Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

nah geliyor, redditde çok konuşuldu altın günü yapan teyze hesabı o :p

geçen kripp'in 10 arena 5-6-2-12-2-4-12-6-4-5

10 seferde 2 tane 12 win yaptı herif, ortalama 5,5 civarına geldi, daha RETIRE ETTİĞİM ARENAYI NİYE SAYIYIM diyen süperprolar da var tabi ehueh

5 arenanın rewardı (pack) + (40-60 gold) + (random hediye)

random hediyeye kadar zaten arenanın fiyatının amortisi, random hediyenin de 4 ihtimali var, 2si bir büyük baş yani birer kart

infinite arena yaparsın, prodan daha proyum haftalardır 7 winin altını görmedim dersin, sıkıntı o değil

arenaya girip 2 saat tepindikten sonra bir tane bile yeni kartlardan alamayabilirsin, sıkıntı bu işte :p
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

arena hiç bir zaman kötü olmaz ya.

min 5-6 win alabildiğiniz sürece zaten 1 pack parası kadar gold geliyor arenadan, üstüne random 1 pack TGT olma ihtimali var, 150 golda 2 pack acmak kötü değil. gelenleri dust yaparsınız yolunuza bakarsınız.

keşke seçtirseymiş blizz, yeni başlayanlar daha rahat kasardı eksiklerini

yok ya 3'ün 1'i olması cok kötü.. Yani en azından biz eski oyuncular için cok kotu artık. Full arena yaparak kart kasamayacaksın. Zike zike pack acman lazım her yeni exp.'da , o da ne için

dust'ını rare ve common'lara harcamamak için.

Rare ve common'ları bitirdikten sonra arena yapabilirsin cıkan ekstra'ları kırar dust'la da leg-epic yaparsın.

33 pack'in üstüne ben su anda arena yaparak kasmak istiyodum ama rare-common tgt'ler bitmeden (işe yararların çoğu) arena yapmam,yapamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...