tunch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Pha said: Metada zorlaniyorsaniz, alin totem shaman, zoolock gozu kapali yuruyun, imkansiz % 60 in altina dusmeniz. %70 kesim bi şeçit warrior oynuyorken zor ya o biraz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Warrior kanirtiyo biraz evet, kesin kayip bi matchup degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 medivi gördünüz mü? afedersiniz doşşak geçer geybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 bu arada nekro deck için eyvallah. oil rogdan beri ilk kez keyif alıyorum oyundan. çünkü yoggsaron. dskfhk delirttiği olmuyo değil ama deck tempo tutabilince zaten baya güçlü. tuzu biberi oluyor. kaç kere yüzde 99 kaybedeceğim oyunu kazandırdı. rank 8-9 gidip geliyom bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 warrior sustainability ne öyle dragon deck indiremedim tempo mage yalan olmuş gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Vingthor said: medivi gördünüz mü? afedersiniz doşşak geçer geybi ooze/harrison is the new meta.. kart baya yavas bu arada.. yine de is yapabilir gibi geliyor su an bana da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/299/579/636058834346511848.png http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/299/582/636058837114736069.png http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/299/581/636058835300955708.png şu staff biraz op dğlmi lul,warlock kartıda zooda görülür büyük ihtimal doomguard + 2 tane bundan denk geldimi anasını ağlatır,çok saçmalamıslar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Medivh yavaş olduğu için çok da büyük sıkıntı olmaz da asıl tehlike warlock discard decklerinde gibi. turn 1 de coin succubus yeni kart , 2'de face soulfire gibi çılgın nukelere maruz kalabiliriz fist of jaraxus ile birlikte. warrior dışında control oynamak isteyen babayı almaya devam edecek gibi duruyor. belcher reisi özlüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ben size bold öngörümü yapiim. medivh = rhonin (yavaş, oynanmaz) kharazan = TGT (fos çıkan genişleme) dedi dersiniz. ha bi de discolock yapmaya çalışır insanlar ilk ay, sonra evrimleşmiş zoo ile devam ederler fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ahaha, reddit'te yazmışlar: Hunter: Turn 7 coin+medivh Turn 8 Call of the wild Turn 9 Call of the Wild oyunda olabilcek en çirkin kombo olabilir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 8de ragnaros gelsin de 9da ne gelicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Oyun daha ne kadar random olabilir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 tunch said: 8de ragnaros gelsin de 9da ne gelicek? call of the wild hep 8 mana değil mi? Yine ragnaros gelsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 tunch said: 8de ragnaros gelsin de 9da ne gelicek? nası yani t9'da 9 mana mı oluyo cow sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ya tamam çok üstüme gelmeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 GONDARCENGIZ said: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/299/582/636058837114736069.png şu staff biraz op dğlmi lul,warlock kartıda zooda görülür büyük ihtimal doomguard + 2 tane bundan denk geldimi anasını ağlatır,çok saçmalamıslar yine http://i1.2pcdn.com/node14/image/article/201409/29/20140929102109a0dwig4s9f3ro3zl.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 kimse kullanmıcak o kartı ya :d neresi op anlamadım 2 manalık minion pörtletse nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Medivh çöp baya bence. Zaten warriorlar yüzünden neredeyse her destede silah kırıcı bir seyler var. Etkilemez metayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi nasıl çöp metadan haberiniz yok heralde. token druid kesin koyar deckine bundan. violet teacher in daha iyi versiyonu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Her deckte ya harrison ya ooze var. Druid bunu oynarsa ekstra value kazanmis olur bu kartlar. Ki sadece 3 büyü yapılabiliyor bu silahla. 8 mana bunu oynuyorsun kalan 2 mana. innervate oynasan 0 manalık murloc oynayacak ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 decklerin %90 ında ne harrison ne ooze var valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 E tamam hadi druid oynasın. druidin kullandığı buyulerin çoğu yine dusuk manali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi farketmiyor nasil bir minion oldugu zaten. token druid in olayi o. violet teacher dan 1/1 leri cikarip basiyor power of the wild, wisp vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Ya ben silah olarak kalacagini tam cakmamisim efektin :D iyi kartmis ya o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 http://www.hearthpwn.com/decks/592648-fast-legend-dragon-warr bu deste için 2500 dust harcamayı düşünüyorum ne dersiniz? garrosh ve 2 tane twilight guardian craftlıycam. ekstra bişey kırmıyorum biriken dustlarla yapıcam craftı pahal olan dragon warriora gücün yetmiyor, benim amaç zaten sinir stres olmadan rank 5 olmak biliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar