Laraken Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 anelor sen 10 stack toplamışken gelir keser adam, hepsini düşürürsün, beni keser bi stack düşürürüm sadece farkı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 pk olmayın lan bi zahmet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Laraken said: dayı pk olmayın yeter, herif bırak kırsın, dalarsak pk olur alayımız. ama herif kırarsa biz dalarız sıkıntı yok. abiler bizden bırı pk oldugunda etrafında ki butun sarılar bızım crimin uzerıne cıkıyor, karsıdaki yanlıslıkla bıze vurup kırmızı olunca kesıyoruz onu, sistem bu. o duvarda ki delik elıdme degıl 9 saat sonra gıdecek o bına kapatacaz orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 herif target aldıysa ve basılı tutuyorda mouseı tek target oluyor. pirat bundan kazandı. karpuz lazım gençler, net stam veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dogru cunkı target alıp basılı tutunca bosa salalsan bıle stam gıdıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 benden bu kadar beyler. sabahtan beri biraz kendime genelde de köy için uğraştım. yarın yine gündüz girip geceye kadar devam ederim taş duvarları tamamlarım. bs kasıyorum ben de arkadaşlar aklınızda bulunsun, sonsuz copper'a ihtiyacım var. kendim tura çıkınca 40-50 tane topluyorum da geçrekten 30 dakikamı falan alıyor toplaması. elleirnize sağlık uğraşan herkes. yarın tahta duvar kapanır, taş duvar da bitmeye yaklaşır. içeri girilemez hale getirirsek sonrasında aydınlatma vs'ye geçilir. bu süreçte craft kasanlara dragonfire'ın dediği gibi yarıdmcı olursanız, guildin silah, armor sorunu kalmayacak. eşya toplarken durmadan yaratık keserseniz de combat skillerinizi kasmış olursunuz bu sayede hiçbir şeyden geri kalmazsınız. zaten craft o kadar kastırıyor ki skill geliştirmesi, emin olun pişmanlık yani dhsgjkhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paper ve charchoal nasıl elde edilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 su google docs linkini koyalım up olsun https://docs.google.com/spreadsheets/d/13QAu0t37qV8hLGvKB5NwRqGAJO1ehnMe408O0kD0-9Y/edit#gid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 paper'I tinkering 5 olduktan sonra craft table'dan firewood ile yapıyorsun. charcoal da ateşe yanacak kısma firewood koyup yakacak olarak herhangi bir şey koyduğunda sana charcoal veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 asdfasdf fazla basitmiş onlarıda hallederim birazdan. Çok aşırı abartı firewood istiyor ya oyun :D bir ara biraz tepede bir yerde deli gibi ormanlık buldum , orası çok muhteşem orayı dümdüz ederim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 6800 1200 de sırt cantası var gşderken paralı gidin veya cooper la gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caponcu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 acil yardım lazım. 2633 - 4885 de(yanımızdaki ormanın en sol altı) kapalı kaldım adamlar ustume kitlediler kaleyi asdsad. duvarların ustunden atlanmıyomus artık bunuda ogrenmis bulundum. 5-10 kisi gelsenize duvarın birini yıkalım bende kacıyım. tek basıma yapamıyorum cunku dort bi yanıma kule diktiler. basımda da 2 kisi bekliyo uauhau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Dragonfire said: şimdi benim önerim önce şu yoğun olarak oyunda vakit geçiren arkadaşların ihtiyaçlarını giderelim. Bir yandan onların skilleirni kasacak materyalleri toplayalım yavaş yavaşta şehri adam ederiz. Sonra malzeme topladıkça diğerlerini kasarız. Zaten bu arada mob falan kesmek gerekecek yeni malzeme için mecburen combat kasacak birileri. Materyal toplayanlarada bu kıyağı geçeriz kimse dışarıda kallmaz. Korax, bonesoul, boxar vs.(şu docs u güncellerseniz biliriz daha iyi) neye ihtiyaçları oldupunu söylesinler cart ile toplayalım. onlarda sonra bizim kasmamıza yardımcı olurlar. Abi bolca copper lazim needle icin, big leather lazim, su lazim bide kuyu diksek 4-5 tane daha. En bunlar suan. Sewing 12 oldu, big leathersiz ve coppersiz devam edemiyorum. Odunda lazim oluyo. caponcu said: acil yardım lazım. 2633 - 4885 de(yanımızdaki ormanın en sol altı) kapalı kaldım adamlar ustume kitlediler kaleyi asdsad. duvarların ustunden atlanmıyomus artık bunuda ogrenmis bulundum. 