Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Geçen mesela murloc knight ile gormok the impaler sinerjisi yaptı bi adam. Midgame'i aldı yürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Secret silence edebilcek kart lazım değil mi sizce de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Secret reveal eden kart lazim + yeni silence kartlari lazim ama koymaya pek niyetleri yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ben oyun çıktığından beri diyorum priestte mutlaka olmalı sadece hunterın flare'ı saçmalık diye. mass dispel'e kesinlikle ek özellik olarak getirmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Sadece flare olması saçmalık ama Kezan Mystic yeterli bir kart secret için. Secretlarla sorun yaşayan varsa oynasın geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Nerdeyse her desteye 2 tane koydum, hunterlarda, magelerde acayip işe yarıyor, sırf bunlar sayesinde onlarca hunter-mage maçını kazanmışıdır. Ancak problem kartın başka hiçbir işe yaramaması, yani flare öyle değil mesela, karşıda secret kullanan bir class olmasa bile rahatsızlık vermiyor flare. Yani o an için secret çalamıyorsa en azından kart falan çektirse hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Owl'un secret keseni mesela 10 numara olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 4/3 kötü bir body değil, işe yaramıyor denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 2 tane koyup rahatsız olmak sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Secretları o kadar antilerseniz secret oynamanın bi manası kalmaz o zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Kalmasin diye zaten, daha dogrusu azalsin diye. Secret pala, hunter doldu 2-3 gundur ortalik. Mage'e de kritik darbe secret'i gelmis galiba yeni. Dumur ediyor. Spyro'ya sonsuz tebriklerimi sunarim amma velakin, secret pala ile legend olmak kolaylasti sanki, bir haftadir takip ediyorum biraz ortaligi, onceden yeni metayla hemen yukselen insanlarin turedigi bi durum var miydi? Ben 1,5 aydir oynuyorum cahilligimi maruz gorun. Hatta yeni sezonda bi secret pala da yapicam, cunku hem ucuz hem is yapiyor :D yane demek istedigim politicallycorrectlik yapiyorum (deniyorum) ama oyun neticede çemkirmek falan degil niyetim. Neyse o'dur :p Ha bi de paladin'in dogasina ters degil mi abi, onurumla savasicam falan isik guc diyor, sonra daya secretlari, arkadan vur dur dusmani.cikcikcik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Kezan secret paladine karsi bi boka yaramiyor. T6da adamin 3secret+6/6(hadi biri calindi 2 secret diyelim) hamlesine 1 secret+4/3 ile karsilik vermenin imkani yok. 2 mana artmasi da cok meh. Facebookta elemanin teki 200 pack naxx ve brm almis. Daha hsyi ilk defa oynarken secret pala ile legenda ulasmis. Decki de cok komik. Bussuru alakasiz karti var. Ilk ayinda legend olmak.... wp blizz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mass Disenchant yapsa telefon reset atar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 @yav her dönemde insanlar winning rate'i yüksek olan metaya kayıyorlar. Face hunter bir dönem fena can yakıyordu. Zorla savunma kastırdılar hepimize :) secret paladinle kolayca legend oldun demeni de 1.5 aydır oynamana bağlıyorum :) o işler o kadar kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 nispeten kolaylaştı demek istedim gezindiğim yerlerde görüyorum ilk defa leg olan birkaç kişi var, ilk sezonunda secret palayla leg olan var vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 bu arada orda burda okuduğum gördüğüm para verdin legend oldun face oynadın yükseldin vs. muhabbetleri midemi bulandırıyor normalde, burda da kimseye bişey demiyor sadece oyun sistemiyle ilgili yorum yapıyorum. sonuçta 2+2=4 ettiği gibi, X'le bişey kolay olsa herkes X olur, Y olmak gene zorlaşırdı. X'e laf atıyosan X^2 olmaya yetemiyosundur vs. kanunlar geçerli tabii ki. o yüzden de vardığım sonuç minion'a silence atan sempatik baykuş'un secret'a silence atan abisinin oyuna gerekliliğinden başka bişey değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 1.5 aydır oynayan biri için fazla ciddi yorumların var. İlginç :) Tamam bişi demedik, iyi oyunlar. Flare diye güzel bir hunter spell'i var. Bence midrange hunter'ın yükselişine şahit olabiliriz. Tabi millet fantezi yapıp yeni kartlarla yeni deckler kurup oynayacaktır. Oyunun güzelliği, eşleştiğin sınıfın ve stratejinin random olması dolayısıyla avantajlı ya da handikaplı oynuyor olmanda. Secret paladin ile legend olmanın avantajı insanların nasıl gard alacaklarını henüz tam olarak bilmemelerinden kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 golden skeleton knight cikti, diger extra kartlari patlatsam da 2200 civari da bende dust olcak antonidas + rhonin yapip tempo mage mi oynasam napsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Secret paladin yeni patron warrior olacak. Ahanda buraya yazdim. Ace demisti dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Adam akıllı önlemi yok evet :) ben hiç abomination görmüyorum destelerde. Aslında gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Wishmaster said: 1.5 aydır oynayan biri için fazla ciddi yorumların var. İlginç :) Tamam bişi demedik, iyi oyunlar. sen neden gerildin ki bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 1.5 aydır boşum, fazla fazla sardım oyuna nolmuş yani :D inanmıyorsan konudaki ilk mesajıma bak, o da yetmezse bilgisayarda yüklenme tarihi var onu göstereyim, ben de ordan anladım zaten 1,5 aydır oynadığımı. bişey hoşuma giderse abanıyorum, kötü bi zaaf. bu yüzden telefonumda ve bilgisayarımda oyun bulundurmuyordum çok uzun zamandır. hs kötü bozdu kitap okuyamaz oldum gene sjkfsdf 1.5 aydır oynayan biri ne kadar ciddi olabiliyor rütbesi mi var bunun anlamadım hatalıysam argümanını söylersin olur biter, relax, chill'bro B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Marty said: golden skeleton knight cikti, diger extra kartlari patlatsam da 2200 civari da bende dust olcak antonidas + rhonin yapip tempo mage mi oynasam napsam bilemedim Class legendaryleri yerine neutralları yapmak daha mantıklı. neutral kartların tam olmadığını varsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 bunun başlıgı da bomb defused :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 yav said: 1.5 aydır boşum, fazla fazla sardım oyuna nolmuş yani :D inanmıyorsan konudaki ilk mesajıma bak, o da yetmezse bilgisayarda yüklenme tarihi var onu göstereyim, ben de ordan anladım zaten 1,5 aydır oynadığımı. bişey hoşuma giderse abanıyorum, kötü bi zaaf. bu yüzden telefonumda ve bilgisayarımda oyun bulundurmuyordum çok uzun zamandır. hs kötü bozdu kitap okuyamaz oldum gene sjkfsdf 1.5 aydır oynayan biri ne kadar ciddi olabiliyor rütbesi mi var bunun anlamadım hatalıysam argümanını söylersin olur biter, relax, chill'bro B)- Rahatım abi zaten. Söylediğim şey oyunla alakalı değil. Fazla kendini savunur gibi açıklama yapıyorsun. Ona şaşırdım. Çok açıklamana gerek yok her şeyi. Suçlamadı kimse. Bu başlıkta herkes birbirine takılır böyle :) Banane tabi, herkesin kendi bileceği iş. başlığı kirletmeyelim, özelden öpüşüp barışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar