akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Aiko said: akirafes said: Bu bulundugum yerdeki snow orgelerden 8 kesişde 6 sında 1.5 silver geliyor . Cevresindeki beyazlıklardakinlerde bu oran çok düşük. onun icin tam bulundugum yerdekinleri kesin . orta kısımda yani kenarlardakinleri ve buraya gelirken ilk karşılaştıklarınızı degil . şu doğru değil yalnız boşuna o kadar yolu gitmeyin. cuma günü bizim guildin karşısındaki lava bölgesinde kestiğimiz her 3 ogrenin tekinden silver düştü. dün o karlı bölgeye gittik. her tarafı gezdik 2 3 tane ogre gördük onlardanda hiç bişey düşmedi. Niye dogru degil dogru . istersen videoya cekeyim . edit ama belki nerf gelmiştir . lantern süresi uzadı . acıkma süresi kısaldı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 akirafes said: Niye dogru degil dogru. Bu droplarda başka bir olay varda biz bilmiyoruz. Oyuna başladığımdan beri lava ogre farmlıyordum %80 şansla silver atıyordu. 3 gün önce 20 tane kestim 3-4 tanesi silver attı sadece. Herhalde fixlediler dedim. Dün yine gittim 20 tane kestim neredeyse kestiklerimin hepsi silver attı. Artık elindeki silahlamı, ekolojiylemi yoksa başka birşeylemi ilgili bilmiyorum ama silver coin drop bir şeye bağlı olarak değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 hadibea said: akirafes said: Niye dogru degil dogru. Bu droplarda başka bir olay varda biz bilmiyoruz. Artık elindeki silahlamı, ekolojiylemi yoksa başka birşeylemi ilgili bilmiyorum ama silver coin drop bir şeye bağlı olarak değişiyor. Düsen dropların anayomy skili ile alakalın oldugu söyleniyor forumlarda . yani anatomy 50 olanlara daha cok rare item dusuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 skillcap var mı acaba oyunda ? dışardan takip eden biri olarak araya soru sokuşturayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 6 saatlik uzmanligima dayanarak söylüyorum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 skill cap 400 bir skillde 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Korax oyuna girer girmez acil gel. Sana vericegim bildigin süprizin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Leg..... endary mi cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ne vercen ne vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Bu citlerin arasına koyulan hayvanların ne gibi katkısı var? Kendi kendilerine cogalmiyorlar herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 miyaw33 said: Bu citlerin arasına koyulan hayvanların ne gibi katkısı var? Kendi kendilerine cogalmiyorlar herhalde? love potion yapıyor sun onların özel yemlerini yapıyorsun . Love potionu verip seyri sefa yapıyorsun asfd. ayrıca avukları besledinmi Tüy koyunlardan yün ineklerden süt alıyorsun . daha var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Haritada mısıra rastlayan yaklaşık yönü söylerse sevinirim,dün hiç denk gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 heryerde var. random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 miyaw33 said: mısır arama ben vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ok saolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 oyunu oynamak için almak zorunda mıyız, ilk 3 gün trial tarzı bir olay var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 2 saati geçmeden iade edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Bugün cok hoşuma gitti 3 tane musteri geldi canavar ile sohbet ederken hepsi silah istiyor . Dükkanlarım isim yapmaya başlamış Tam hayalimdeki olay. Sanal dünyada craft ve dükkan + ev ne ,sterim başka Ve devamlıda ticaret icin diger continentleri keşfe çıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ben sanırım crit kasmaktan vaz geçtim.Hiçbir önemi yok simdilik dursun Mace gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Hattok mithril getir silah verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 denalir said: Koraxcıgım gizli supplier'ın olarak artık hisse senedimi bozdursam mı yoksa plate armoru mu beklesem bilemedim ? :D Panpa sen beklersen sanaha kadar bekleriz sdf yapabiliriz armor ya enazindan yuksek armor gelir, plate'in kalitesi 45 ten önce tam oturmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Korax said: Hattok mithril getir silah verem haci yaptin mi benim artisanalı :D gece yine irgatliga cikcam dsfgsdfgs biriniz de çanta yapin la bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 korax geldinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 guidelarda falan iron için hep desert demişler ama hala iron kovalayan varsa çiklat diyarlara gitsin, hem kalabalık değil hem de olan insanların çoğu ogre peşinde. hatta bi buçuk saatte 30 silver + şu kadar iron; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Çanta yapan kişi online oldumu acaba, şu çantaları gördükçe ah çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar