Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

bu akşam arkadaşlar giyinelim kuşanalım bir gezelim etrafta ne varsa keselim, linen minen toplar macera yaşarız.

biraz ırgatlığa ara verelim.

ama tabi bi ara towerları da bitirmemiz gerekecek mehehe
ben towerları set olarak yaptım. kurulmayı bekliyorlar. En son ben yatarken Bonesoul dikmeye başlamıştı

nereye gidiyoruz ben ciplagim. bir tek senden caldigim helm var. lordlarim yardim pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Mortis said:

bu akşam arkadaşlar giyinelim kuşanalım bir gezelim etrafta ne varsa keselim, linen minen toplar macera yaşarız.

ben towerları set olarak yaptım. kurulmayı bekliyorlar. En son ben yatarken Bonesoul dikmeye başlamıştı

nereye gidiyoruz ben ciplagim. bir tek senden caldigim helm var. lordlarim yardim pls.

linen piece kas getir set yapam
Sosyal ağlarda paylaş

hadibea said:

Anelor el atmışken nights watchada bakarmısın :)

abi sen bu mesajı yazdığında ben işe doğru yolu koyulmuştum bile :(

Mortis said:

bide aynen bu ya korax bize set yapsın, mahallenin gençleri olarak itlik peşinde koşalım biraz sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

abi herifin teki LAKERS guildinden içeri girmiş kule inşaatlarını yıkıyor. crude knife vs iron hammer olunca yetemedim adamı kesmeye. nasıl girdi abi bu adam içeri? delik yok duvarlarda bişey yok.

I am stuck yapinca her yere tirmaniliyor ya, duvarlara da tirmaniliyor mu? O sekilde girmis olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Anelor said:

abi herifin teki LAKERS guildinden içeri girmiş kule inşaatlarını yıkıyor. crude knife vs iron hammer olunca yetemedim adamı kesmeye. nasıl girdi abi bu adam içeri? delik yok duvarlarda bişey yok.

I am stuck yapinca her yere tirmaniliyor ya, duvarlara da tirmaniliyor mu? O sekilde girmis olabilir.

duvarlardan gecilmiyo. kapilar acik abi geldim guilde, niye kapiyi acik birakiyosunu ake.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...