Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

secret paladinle legend olmanin oncekine kiyasla daha kolay oldugunu kabul ediyorum ben de ama sebebi cok iyi olmasi degil.. henuz milletin secret paladine karsi nasil oynayacagini bilmemesinden kaynaklaniyor.. legend yolunda bir suru secret paladin dovdum mesela (hem druidle hem mirror match olarak)..

ornek vermek gerekirse, r6'da challenger oynamisim.. rakip hala avenge + noble sacrifice temizledikten sonra kafasi rahat bir sekilde boom iniyor, ancient of war iniyor.. e normal cunku eskiden redemption oynanmiyordu, adam da onun olabilecegini aklina getirmiyor ama cok degil, 1-2 hafta icinde, oyun tarzi oturacak ve secret paladinler (hala solid bir build olsa da) su anki kadar guclu olmayacak..
Sosyal ağlarda paylaş

senin legend oldugun deckle ilgili bi sıkıntı yok zaten. control deckler mesela warrior turnunde genellikle tek minion oynuyor ve lifeının 1'e inecegini bilip oynamasa bile ne yapabilir ki taskmaster mı bekleyecek ?

2x redemption, repentance, sacrifice, avenge, comp. olan deckere karşı çok oynadım sadece dragon control magele kazanabildim, o da sırasıyla turn 6 block, 7 flame, 8'de 2 tane 4 heal veren 2/4 minion adı gelmedi aklıma , 9 alex şeklinde oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

DeBuffAndHeal said:

Marty said:

golden skeleton knight cikti, diger extra kartlari patlatsam da 2200 civari da bende dust olcak
antonidas + rhonin yapip tempo mage mi oynasam napsam bilemedim

Class legendaryleri yerine neutralları yapmak daha mantıklı.

neutral kartların tam olmadığını varsaydım.

boom rag sylvanas alex ysera deathwing millhouse var.
hemet varmis bir de de normal. dustlamaya gerek yok. dust sikintisi yok su anda.

justicar veya saraad girer mi metaya acaba
the black knight yok. ama cok cok lazim diye dusunmuyorum.
harrison jones yok.

da derdim bu degil, beklesem mi beklemesem mi ona karar veremedim, ne kadar degisir deckler, mage cop olur mu 3 gune derdim o.
Sosyal ağlarda paylaş

bence kalsin ya ben onu hep şöyle düşündüm.

1. warrior'a karşı etkili cunku weapon'ı olan classları (death's bite combosunu fln.) bozabilirsin bununla.

2. harrison jones'un varsa deck'inde weapon'ı olmayan class'lara karşı blingtron+harrison combosu cok can alıcı olur hem de harrison'a value kazandırmış olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

justicar, warrior ve paladin için iyi ama diğer deckler için muamma henüz.
aviana, belirsiz henüz ne derece kullanılacak
saraad da aynı şekilde belirsiz, hatta şu anda pek kullanılmadı sanırım ilk denemelerde

2.4k dust var, bankadan da bi 8k dust falan ayırırım. Şu paladin secret epic'ini yapıcam gibi duruyor ve 4-5 tane de legendary yaparım. ama meta otursun, eylül sonuna doğru ne poh yiyeceksek yiyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Secretlara karsi patara kutere oynanmadigi dogru ancak verdigi tempo boostuna karsi koymak inanilmaz zor. Booma milletin nalet olsun demesinin 2 nedeni vardi.

1.si lightbomb ya da bgh harici 1v1 trade edemiyorsun. Ki bghde tam bir temizlik saglamiyor

2.si boomun ederi 7 mana degil. 9 mana+bombalarin damage.

Challengerin secretlarindan kurtulmak en 2 kartina mal oluyor(o da sansliysan) paladinin o sirada kazandigi tempoyu ise geri almanin yolunu henuz bulamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

Blingtron 3000 varmış bende, combosu flm var mı bunun, dust gibi direk...

Weapon dogrudan tempo kazanmani saglayan bi olay.
Magein ucuz spelleri, prinin hormonlu minionlari tempo kazanmani saglarken druidin boyle bi sansi yok.(druid zaten geriden gelmek konusunda cok basarisiz. Wg ve innervate bu yuzden varlar zaten) Cok optimal bir kart olmadigi dogru ama druidte harrison ve ooze ile birlikte kullanabilirsin. Ki o da cok aman aman olmuyor.

Ama aciiiyip eylenceli:)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...