5-10 kisi gelsenize duvarın birini yıkalım bende kacıyım. tek basıma yapamıyorum cunku dort bi yanıma kule diktiler. basımda da 2 kisi bekliyo uauhau. Onlar turk buarada Ironfist ise guildleri. Selam söyle benden acarlar dsg Cok saglam kasmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 akirafes said: 6800 1200 de sırt cantası var gşderken paralı gidin veya cooper la gidin abi su konuyu ayrntili anlatir misin . sirt cantasi slot kac ? bende traveller var stacklaniyor mu cantalar ?bildigim kadari ile drop olmuyorlar.shoptan mi alicaz orda yoksa player ile goruserek mi? sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caponcu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 guild isimleri Attentat 2 almancı + 1 alman 3 kisiler ama guzel kasmıslar. sırf benim icin her tarafa kule de diktiler. neyse saati kurdum sabahın ilk ısıklarıyla girisicem duvarlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Forumda kazara gördüm. Biraz bakındım ve... Hoşuma gitti lan. Böle renkli renkli, craft tabanlı UO'ya benziyor. Oyunu alsam guildinize alır mısınız beni de? Söz mızıklamıcam. Siz nederseniz onu yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 csubasi said: akirafes said: 6800 1200 de sırt cantası var gşderken paralı gidin veya cooper la gidin abi su konuyu ayrntili anlatir misin . sirt cantasi slot kac ? bende traveller var stacklaniyor mu cantalar ?bildigim kadari ile drop olmuyorlar.shoptan mi alicaz orda yoksa player ile goruserek mi? sagol 2 ayrı kisiye rasttladım ikiside orada tam ordaki bir oyuncudan aldıklarını soylediler karsılıgında demir veya cooper istiyormus sırta takıyorsun oyunun basında verilen 10 slot bele takılıyor . Herhalde 20 veya 30 slot bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Aceace said: Forumda kazara gördüm. Biraz bakındım ve... Hoşuma gitti lan. Böle renkli renkli, craft tabanlı UO'ya benziyor. Oyunu alsam guildinize alır mısınız beni de? Söz mızıklamıcam. Siz nederseniz onu yapcam. guildler doldu ama ılla guıldda ormana gerek yok bızım sehırde takılırsın gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Bu yeri buldugunuz icin Teşekkür inanılmaz güzel ya . Her sey var cevrede eksik yok demir small leather herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Tum locklar patlatilmis yeni koyde :( once duvarlari yapmak lzmdi galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Unstuck gibi bisi var oyle cikabilirsin ordan caponcu said: acil yardım lazım. 2633 - 4885 de(yanımızdaki ormanın en sol altı) kapalı kaldım adamlar ustume kitlediler kaleyi asdsad. duvarların ustunden atlanmıyomus artık bunuda ogrenmis bulundum. 5-10 kisi gelsenize duvarın birini yıkalım bende kacıyım. tek basıma yapamıyorum cunku dort bi yanıma kule diktiler. basımda da 2 kisi bekliyo uauhau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Mosquito said: Tum locklar patlatilmis yeni koyde :( once duvarlari yapmak lzmdi galba. aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Korax said: Dragonfire said: şimdi benim önerim önce şu yoğun olarak oyunda vakit geçiren arkadaşların ihtiyaçlarını giderelim. Bir yandan onların skilleirni kasacak materyalleri toplayalım yavaş yavaşta şehri adam ederiz. Sonra malzeme topladıkça diğerlerini kasarız. Zaten bu arada mob falan kesmek gerekecek yeni malzeme için mecburen combat kasacak birileri. Materyal toplayanlarada bu kıyağı geçeriz kimse dışarıda kallmaz. Korax, bonesoul, boxar vs.(şu docs u güncellerseniz biliriz daha iyi) neye ihtiyaçları oldupunu söylesinler cart ile toplayalım. onlarda sonra bizim kasmamıza yardımcı olurlar. Abi bolca copper lazim needle icin, big leather lazim, su lazim bide kuyu diksek 4-5 tane daha. En bunlar suan. Sewing 12 oldu, big leathersiz ve coppersiz devam edemiyorum. Odunda lazim oluyo. caponcu said: acil yardım lazım. 2633 - 4885 de(yanımızdaki ormanın en sol altı) kapalı kaldım adamlar ustume kitlediler kaleyi asdsad. duvarların ustunden atlanmıyomus artık bunuda ogrenmis bulundum. 5-10 kisi gelsenize duvarın birini yıkalım bende kacıyım. tek basıma yapamıyorum cunku dort bi yanıma kule diktiler. basımda da 2 kisi bekliyo uauhau. Onlar turk buarada Ironfist ise guildleri. Selam söyle benden acarlar dsg Cok saglam kasmislar Tamam leather için rat falan kasmak lazım, copper için solda bir yerde taşların orda sanki vardı olmadı dolaşırız. Yalnız bu toplama işini topluca ve cart ile yapmakta fayda var. Yolda telef olmayalım. Şimdi skill kasmamış olanlar toparlanıp regroup olsun gatherer olacaz öyle. Şimdi ben akşam gelebilecem saat 22.00 dan sonra muhtemelen ama yarın güzelce sabahtan başlarım bende kasmaya. Birde guild deposu gibi bişey yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bu carpenter nasil 10 olacak. ne yapsam hala 9 da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Carpenter shop da tahta plakalara abanabilirsin yada direk onun yanindakinden yapabilirsin surekli, illa lazim oluyor nasilsa, cop olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar