ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Biraz göreceli konu ama yine de sormak istedim. STD formatı dışında kalan set ve wing kartlarını dustladınız mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 BonePART said: abi brawlda ice block ve arcane missiles aldım genelde herkez 5,nci turnde oyundan cıkıyo eahuhudahud priesttim, inat ettim fatigueden öldürene kadar oynadım safasdgf dur ya pardon frost nova artı arcane idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ahahah abi innervate yogg druid geldi super komboymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 abi ice block molten giant combosu geldi az evvel. o da ezdi valla, 5. turda board 8-8 kaynıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 bence molten geç kalır ya bolster dummy ya da sabretooth roboto olayı varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 doomcaller fireball nası olur aceba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 baya eglenceli oldu doomcaller fireballda biraz sans istiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 abi yog oynamayın,2 maç üst üste yog oynayan mage geldi,2side fatiqueden öldürdü kendini ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 doomcaller derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 doomsayer fireball oynuyorum su an eauhdahsudhua baya sacma komik dovuyorum hunterları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Fikir güzel ama fireball çok yavaş. Frostbolt ice block mage dövdü şimdi, mechtardla bunları rahat yorabiliyorsun. Ha mechtard gelse onu da alacak kombo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 block torch olur mu aceb aya 3 mana 6 dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Priestle dene, mindblast 2ye 5 Ya da rujun 1 manaya 3ü var sinister. Eheue eğlenceli ya deniyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 oda guzel fikir bak doom blast olur evet fireballdan cok daha iyi block torchda denedimde baya tehlikeli o torch deckin degnesini bozuyor doom mb en iyisanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 sinister eviste fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 inner fire+ deathlord temiz oyunlar aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 fallen hero,garrison commander magede eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 armorsmith + ww residentsleeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 dedim bari oynıyım nolucak diye elimde 10 tane ice block kaldı dsfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 hemen deniyim dedim mirror geldi dfgdfg önce ben 4 tane koyup ww attım muhtemelen alırım haftaya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 adam 2 hpden dolayı kazandı fatigueden lol edit: hayır ben kazanıyorum zaaxdxdxd armor basamadan ölecek galiba çirkileşmeye başladı şu an rope vs kazandım ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ahasdf cok tatsizmis bu. murloc tidecallerla 3 turnde bitirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ben dövdüm öyle bi paladini mechwarper metaltoothla 38de postu atmışım 56da bitti diye editlemişim 2. postu dfhgdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 adam cikmayinca sonsuza gidiyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Doomcaller ile toughtsteal = the fun never ends Wow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar