 kartında çelıncır yoksa kaybetmen üzerine bi sistem aggro secretadin.

midsecretta hayvan gibi seçenek sunuyo. early ortanın üzerinde. midgamede zaten güçlüsün ki challengerla sadece tempo kazandırıyo matchup artık herkes paladin görünce bgh, sap, execute falan gibi kartları inatla tuttuklarından. şu murloc yine ciddi tempo kartı üzerine sinerjisi var hem secretlarla hem juglerla falan.

yalnız eşşek gibi decision making oluyo bu durumda işte. full efektif oynayamadığın zaman veya ani tempo swinglerde kurtaramıyo. reachi yok dekin bide öyle bi sıkıntısı var falan. baya balanced bi deck oluyo düşününce. early'i mide taşımaya çalışıyosun. dün izliyorum herifin elinde challenger var atmıyo adam. turn 9da attı tempo swing için.

beyinsiz paladin oynamayın yani lütfen. kafa gerektiren dekler oynayın.
Sosyal ağlarda paylaş

her sezon ilk 2 hafta ladder apayrı zor oluyo sonra rahatlıyo. çünkü millet ilk haftada legend oluyo sonra artık legendda rank falan kasıyor.

golden bişeyler gelince ben apayrı bileniyorum kesmeye bu arada. legend cardbackli adamın rank 16'da control warriorla oynaması zaten inanılmazmış. rank16'dan legenda 4 ayda gelir artık dfsjkh
Sosyal ağlarda paylaş

patron warrior'a karşı mid-pala oynarken, truesilver elime geldi mi tutmaya devam ediyorum silah olarak harcamadan. Adam 1dmg dağıtan silah almaya baslayınca da 3'ün altında vuruşu olmayan minion oynamıyorum ve consecration çıksın diye dua ediyorum (2 tane şart bundan her pallyde galba). Sonrası zaten çözülüyo. Başetmeyi bilen coktur ama lanet eden gorunce yazayım dedim, are u wizard demeyin :D

@Vingthor ben dicektim abi sana gereksiz yukleniyosun, asıl dragon priest'e bak diye ama üşendim. Kendin açıklamışsın bugün :D
İlk çıktığında küfrediyosun secret'a ama az ciddiye alıyosan zaten secretları aşmayı öğrenmen gerekiyor neticede.
10 secret'lı deck neredeyse sırf şansa bağlıyor oyunu, zaten sıkılıyosun da oynamaktan. Midrange secretta ise challenger'ı entesan güçleri olan 6 mana'lık ve fakat 6 slot kaplayan bir kart olarak düşünmek lazım. Deck'in kaderi kesinlikle ona bağlı değil, doğru oynamak için strateji ve çaba gerektiriyor vs. Adamlar 1000 kusur dustlık leg yapmış diyip geçmek lazım.
Kullanmak için oyuna yüzlerce lira da dökmen gerekmiyor falan, o açıdan da demokrat bi deck :d boşuna günahını almamalı fikrimce.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...