sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 hahahaha frothing azıttı. mage'in yerinde olsam küfürler ederdim vallahi :D https://hsreplay.net/replay/P8aAmUv23Qi8snkfGkJTLT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 evet dünyanın açık ara en iyi açılışına saygılar: https://hsreplay.net/replay/TSR4tJXpFxhLfNj7MhcvBT şu spyro veya mulgear'ın başına gelseydi keşke ya canlı izlerken asdfhudsahfuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 round 5 concede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 geliyo başımıza da foruma ağlama topici açmıyoruz :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 sabonis said: herhalde %99'luk kesim paletress yediğinde ve oradan anubarak geldiğinde concede ederdi ama NEVER CONCEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 axedice said: sabonis said: herhalde %99'luk kesim paletress yediğinde ve oradan anubarak geldiğinde concede ederdi ama NEVER CONCEDE ahah deckte kurtaracak hiçbişi yoktu. gerçi şimdi bi baktım da 7/7 vardı 1/1 taunt getiren. deathlord'dan o gelse falan. 18'de 1 ihtimalle falan. meh oradan bile dönmezdi de, aynen concede etmemek lazım, %0.1 falan döndürme şansım vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 alıntıyı nasıl da çarpmış ağzının ortasına ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 tavern brawlden hogger çıktı ya. sene 2017 ne hoggerı amk yeaeaea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 burgle gud card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 http://www.hearthhead.com/news=256882/next-hearthstone-expansion-announcement-slated-for-november-4 Yeni expansion 4 kasımda duyurulucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 arenada şöle şeyler de çıkabiliyor karşınıza. yenilgi de misplay yaptığım için geldi. ha bir de tarihin en saçma geri dönüşüne falan imza attım, tabii bal ve rng seviyesi de baya yukarıdaydı, herkesin izlemesini öneririm: https://hsreplay.net/replay/twwhVVBJw3Sfu4q9EAHZph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 hey masallah.. 5 portal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 bal akmış senden resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 bal harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Hsreplayin en güzel yanı sabonisin turn1 rope yapmasını göstermemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 abi cidden 2 kere sludge çıkması. best situational card ever falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Allahtan saboya olmuş karşısındakine değil, yoksa aylarca işin matematiğin falan anlatır forumu sel alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Bala gel packten golden call of the wild cikti 1600 dust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 axedice said: Allahtan saboya olmuş karşısındakine değil, yoksa aylarca işin matematiğin falan anlatır forumu sel alırdı kıskanmayalım, ağlamayalım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Pha said: Bala gel packten golden call of the wild cikti 1600 dust. Yeni gelenler kiriliyor mu ayni paraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 civ başlıgında durmaplay yazıyordu dedim ben bunu nerden hatırlıyorum sonradan hatırladım bi ziyaret edeyim dedim. https://www.twitch.tv/basarcos/v/94896854?t=02h18m00s Abiiiiii (su oyunu sonuna kadar izleyin adsaf) https://www.twitch.tv/basarcos/v/94896854?t=02h31m50s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 tunch said: Pha said: Bala gel packten golden call of the wild cikti 1600 dust. Yeni gelenler kiriliyor mu ayni paraya? evet bana da geçen nerfler geldikten sonra golden bgh düşmüştü patlatmıştım geleni 1600e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Big game hunter'i ozledim lan ben, hic mi oynanmaz eskiden her destede olan bir kart. Unutmusum resmen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Heroic tavern brawl diye bisey cikcakmis. 1000g/9.99$ giris, arena gibi standart kart havuzundan deck yapiyosun, 12 win max, 3 kayipta bitiyor. Odullur hayvan gibi ama, 50packs 3 golden legendary vs yazmislar biseyler. Kisisel yorumum, sacma sapan brawl yerine kimi kartlari banlayarak falan bisiler uaparlarsa, bi nevi turnuva modu denemesi gibi ve de iyisinden biaeyler olur Fakat 1000 gold cok pahali, 3-4 win'e falan verecekleri odulun de iyi olmasi lazim bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 baktılar arenacılar infinite arena yapıp bedava pack açıyorlar sürekli, yeni bir money sink buldular demek. okiim bi reddit'ten veya sayfasından falan neymiş. olm sen de şu tur haber koyduğunda link versene boşa uğraştırıyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar