dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 1 gb değil, steam siz adam yok burda bilmiyorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Wisp said: Charcoal ve shit en rahat nerden buluyosunuz.. shit için domuzları domuz yemiyle besleyin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 4 pack'e 2 kişi aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 subscription falan istemesin ev dikmeye bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 hardware degisiminden hype a 12 saat ara gireceklere duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 12 saat kapalı server'lar hadi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 çökerttiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 acık suan oynuyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 kapanıyor 12 saat birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Vay hayvan bi anda çat diye kapattı serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 gitti.. o kadar log taşıdım rollback olmasında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 dreagloth said: Wisp said: Charcoal ve shit en rahat nerden buluyosunuz.. shit için domuzları domuz yemiyle besleyin diyor Nerde diyor ben bir forum veya site bulamadım hintler icin varsa linklermisin pls . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mosquito said: akirafes said: . Bow kullanan var mi nasil kullanimi melee yerine onun icin kasmak mantikli mii? Büyü tavsiye ederim her zaman en akıllı dsecimdir oyundada sanırım diger damgelardan daha iyi etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 yekeyeke said: gitti.. o kadar log taşıdım rollback olmasında :P haha aynen gider emegimiz :D hos ben su workbenchi hala kurmayı bulamadım, 10 firewoodu yaptım sonra ne yapacam abi crafting menusunde workbenchi goremedim? ps: ulan pazar gunu oyun mu kapatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 carpentry ile ilgili skillere göre liste tinkering vs. skill aldıkça açılıo yeni şeyler daha düzgün bi wiki bulamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 akirafes said: Mosquito said: akirafes said: . Bow kullanan var mi nasil kullanimi melee yerine onun icin kasmak mantikli mii? Büyü tavsiye ederim her zaman en akıllı dsecimdir oyundada sanırım diger damgelardan daha iyi etkisi var. büyü nasıl yapılıo ya? hiç bulamadım onu bow kullanmayı düşünüodum bende aslıdan. büyüde reagent fln kastirir die belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 aha işte poor guild lock a ihtiyacımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 buda benden olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Oyun cok iyi ya kendimi 30 yaşlarındaymış gibi hissediyorum yeniden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 mageryler çok güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 mage nerde gördünüz ya. ben elinde kalkan kılıç uyduruk bir zırh olan biri gördüm sadece wow oldum herkes dımdızlak dolaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 biranda acayip bir boşluğa düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 pff baslayalı bi saat olduydu benımde tam zamanında kapattılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 guild lock bende, tinker, smith ve minig giderim zaten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 su wiki var bide ama cok fazla bi icerik yok bunda da http://tree-of-life.wikia.com/wiki/Crafting [list] [*]Killing people turns you red, for a long time. [*]Stealing stuff makes people angry. [*]There is great scope for randomly working with others. [*]Jumping is faster than walking, press SPACE. [*]You can sprint, a little, double tap W. [*]Fire at night keeps mobs from spawning on you. [*]Fire at night and yellow floating names attract players. [*]R is autorun. Wish I realized that sooner. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar