Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 uther'i ne hale getirmisler cik cik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 zaidral said: Secret palaya karşı mill iş yapar mı? Yapmaz. Secret pala elini hizli bosaltip erkenden baski kurabilir. Sen mill yapana kadar baskidan gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Golden eadric cikti ne yapwm fikir verin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 mage ve pri class leg leri de craft ladım kaldı 3k dust artı deathwing ve warri golden leg ler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Secret paladin kansermis ya ve oynamasi face hunterdan 20 kat zevkli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Control mage secret palayı zorluyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 2 saatte rank 10 ciktim, tesekkurler spyro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ohuşş yeni gördüm bu deck'i bastım hemen iki tane Mysterious Challenger gerisi var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 o zaman sandıklar açılsın dust? http://s22.postimg.org/c7iicxxtd/11201865_10153057976712374_3812248725836800253_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 epic + 2 common + 5 dust + holosko + bir miktar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 sunthewhich said: Blingtron 3000 varmış bende, combosu flm var mı bunun, dust gibi direk... Blingtron için şu desteyi kullanıyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Ahah bu secret paladin çok pis miş Kırdım herkesin azını burnunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 sizin yüzünüzden kesin yayılır da şimdi. gideyim de 2 flarelı hunter decki yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Öyle böyle değil yalnız, millet uyanmadan bir legendary olayım hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 mulgear6 said: epic + 2 common + 5 dust + holosko + bir miktar para Gelen epic demonheart olmayaydi eyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Oyunda doğru düzgün epic yok goldenlar direk dusta gidecek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Dayanamadim. Craftladim. 8 secretli pala decki ile 8de 8 yaptim. Biri flare kullanan huntera karsi. Nerfhammer inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Dayanamadım. Craftlıyım dedim. Mysterious challengerları ve Tirion'ı görünce oyunu kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Kart koyuyosun 6/6 ve 5 tane secret açıyor ayıptır günahtır. adam vurcak önüne adam çıkıyor vuramıyor ölüyor diğer karta 3/2 buff atıyor sonra canlanıyor sonra kart koyuyor hp si 1 e düşüyor turn'e başıyor benim kartların hepsi 2/2 buff alıyor üstüne bir de direk çıkıyor adam oyundan büyük ihtimal bol bol küfür ediyodur. Tam komedi bir şey bug gibi bir şey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 secret paladin baya overrated, alexli doomsayerlı klasik secret mage net daha iyidir rank7-8e kadar götürür, millet öyle 5 secretı birden açınca karşıda afallar falan, bu ara counterplayi pek bilinmezken oynayabildiğiniz kadar oynayın sonrası zaten repentance'ı healbotla proclayacak kadar beyini olan handlocklar, oilroguelar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Aynen. 800 dust heba etmeyin derim. Aviana craftladım. 5 oyunda 1 kere kullanabildim. Diğerlerinde çekemedim bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Tori said: secret paladin baya overrated, alexli doomsayerlı klasik secret mage net daha iyidir rank7-8e kadar götürür, millet öyle 5 secretı birden açınca karşıda afallar falan, bu ara counterplayi pek bilinmezken oynayabildiğiniz kadar oynayın sonrası zaten repentance'ı healbotla proclayacak kadar beyini olan handlocklar, oilroguelar :p 4 maç mı ne oynadım karşısında, stream'de de 3-4 izledim. baya ciddi güçlü. secretlar ne kadar meh olsa da, 4 veya 5 secret indiğinde, sen her bir secretını açmak için zaman/value kaybediyorsun. secretların kendileri ne kadar low value olursa olsun, çok ciddi bi tempo avantajı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Oh season'dan 500 dust temiz süper birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Rank 13e bir golden rare bir golden common 15 de dust verdi. Ne kadar fark ediyor ki diğer rankler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 5e 505 dust (2 golden common + 1 golden epic + 5 dust) legend'a 550 dust (3 golden common + 1 golden epic) daha düşük pleb rankları bilmiyorum (tabi istersen patlatma kartları ama o değerde dust veriyo patlatırsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar