Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten 5 mi neydi :D hallederim gerisinide ama dediğim gibi ona odaklanamadım ki daha. Şu ilk olayını halletsem blacksmithingin gerisi çok daha basit duruyor sanki.

Şuan hem minning kasmam lazım ki copper ingot olaylarını yapabiliim. Bildiğim kadarıyla copper ingot için furnace kullanılacak copper sculpture ile charchoal small minningte birleştirelicek ve copper ore oluşacak ve bunlar smelt edilip copper ingot olacak. Yani baya hem minning 10 olacal demek. Bu arada carpenter 10. Kim bilir daha ne lazım sırf blacksmith 1 olsun diye :D
Mesaj tarihi:
*uzun uzun yuruyerek getirdigim hayvanlarin yeni baslayan arkadaslar tarafindan oldurulmesi üzuyor. ogrendiklerinde zaten yapmazlar biliyorum.en azindan cinsiyete dikkat edebilir miyiz bir cift heyvan kalsin.
*uzaklardan getirdigim fidanlarin iyice buyumesini beklemeden, odun keserseniz hem fidan vermiyor hem emek bosa gidiyor . ben de dun ogrendim. agac ihtiyacinizi uzaklardan karsilayin lutfen.
Mesaj tarihi:
Son halini komple biri atsın ya işteyim böyle buradan bakamıyorum merak ediyorum :D Şunun ipad/tablet falan çalıştırsa bari iş yerinde de girip bakabilsek :D Neyse bugün son yarın izinliyim zaten akşam hanımla yemeğe çıkıcaz onun haricinde komple bütün gün boşum , cumarteside gece 11de iş. Yani bugun aksam 11den cumartesi aksam 11e kadar tree of life!! :D
Mesaj tarihi:
Seele said:

tamam acsiniz ama kümesten tavuk calmayin.
http://i.imgur.com/o1DJtQJ.jpg

Diyene bak. 23 tane patates kozluyordum. Alin bana da 3-5 bisi birakin ama dedim 1 tane bile birakmadiginiz gibi ustune koz olmus odun birakmissiniz...

Hepiniz oradaydiniz be!
Mesaj tarihi:
Maedhros said:

hattok said:

of cok güzel duruyor Keşke mac'e olsa ya :D bootcamp yapmak istemiyoom :(

ben bootcample oynuyorum : p

bootcamp nası yapcam ooffff resmen oyun için bootcamp yapıyom :D Birde modelin ne senin macte?
Mesaj tarihi:
Off o kadar yok katdettim demir çıkarmak icin tepeleri aştım yanardagın icine indim . Demirler karşımda ama yarıtıklardan kacmak icin su getirmisim , yemek getirmemişim .
Aclıktan surunuyorum .
Mesaj tarihi:
Abi kucuk agaclario kesmeyin etrafimizdaki.

SEED GETIRINKI AGAC COGALSIN.

Kafaniza göre ev kurmayin mutlaka sorun, TS te online iz surekli

onhtp.xyz adresi.

Bunlara uymayacaksaniz da gelmeyin.

Copper, odun, coal, black flower, feather lazim bolca.
Mesaj tarihi:
ya beyler ekran kartım direct x10 destekliyor calısır di mi ya? çift çekirdek 2.4ghz 8gbram geforce 320m Ne diyorsunuz? çalıştırır gibi geldi bana project gorgonu calıstırdıysa bunu hayli hayli calıstırır ya. Satın alcam yine de olmazsa bi çift çekirdek dandik bi kasa alırız :D
Mesaj tarihi:
hattok said:

ya beyler ekran kartım direct x10 destekliyor calısır di mi ya? çift çekirdek 2.4ghz 8gbram geforce 320m Ne diyorsunuz? çalıştırır gibi geldi bana project gorgonu calıstırdıysa bunu hayli hayli calıstırır ya. Satın alcam yine de olmazsa bi çift çekirdek dandik bi kasa alırız :D

iade edersin çalıştırmazsa
  • Yeni Oluştur...