Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 beyler ben işe gitmeden oyuna girip biraz onardım binaları falan param yettikce. evdeki arkadaşlar köydeyseniz geceleri lütfen zombieleri öldürün. bu duvarı bitirmek önceliğimiz olsun lütfen yoksa bütün emek boşa gidiyor. hemen aşşada tas var toplayıp kırıp duvarların inşasını bitirelim lütfen. ben önceliğimi combat skillerine vermeyi düşünüyorum. köyde 1 tane combat kasan adam yok herkes crafta abanmış durumda. her türlü pis işi de yaparım elime verirsiniz bi silah criminal de olurum dalarım yalarım nie ma problemu. oscar out. edit: bütün paramı silver coine çevirmiştim silver coin buglı sanırım repair edilmiyor onla aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 docs yine gitmiş. Docs yetkisini invite ile yapalım ki anonymous editleyemesin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Kabinlerinizin yanına iki kule yapın doldurun okları bolcana hırsız yaklaşabiliyor mu bakalım bir daha, kuleler çok faydalı onları yapın bir an önce patch'le güçlendi vuruşları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 duvar yapabilen arkadasim el ativersin .hayvanlarin yanindaki ev yikilmis . hayvanlar kacmis 2 hirsiz acmadik kilit birakmadi . kadin halimle biraktiniz beni sehirde yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 3-5 gün girmedik foruma gene 90 sayfalık hype olmuş. Alalım mı şimdi? Okumaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 csubasi said: duvar yapabilen arkadasim el ativersin .hayvanlarin yanindaki ev yikilmis . hayvanlar kacmis hayvanlar kaçmadı. Dün gene gelip kestiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Combat' a ağırlık versek artık biraz? Millet babasının tarlası gibi takılıyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ben baştan beri okuyorum. bilir kişiler çok engel olmaya çalıştı almayın etmeyin diye ama fayda etmedi aldı herkes, alıp hoşuna gitmeyen görmedim. zevk meselesi tabi ama bana sorcak olursan 8-9 veririm oyuna, o oyun dedimiz olayı yakalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Abi bunun hype ı ne zaman bitçek bana onu söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Max 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 30 TL çöp olacak 1 haftaya, iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 valla ben dun tatil takilirim diye aldim 12 saat oybamisim sariyor baya oyun hype mype ne kadat surer vilnem ama benim paramin karsiligini verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 dunyanın kulesını duvarını yaptım kımse el atmıyo bıtırmek ıcın. siz el atana kadar adamlar gelip bitmemis halini yıkıyo crim olmadan, ondan sonra aglıyosunuz yok once duvar yapaydık diye. hep bekliyosunuz, birazda elinizi tasın altına koyun bence. istiyosunuz ki sehir olsun, etrafta hersey olsun, tas duvarı olsun ben gelım cabinimi koyayım. ne ala. sozum calısan arkadaslara degil, onlar belli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 max 1 hafta diyip kestirip atmayın işte, bir çok kişi için kalıcı ve akılda kalıcak bir oyun. bırakan olur bir süre sonra ulan baştan kasayım diye dönüp bunu defalarca tekrarlayanlar olucak öyle bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben yapabildiim kadar yaptım dün duvarları yatmadan da baya adam gerekiyor ona 40 tane taş toplayıp 20 tane teseract mıydı neydi ona çevirip 1 duvarın inşaasını bitirebiliyorsun. Baya vakit alıyor. Ama guilldekiler girişsek biter misler gibi. bu arada ben de crafta abanmıyorum combat skilli kasiorum o yüzden mesela copper falan topluyorum tarikmenguce, koraxa leather vs topluyorum karşıılğında kılıç zırh vs alıp gidip ağaç, taş, mob doğruyorum o sırada skill kasıyorum. bence öle olmalı zaten. Herkes craftinge abanıcna resource kıtlığı oluyor. Birleri böle combat kasarsa bir yandan resource toplar etrafı gezer keşfeder. gelir crafterları coşturur. O yüzden yeni gelenler veya çok yüksek crafting skilli olmayanlar combata dönün crafterlara resource toplayın siz de combat kasın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 dun gece 10-15 tane arrow tower attım cevreye bı tanesı bitmemis daha, ustune gelip bitmemis halini kesmis adamlar resource kaybı. hayır burda topluca bisi yapmıcaksak biz niye bu kadar buyuk sehir kuruyoruz ki, alırız 3-5 oyunayan adam kurarız kendı kucuk sehrımızı misler gibi. her gelen hemen skill kasmaya baslıyo ki o durumda hırsızlar cabinimi patlattı diye aglamısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 çok mu kötü durum evler gitmiş mi hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 anasını aglatmıslar duvarların evlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 RamsesII said: 30 TL çöp olacak 1 haftaya, iyiymiş 1 hafta game play için 30 tl bedava abi, çöp denemez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 oo topic'e yeni trollerimiz de gelmiş buyursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 akirafes'in evinde ki 42 feather'i calmamak icin zor dayaniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ben ikinci hesabı almayı düşünüyorum bana ne diyorsunuz 60 tl çöpe :P Şehirde bırakıcam sırf koruma amaçlı geliştircem, malzeme toplamaya çıktığımda hiç bir zaman şehir boş kalmıycak hemen girip bakabilcem Şehre okları koycam duvarları tamir etcem falan, iyi fikir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 iyi fikir değil bence onun yerine sosyalleşip çevrene adam toplasan daha mutlu olursun. 1 kişi bişey koruyamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Dün aldım hatta Pati Köyü'ne de geldim ama oynanmıyor. 15-20 FPS'yi çekemiyorum ben 2500k ve 560 Ti ile. Tamam 4 kişi yaptınız, tamam bağımsızsınız bunlar güzel şeyler ama yeter ya. İade açtım hemen. Almayı düşünen varsa daha, performansın düzelmesini bekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben laptopta bile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar