Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kart koyuyosun 6/6 ve 5 tane secret açıyor ayıptır günahtır.

adam vurcak önüne adam çıkıyor vuramıyor ölüyor diğer karta 3/2 buff atıyor sonra canlanıyor sonra kart koyuyor hp si 1 e düşüyor turn'e başıyor benim kartların hepsi 2/2 buff alıyor üstüne bir de direk çıkıyor adam oyundan büyük ihtimal bol bol küfür ediyodur.

Tam komedi bir şey bug gibi bir şey olmuş.
Mesaj tarihi:
secret paladin baya overrated, alexli doomsayerlı klasik secret mage net daha iyidir

rank7-8e kadar götürür, millet öyle 5 secretı birden açınca karşıda afallar falan, bu ara counterplayi pek bilinmezken oynayabildiğiniz kadar oynayın

sonrası zaten repentance'ı healbotla proclayacak kadar beyini olan handlocklar, oilroguelar :p
Mesaj tarihi:
Tori said:

secret paladin baya overrated, alexli doomsayerlı klasik secret mage net daha iyidir

rank7-8e kadar götürür, millet öyle 5 secretı birden açınca karşıda afallar falan, bu ara counterplayi pek bilinmezken oynayabildiğiniz kadar oynayın

sonrası zaten repentance'ı healbotla proclayacak kadar beyini olan handlocklar, oilroguelar :p

4 maç mı ne oynadım karşısında, stream'de de 3-4 izledim. baya ciddi güçlü. secretlar ne kadar meh olsa da, 4 veya 5 secret indiğinde, sen her bir secretını açmak için zaman/value kaybediyorsun. secretların kendileri ne kadar low value olursa olsun, çok ciddi bi tempo avantajı sağlıyor.
Mesaj tarihi:
5e 505 dust (2 golden common + 1 golden epic + 5 dust)
legend'a 550 dust (3 golden common + 1 golden epic)

daha düşük pleb rankları bilmiyorum

(tabi istersen patlatma kartları ama o değerde dust veriyo patlatırsan)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...