Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

aferin kız. öğreniyon mu artık iyice yoksa biraz şans mı oldu acaba :D deck de öyle hile gibi bişi falan diil yani. güçlü kartlar var ama aşırı fazla diil, kötü 2-3 kart da var. aferin aferin =)

heartharena'da ortalaman kaç şu anda. önümüzdeki 20 arenaya bak bakalım, şu anki ortalamanın üstüne çıkabilicen mi
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

aferin kız. öğreniyon mu artık iyice yoksa biraz şans mı oldu acaba :D deck de öyle hile gibi bişi falan diil yani. güçlü kartlar var ama aşırı fazla diil, kötü 2-3 kart da var. aferin aferin =)

heartharena'da ortalaman kaç şu anda. önümüzdeki 20 arenaya bak bakalım, şu anki ortalamanın üstüne çıkabilicen mi

öğreniyom ya ustalardan.
az pohpohlıyım sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

o 1 maglubiyeti de tam sen izlemeye basladigin macta almis.. sasirmadim :P..

walla aynen cok asiri asiri guclu bir deck de degil (5 firelands portal yok sonucta :P).. mina ile ne kadar gururlansak az..

----------------------------------------

neyse gencler.. diger konuya gelelim..

yilin o vakti geldi.. yaklasik 1 hafta sonra blizzcon'da buyuk final basliyor..

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20303036/choose-your-champion-10-20-2016

su linkten favorinizi seciyorsunuz.. sectiginiz gibi tgt packi veriyor once.. sonra da sectiginiz oyuncu her mac kazandiginda 1 tgt packi daha hediye ediyor..

benim secim belli tabi ki :):

https://pbs.twimg.com/media/CvOscRsUkAE1f6O.jpg

en iyi oldugunu dusunmesem bile onu secerdim heralde.. bildigin taraftariyim thijs'in :P..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...