Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Hype ı bırak atilan postlarin %90'ı oyunu oynayanların sorduğu 1990 dan kalma oyunculuk101 soruları :d sword yaptım bunla nası vurucam.. a sol mouse mu tamam.. yumurta nerden bulunur.. he tavuktan mı çıkıyodu tmm.. asdf sene olmus 2015 google a leb yazinca leblebi diyor size artik nasıl bir communty bu böyle :(
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

Hype ı bırak atilan postlarin %90'ı oyunu oynayanların sorduğu 1990 dan kalma oyunculuk101 soruları :d sword yaptım bunla nası vurucam.. a sol mouse mu tamam.. yumurta nerden bulunur.. he tavuktan mı çıkıyodu tmm.. asdf sene olmus 2015 google a leb yazinca leblebi diyor size artik nasıl bir communty bu böyle :(

oyun yeni nette bisi bulamazsin.
Sosyal ağlarda paylaş

mantalite olarak söyledim arkı aldık dün mesala 50 farklı blueprintten item yaptım 5 saatte 1 kere de alt tab yapmadım belki onda da yoktur wiki fln ama 2015 çağı oyuncusu 2 dk deneyip bukadar basic şeyleri bulamıyorsa bol şans bu guilde :D ark oynansa demekki ilk stone pickaxe ı yapmak için tahtanın ağaçtan çıkacağını tahmin edemiycekler ne biliyim garipsedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

mantalite olarak söyledim arkı aldık dün mesala 50 farklı blueprintten item yaptım 5 saatte 1 kere de alt tab yapmadım belki onda da yoktur wiki fln ama 2015 çağı oyuncusu 2 dk deneyip bukadar basic şeyleri bulamıyorsa bol şans bu guilde :D ark oynansa demekki ilk stone pickaxe ı yapmak için tahtanın ağaçtan çıkacağını tahmin edemiycekler ne biliyim garipsedim.

Ne alakasi var abi. Oyunun dinamiklerinde bi dunya sikinti var, early access olmasindan dolayi olmasi gereken bisey cok absurd biyerde/biseyde cikabiliyo. 2 gundur mesela binek nerde, taming nasil, kesin eyer craft edip ustune koyup biniliyo falan diye ariyoduk. Dun gece önume eyerli binek cikti random spawn, al sana sacmalik iste. Birsuru sistem eksik, en basit oyun dinamiklerinin bile bi kismi eksik.

Neyse, netekim butun bu UO hissiyatini veren seyde bence bu. Kosturuyoruz, adam buluyoruz, sunu nasil yaptin bu nerde var diye soruyoruz, trade falan etmeye calisiyoruz, ki zevkide burda bence ne kadar early access olsa bile.
Sosyal ağlarda paylaş

ben zeka küpü de değilim sen de zekasız değilsin hemen üstüne alınmana gerek yok ama ne nerden çıkar diye sorulan soruların büyük kısmı komedi. Birşeyi nereye koyduk vs dediklerin değil yani olay. Adamlar bu oyunu puzzle yapmamış baştan itibaren ne açılıyorsa ne craftlıyabiliyorsan onlarla çözüm bulursun yani de neyse alındıysan kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

Forum uzerinden diger oyuncularla etkilesim amaclida basit sorulari insanlar sorabiliyor, tamamen sosyallesme guduleri ile birlikte.

Ama en basta soruyu oyun disinda aramalarinin sebebi, EU ye dedicated MMO style server yapisi olmasina ragmen server wide chat mevcut degil. Etrafinda birilerine rastalayip, mesafe olarak belli yakinliga geldigin zaman chat mumkun.

Iste adam da burdan soruyor, cevapliyoruz, o burdayim diyor bizde burdayiz diyoruz, no harm done.

Edit: Hatta guild,party, zone hic bir chat kanali mevcut degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Beyler yeni bakma fırsatım oldu da seçtiğiniz yer sanki duvar çekmeye pek uygun durmuyor gibi neyse 28 oldum yeni değişikliklerle 30 olurum akşam heralde.

gayet cekılecek yer var abı, zaten duvarın onune cıkan cabinleri kaldıttıracam. onun icin cok koselere kabin atmayın.

bide abi anca bu kadar yani;

tas olsun, iron olsun, agac olsun, hayvan olsun, o olsun bu olsun bi yerden fedekarlık etmek gerekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

çiftçilik için bir alan ayrıldı mı? Sınırlı sayıda terzinizden biri olarak flax yetiştiricem. Bulmak aşırı zor. Ultra koruma filan yapalım. 5 kat duvar filan etrafına. bir de bizimkiler de silkmesin plz. tohum getiriyorum.

flax butarafta var baya, dusurur ekeriz, baslangic icin 4 tane yetiyo zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...