Pascha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dat hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dun aksam oynamaya basladim . normalde 12de uyurum sabah 8 e kadar yeni sehir icin calistim 4 saat uyuyup yine duvar örmeye geri dondum. pvp diye incelemeye basladigim oyun beni nereye getirdi saskinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hadibea said: Workbench' ten yapabilirsin. bende acik degil sikilin yüksek olmasimi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 evet aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Hype ı bırak atilan postlarin %90'ı oyunu oynayanların sorduğu 1990 dan kalma oyunculuk101 soruları :d sword yaptım bunla nası vurucam.. a sol mouse mu tamam.. yumurta nerden bulunur.. he tavuktan mı çıkıyodu tmm.. asdf sene olmus 2015 google a leb yazinca leblebi diyor size artik nasıl bir communty bu böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bu oyunla ilgili bilgi yok gibi bir şey nette (korece aramadığın sürece en azından). wikisi çok zayıf. paylaşım çok az. in-game bilgilendirme yok gibi. normal yani insanların yanıt bulamıyor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Edriel said: Hype ı bırak atilan postlarin %90'ı oyunu oynayanların sorduğu 1990 dan kalma oyunculuk101 soruları :d sword yaptım bunla nası vurucam.. a sol mouse mu tamam.. yumurta nerden bulunur.. he tavuktan mı çıkıyodu tmm.. asdf sene olmus 2015 google a leb yazinca leblebi diyor size artik nasıl bir communty bu böyle :( oyun yeni nette bisi bulamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 mantalite olarak söyledim arkı aldık dün mesala 50 farklı blueprintten item yaptım 5 saatte 1 kere de alt tab yapmadım belki onda da yoktur wiki fln ama 2015 çağı oyuncusu 2 dk deneyip bukadar basic şeyleri bulamıyorsa bol şans bu guilde :D ark oynansa demekki ilk stone pickaxe ı yapmak için tahtanın ağaçtan çıkacağını tahmin edemiycekler ne biliyim garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ne pis yere kurmuşunuz köyü ya kayboldum dağlar arasında kaldım gelemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Edriel said: mantalite olarak söyledim arkı aldık dün mesala 50 farklı blueprintten item yaptım 5 saatte 1 kere de alt tab yapmadım belki onda da yoktur wiki fln ama 2015 çağı oyuncusu 2 dk deneyip bukadar basic şeyleri bulamıyorsa bol şans bu guilde :D ark oynansa demekki ilk stone pickaxe ı yapmak için tahtanın ağaçtan çıkacağını tahmin edemiycekler ne biliyim garipsedim. Ne alakasi var abi. Oyunun dinamiklerinde bi dunya sikinti var, early access olmasindan dolayi olmasi gereken bisey cok absurd biyerde/biseyde cikabiliyo. 2 gundur mesela binek nerde, taming nasil, kesin eyer craft edip ustune koyup biniliyo falan diye ariyoduk. Dun gece önume eyerli binek cikti random spawn, al sana sacmalik iste. Birsuru sistem eksik, en basit oyun dinamiklerinin bile bi kismi eksik. Neyse, netekim butun bu UO hissiyatini veren seyde bence bu. Kosturuyoruz, adam buluyoruz, sunu nasil yaptin bu nerde var diye soruyoruz, trade falan etmeye calisiyoruz, ki zevkide burda bence ne kadar early access olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben zeka küpü de değilim sen de zekasız değilsin hemen üstüne alınmana gerek yok ama ne nerden çıkar diye sorulan soruların büyük kısmı komedi. Birşeyi nereye koyduk vs dediklerin değil yani olay. Adamlar bu oyunu puzzle yapmamış baştan itibaren ne açılıyorsa ne craftlıyabiliyorsan onlarla çözüm bulursun yani de neyse alındıysan kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Forum uzerinden diger oyuncularla etkilesim amaclida basit sorulari insanlar sorabiliyor, tamamen sosyallesme guduleri ile birlikte. Ama en basta soruyu oyun disinda aramalarinin sebebi, EU ye dedicated MMO style server yapisi olmasina ragmen server wide chat mevcut degil. Etrafinda birilerine rastalayip, mesafe olarak belli yakinliga geldigin zaman chat mumkun. Iste adam da burdan soruyor, cevapliyoruz, o burdayim diyor bizde burdayiz diyoruz, no harm done. Edit: Hatta guild,party, zone hic bir chat kanali mevcut degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mighty_THoR said: Beyler yeni bakma fırsatım oldu da seçtiğiniz yer sanki duvar çekmeye pek uygun durmuyor gibi neyse 28 oldum yeni değişikliklerle 30 olurum akşam heralde. gayet cekılecek yer var abı, zaten duvarın onune cıkan cabinleri kaldıttıracam. onun icin cok koselere kabin atmayın. bide abi anca bu kadar yani; tas olsun, iron olsun, agac olsun, hayvan olsun, o olsun bu olsun bi yerden fedekarlık etmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Oo ben de 1 gece giremedim neler olmus ya. Neyse yavastan yola cikayim yeni mekana dogru bari napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 odun sorunu basladi. nexustan bir uye arkadas agac tam buyuyunce 5 fidan verir dedi yanlis anlamadiysam. ben en cok 2 fidan attigini gordum. fidanlari bizim bolgeye tasimaktansa varolan agaclara dokunmayip disardan odun getirmek zaman kazandirir saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 evlerin arasına belirli bir miktar boşluk koyalım da streetlight, ağaç veya aklıma gelmeyen başka şeyler koyulabilcek yer olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yeni sehre goc edenler, black petal (siyah cicek) ve feathera ıhtıyacımız var bol bol, gelirken getirin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tiLi said: evlerin arasına belirli bir miktar boşluk koyalım da streetlight, ağaç veya aklıma gelmeyen başka şeyler koyulabilcek yer olsun hepsini ayarladım ben mevcut hıza ve duzenı takip edin zaten otomatik olacak hersey bu sefer ustalık eserım bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 çiftçilik için bir alan ayrıldı mı? Sınırlı sayıda terzinizden biri olarak flax yetiştiricem. Bulmak aşırı zor. Ultra koruma filan yapalım. 5 kat duvar filan etrafına. bir de bizimkiler de silkmesin plz. tohum getiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 arkada kucuk bı yer ayırdık gerekırse buyuturuz ama cok buyuge ıhtıyac da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ya flax cok zor bulunuyor ve cok harcaniyor linen uretmek icin. Ekip farmlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 barbu said: çiftçilik için bir alan ayrıldı mı? Sınırlı sayıda terzinizden biri olarak flax yetiştiricem. Bulmak aşırı zor. Ultra koruma filan yapalım. 5 kat duvar filan etrafına. bir de bizimkiler de silkmesin plz. tohum getiriyorum. flax butarafta var baya, dusurur ekeriz, baslangic icin 4 tane yetiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bu arada rare flax seed düştü. rare olması ne işe yarıyor. mavi item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Abi yeni yer biraz riskli bir yerde. Alan ağaç vs değil ama deli gibi guild var çevresinde onlardan korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yeri meaknimiz gözel abi ben sevdim tarla falan var. yanliz aramizdaki irlandalilar fidan halindeki agaclari kesiyor. FIDAN LAN FIDAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar