bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ya bizdensin ya değilsin dostum heads will roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mortis said: bu akşam arkadaşlar giyinelim kuşanalım bir gezelim etrafta ne varsa keselim, linen minen toplar macera yaşarız. biraz ırgatlığa ara verelim. ama tabi bi ara towerları da bitirmemiz gerekecek mehehe ben towerları set olarak yaptım. kurulmayı bekliyorlar. En son ben yatarken Bonesoul dikmeye başlamıştı nereye gidiyoruz ben ciplagim. bir tek senden caldigim helm var. lordlarim yardim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hem fakir hem de alamancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hırsızları beslemeyin abi, alman bile olsalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Seele said: Mortis said: bu akşam arkadaşlar giyinelim kuşanalım bir gezelim etrafta ne varsa keselim, linen minen toplar macera yaşarız. biraz ırgatlığa ara verelim. ama tabi bi ara towerları da bitirmemiz gerekecek mehehe ben towerları set olarak yaptım. kurulmayı bekliyorlar. En son ben yatarken Bonesoul dikmeye başlamıştı nereye gidiyoruz ben ciplagim. bir tek senden caldigim helm var. lordlarim yardim pls. linen piece kas getir set yapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bu gün windows cdsi aldım geliyom :p nerdesiniz Yüklüyorum suanda oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hadibea said: Anelor el atmışken nights watchada bakarmısın :) abi sen bu mesajı yazdığında ben işe doğru yolu koyulmuştum bile :( Mortis said: bu akşam arkadaşlar giyinelim kuşanalım bir gezelim etrafta ne varsa keselim, linen minen toplar macera yaşarız. biraz ırgatlığa ara verelim. ama tabi bi ara towerları da bitirmemiz gerekecek mehehe ben towerları set olarak yaptım. kurulmayı bekliyorlar. En son ben yatarken Bonesoul dikmeye başlamıştı bide aynen bu ya korax bize set yapsın, mahallenin gençleri olarak itlik peşinde koşalım biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Nereye geleyim beyler ya oyuna girdim maden ve ağaç tokatlıyorum durmadan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 büyük ağacın kuzey doğusuna doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 abiii taaa ebesinin nikahındaymışım oof :D tee sol en üstteki kücük adadayım :D saygılar :D bu kordinat verebilir misiniz? haritada bi tane büyük ağaç gördümde kare içinde sanırım orasıdır edit : kendimi nası heallicam? 30hp kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Beyler guildden atılmışım niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 guild disband oldu yeniden kuruldu ondandır.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 yeterince sert olmayanları kovduk guilddan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 abi herifin teki LAKERS guildinden içeri girmiş kule inşaatlarını yıkıyor. crude knife vs iron hammer olunca yetemedim adamı kesmeye. nasıl girdi abi bu adam içeri? delik yok duvarlarda bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 dediğin ağacın oralardayım tam kordinat verebilir misiniz? geldimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Anelor said: abi herifin teki LAKERS guildinden içeri girmiş kule inşaatlarını yıkıyor. crude knife vs iron hammer olunca yetemedim adamı kesmeye. nasıl girdi abi bu adam içeri? delik yok duvarlarda bişey yok. I am stuck yapinca her yere tirmaniliyor ya, duvarlara da tirmaniliyor mu? O sekilde girmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hattok said: dediğin ağacın oralardayım tam kordinat verebilir misiniz? geldimde 2800-4300 oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Şuan yapamıyacağımız kule inşaatı niye koyuyoruz ki, kessin abi mübah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 barbu said: Anelor said: abi herifin teki LAKERS guildinden içeri girmiş kule inşaatlarını yıkıyor. crude knife vs iron hammer olunca yetemedim adamı kesmeye. nasıl girdi abi bu adam içeri? delik yok duvarlarda bişey yok. I am stuck yapinca her yere tirmaniliyor ya, duvarlara da tirmaniliyor mu? O sekilde girmis olabilir. duvarlardan gecilmiyo. kapilar acik abi geldim guilde, niye kapiyi acik birakiyosunu ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Anelor said: abi herifin teki LAKERS guildinden içeri girmiş kule inşaatlarını yıkıyor. crude knife vs iron hammer olunca yetemedim adamı kesmeye. nasıl girdi abi bu adam içeri? delik yok duvarlarda bişey yok. haydaa nerde girdi lan acep kapı falna mı açıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 geldim kapının önündeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 abi kapıyı açın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Actim ben, yoksun kapida? Yanlis koye gitmissin bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 akirafes in ordayım yaa Harir in cabini var falan yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Abi o akifares baska bi akifares, bizim burda degilsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar