feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Az önce bu deckle 12-1 yaptım. 10-0 idi ama bi tane şaman üzerimden geçti. Prince Malchezaar bana ilk oyunda Yogg-Saron verdi sdf. 240 gold verdi ama. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 aferin kız. öğreniyon mu artık iyice yoksa biraz şans mı oldu acaba :D deck de öyle hile gibi bişi falan diil yani. güçlü kartlar var ama aşırı fazla diil, kötü 2-3 kart da var. aferin aferin =) heartharena'da ortalaman kaç şu anda. önümüzdeki 20 arenaya bak bakalım, şu anki ortalamanın üstüne çıkabilicen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Yemin ediyorum istatistik dersinde bu kadar ortalama lafı duymadım almanca olduğu için durchschnitt diyolar gerçi ama konudan bağımsız https://i.imgur.com/g0Wq8oS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 sdfs tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 sabonis said: aferin kız. öğreniyon mu artık iyice yoksa biraz şans mı oldu acaba :D deck de öyle hile gibi bişi falan diil yani. güçlü kartlar var ama aşırı fazla diil, kötü 2-3 kart da var. aferin aferin =) heartharena'da ortalaman kaç şu anda. önümüzdeki 20 arenaya bak bakalım, şu anki ortalamanın üstüne çıkabilicen mi öğreniyom ya ustalardan. az pohpohlıyım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 AHAHAHAH BERK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 sabonis said: aferin kız. öğreniyon mu artık iyice yoksa biraz şans mı oldu acaba :D deck de öyle hile gibi bişi falan diil yani. güçlü kartlar var ama aşırı fazla diil, kötü 2-3 kart da var. aferin aferin =) heartharena'da ortalaman kaç şu anda. önümüzdeki 20 arenaya bak bakalım, şu anki ortalamanın üstüne çıkabilicen mi o 1 maglubiyeti de tam sen izlemeye basladigin macta almis.. sasirmadim :P.. walla aynen cok asiri asiri guclu bir deck de degil (5 firelands portal yok sonucta :P).. mina ile ne kadar gururlansak az.. ---------------------------------------- neyse gencler.. diger konuya gelelim.. yilin o vakti geldi.. yaklasik 1 hafta sonra blizzcon'da buyuk final basliyor.. http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20303036/choose-your-champion-10-20-2016 su linkten favorinizi seciyorsunuz.. sectiginiz gibi tgt packi veriyor once.. sonra da sectiginiz oyuncu her mac kazandiginda 1 tgt packi daha hediye ediyor.. benim secim belli tabi ki :): https://pbs.twimg.com/media/CvOscRsUkAE1f6O.jpg en iyi oldugunu dusunmesem bile onu secerdim heralde.. bildigin taraftariyim thijs'in :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 oha iyiymiş ben de thijs'a bastım, amnesiac da aklımdan geçti bi ama çok ukela o velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 thijs secmesem net amnesiac secerdim ben de.. 3. siram diger ikisi kadar net degil ama drhippi derdim muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Telefondan binbir zorlukla seçtim zaten gruplara da bakmak gerek kolay olan daha avantajlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Bana pack gelmedi ama seçtikten sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 nublara vermiyorlar ondandır :( şaka lan şaka geç geliyormuşmuş. sipro öle dedi en azından, onun yalancısıyım. belki hackledi hepimizi, bütün packlerimiz ona gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Yazio packler gec gelebilir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Amnesiac a bastım bu velet kazanır gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 bunlar kim ya bat,coach fln. yok iyice uzak kalmışım. Sizin yoruma göre bastım ben de amne'ye... Poker http://4.1m.yt/eUO_jc3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar