Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Nasıl bir gündür bu ya, karşıma gelen her hero golden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 nah geliyor, redditde çok konuşuldu altın günü yapan teyze hesabı o :p geçen kripp'in 10 arena 5-6-2-12-2-4-12-6-4-5 10 seferde 2 tane 12 win yaptı herif, ortalama 5,5 civarına geldi, daha RETIRE ETTİĞİM ARENAYI NİYE SAYIYIM diyen süperprolar da var tabi ehueh 5 arenanın rewardı (pack) + (40-60 gold) + (random hediye) random hediyeye kadar zaten arenanın fiyatının amortisi, random hediyenin de 4 ihtimali var, 2si bir büyük baş yani birer kart infinite arena yaparsın, prodan daha proyum haftalardır 7 winin altını görmedim dersin, sıkıntı o değil arenaya girip 2 saat tepindikten sonra bir tane bile yeni kartlardan alamayabilirsin, sıkıntı bu işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 applev0dka said: arena hiç bir zaman kötü olmaz ya. min 5-6 win alabildiğiniz sürece zaten 1 pack parası kadar gold geliyor arenadan, üstüne random 1 pack TGT olma ihtimali var, 150 golda 2 pack acmak kötü değil. gelenleri dust yaparsınız yolunuza bakarsınız. keşke seçtirseymiş blizz, yeni başlayanlar daha rahat kasardı eksiklerini yok ya 3'ün 1'i olması cok kötü.. Yani en azından biz eski oyuncular için cok kotu artık. Full arena yaparak kart kasamayacaksın. Zike zike pack acman lazım her yeni exp.'da , o da ne için dust'ını rare ve common'lara harcamamak için. Rare ve common'ları bitirdikten sonra arena yapabilirsin cıkan ekstra'ları kırar dust'la da leg-epic yaparsın. 33 pack'in üstüne ben su anda arena yaparak kasmak istiyodum ama rare-common tgt'ler bitmeden (işe yararların çoğu) arena yapmam,yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 50 pack 1 leg blizz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Bende 50 pack actim 1 legend cikti goldla aldigim icinmidir nedir ama para basmayacam inat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 kurduğumuz deckleri armory gibi bi yerden görebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Bu oyunda kart değişimi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 yani illa para basmak zorundayız. en iyi kart oyunu bu galiba piayasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Birisi link verebilirmi hangi desteye para basayım? hangisini almak iyi. pls. istediğiniz birisi ile mac yapabiliyormusunuz? ondan kart kazananıp kaybedebiliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/311255-priest şu decki yaptım demin ben iş yapıcak gibi earlyde elime güzel gelirse kartlar akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 facehunterla baslayin iste 2000 dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 shaman oynamayıp shaman yenebilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bayıldım oyuna nerdeyyymısııım ben Şimdi patronu aradım. Oda okumuş ama anlamamış birsey. geldiğinde gösterirsin diyor. Beraber oynarız nasıl olsa iş guc yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 beni ekle aki yardımcı olurum. abuzittin#2784 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ekliyeyim hemen reskill yiyorum saol. gönderdim davet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 http://1.1m.yt/qvbkqF9wj.png http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/18132665/images/1330606962828.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Ama yeter ya... Maclarim bitmiyo resmen. Gerge ne zaman dayanamayip hsye kesin giris yapcak cok merak ediyorum. Caktirmadan buraya bakiyo biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 üstünden geçerler o deckin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 tabletten giriyorum pc den giremiyorum hep rakip ararken time out diyor başına gelen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Şu an o durum da PC de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 23 pack acabildim ben, tek leg cikti Justicar, Allah icin iyi geldi leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Anlıyamadıgım ben hep 3 karsımdaki ise 6 kartla başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 http://1.1m.yt/IuFELArBR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar