Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Zaten 5 mi neydi :D hallederim gerisinide ama dediğim gibi ona odaklanamadım ki daha. Şu ilk olayını halletsem blacksmithingin gerisi çok daha basit duruyor sanki. Şuan hem minning kasmam lazım ki copper ingot olaylarını yapabiliim. Bildiğim kadarıyla copper ingot için furnace kullanılacak copper sculpture ile charchoal small minningte birleştirelicek ve copper ore oluşacak ve bunlar smelt edilip copper ingot olacak. Yani baya hem minning 10 olacal demek. Bu arada carpenter 10. Kim bilir daha ne lazım sırf blacksmith 1 olsun diye :D
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tamam acsiniz ama kümesten tavuk calmayin. http://i.imgur.com/o1DJtQJ.jpg
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ya benım eskı sehırde her gun ıneklerı yurutuyolardı ahaha
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Aslında ben cooking falan mı kassam lan :D Çok daha zevkli duruyor :D
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 *uzun uzun yuruyerek getirdigim hayvanlarin yeni baslayan arkadaslar tarafindan oldurulmesi üzuyor. ogrendiklerinde zaten yapmazlar biliyorum.en azindan cinsiyete dikkat edebilir miyiz bir cift heyvan kalsin. *uzaklardan getirdigim fidanlarin iyice buyumesini beklemeden, odun keserseniz hem fidan vermiyor hem emek bosa gidiyor . ben de dun ogrendim. agac ihtiyacinizi uzaklardan karsilayin lutfen.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 abi su oyun bile bizim turk mantigindaki carpik kentlesme kafasini, "sicarim lan banane" deyip cevreyi katletme kulturumuzu özetliyo yeminle sdgf
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Son halini komple biri atsın ya işteyim böyle buradan bakamıyorum merak ediyorum :D Şunun ipad/tablet falan çalıştırsa bari iş yerinde de girip bakabilsek :D Neyse bugün son yarın izinliyim zaten akşam hanımla yemeğe çıkıcaz onun haricinde komple bütün gün boşum , cumarteside gece 11de iş. Yani bugun aksam 11den cumartesi aksam 11e kadar tree of life!! :D
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Masteryler maksimum kaç oluyor? Skill cap 400 denmiş, hem craft hem combat olurmu aynı karakterde?
tom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Fazlalık istemiyor o yüzden koordinatları vermiyorsanız açıkça yazın boşa uğraştırmayın lütfen.
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bir iki sayfa önce verilmis olmasi lazim.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Seele said: tamam acsiniz ama kümesten tavuk calmayin. http://i.imgur.com/o1DJtQJ.jpg Diyene bak. 23 tane patates kozluyordum. Alin bana da 3-5 bisi birakin ama dedim 1 tane bile birakmadiginiz gibi ustune koz olmus odun birakmissiniz... Hepiniz oradaydiniz be!
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Oha depolarımın oldugu yeri bulamıyorum o kadar demir depolamıştım hepsi gitti depoyu aramaktan yoruldum .
hattok Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Maedhros said: hattok said: of cok güzel duruyor Keşke mac'e olsa ya :D bootcamp yapmak istemiyoom :( ben bootcample oynuyorum : p bootcamp nası yapcam ooffff resmen oyun için bootcamp yapıyom :D Birde modelin ne senin macte?
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Off o kadar yok katdettim demir çıkarmak icin tepeleri aştım yanardagın icine indim . Demirler karşımda ama yarıtıklardan kacmak icin su getirmisim , yemek getirmemişim . Aclıktan surunuyorum .
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 *ikidir yabanci birine saldiricaksiniz diye hayvanlarimizı telef ediyorsunuz :)
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bu lavların oraya birileri devamlı el arabaları ile girip cıkıyor el arabası ile tasınacak ne varki burda ?
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 myrd benim nickim. geldim köye. önümüzdeki günlerde köyün gelişmesi için ırgatlık görevimizi yerine getireceğiz umarım :P
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Abi kucuk agaclario kesmeyin etrafimizdaki. SEED GETIRINKI AGAC COGALSIN. Kafaniza göre ev kurmayin mutlaka sorun, TS te online iz surekli onhtp.xyz adresi. Bunlara uymayacaksaniz da gelmeyin. Copper, odun, coal, black flower, feather lazim bolca.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Biriniz bi ss alsın ya işteyim deli gibi merak ediyorum :D
xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 steamden broadcast'i açık olan var mı? girip izleyelim
hattok Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ya beyler ekran kartım direct x10 destekliyor calısır di mi ya? çift çekirdek 2.4ghz 8gbram geforce 320m Ne diyorsunuz? çalıştırır gibi geldi bana project gorgonu calıstırdıysa bunu hayli hayli calıstırır ya. Satın alcam yine de olmazsa bi çift çekirdek dandik bi kasa alırız :D
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 oyunun boyutu nedir ? ne kadar downloaddan sonra akızlıyoz yanınıza?
xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hattok said: ya beyler ekran kartım direct x10 destekliyor calısır di mi ya? çift çekirdek 2.4ghz 8gbram geforce 320m Ne diyorsunuz? çalıştırır gibi geldi bana project gorgonu calıstırdıysa bunu hayli hayli calıstırır ya. Satın alcam yine de olmazsa bi çift çekirdek dandik bi kasa alırız :D iade edersin çalıştırmazsa
Öne çıkan mesajlar