Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Kart koyuyosun 6/6 ve 5 tane secret açıyor ayıptır günahtır.

adam vurcak önüne adam çıkıyor vuramıyor ölüyor diğer karta 3/2 buff atıyor sonra canlanıyor sonra kart koyuyor hp si 1 e düşüyor turn'e başıyor benim kartların hepsi 2/2 buff alıyor üstüne bir de direk çıkıyor adam oyundan büyük ihtimal bol bol küfür ediyodur.

Tam komedi bir şey bug gibi bir şey olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

secret paladin baya overrated, alexli doomsayerlı klasik secret mage net daha iyidir

rank7-8e kadar götürür, millet öyle 5 secretı birden açınca karşıda afallar falan, bu ara counterplayi pek bilinmezken oynayabildiğiniz kadar oynayın

sonrası zaten repentance'ı healbotla proclayacak kadar beyini olan handlocklar, oilroguelar :p
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

secret paladin baya overrated, alexli doomsayerlı klasik secret mage net daha iyidir

rank7-8e kadar götürür, millet öyle 5 secretı birden açınca karşıda afallar falan, bu ara counterplayi pek bilinmezken oynayabildiğiniz kadar oynayın

sonrası zaten repentance'ı healbotla proclayacak kadar beyini olan handlocklar, oilroguelar :p

4 maç mı ne oynadım karşısında, stream'de de 3-4 izledim. baya ciddi güçlü. secretlar ne kadar meh olsa da, 4 veya 5 secret indiğinde, sen her bir secretını açmak için zaman/value kaybediyorsun. secretların kendileri ne kadar low value olursa olsun, çok ciddi bi tempo avantajı sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...