-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 akirafes said: koordinat nere ? abi kordinatları verecez su anda ic sehri yapıyoruz, dıs sehirde cabinler icin hızaları belırlıyoruz ki obur turlu bılıyorsunuz kargasa oluyor, o yuzden ana catıyı kurup, kordinatları oyle vermeye karar verdik. merak etmeyin ic sehre biz kendımız dahil (4 kisi calıstı) cabin atmadık, biz de kabinleri dıs sehre yerlestiriyoruz, gayet duzenlı ve adil bi yerlesim olacak.sehrin merkezınde (guild hall'ın yanında) butun ana bınalardan ve kucuk utility bınalardan bırer adet kuruldu, baska kurulmayacak, sadece gelip kabininizi yerlestireceksiniz. cok buyuk bi yer degıl biraz dar ama sonucta buyuk sehri korumak zor, bunun alanı daglar arasında dar ve uzun, gayet korunabılır durumda. * haritanın ortasına gayet yakınız * etrafta iron, copper vs rezervleri var * agac var, tas var * yakın mesefaede su var * domuz ve tavuk dahı mevcut * en onemlısı yakın cevrede ahım sahım buyuk guıld yok. * Ahaha evet barbu ekleme yapmıs; pirat yok :)yarına bıtmıs olur, burada kordinatı verecez. Sehrin lokasyonu hakkında demo SS; :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yere bayıldım resmen cennet resorce acısından . Burayı buldugunuz icin tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Abi binek bulmustum neguzel, 50 tane falan iron topladim binekle arayarak. Duvarlari yapiyim derken ibnenin biri sprint atip caldi binegi sonra topuk :D osman kilicimi caldi gibi pesinden kosturdum 10 dk yetisemedim sdgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Korax said: Abi binek bulmustum neguzel, 50 tane falan iron topladim binekle arayarak. Duvarlari yapiyim derken ibnenin biri sprint atip caldi binegi sonra topuk :D osman kilicimi caldi gibi pesinden kosturdum 10 dk yetisemedim sdgfg sen markete bak haribo konfekt varmı ben sana binek bulurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 vardi galiba bundansa :P bakicam, yoksa da lakritz olandan var, ondan getiririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 *Yeni baslyacaklar icin 11 kabin-depo ev- yaptim yeni bolgede . *Fidanlari ekmeyi ihmal etmeyin lutfen *bolgenin cevresi hayvan dolu. biraz cit kule hayvan olayina girebiliriz *yine tohum bol bol var cevrede ,patates tohumu sakladim ciftcilik yapacaklar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ellerinize sağlık, baş ağrısı ve bağlanamama problemi yüzünden akşam faydalı olamadım bugün saat 18:30 dan sonra oradayım. BS kasıcam şu bs nin ilk skilli nasıl kasılacak. Ayrıca envayi çeşit drops ve harbio ticareti yapılmalı :D kursa 2 kadın var harbioda çalışıyorlar bana kocaman kiloluk lakritz schnecken getirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bende dun gece baya gec girdim, ortalikda kimseyi goremeyince dedim nerde bu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bombilo said: akirafes said: koordinat nere ? abi kordinatları verecez su anda ic sehri yapıyoruz, dıs sehirde cabinler icin hızaları belırlıyoruz ki obur turlu bılıyorsunuz kargasa oluyor, o yuzden ana catıyı kurup, kordinatları oyle vermeye karar verdik. merak etmeyin ic sehre biz kendımız dahil (4 kisi calıstı) cabin atmadık, biz de kabinleri dıs sehre yerlestiriyoruz, gayet duzenlı ve adil bi yerlesim olacak.sehrin merkezınde (guild hall'ın yanında) butun ana bınalardan ve kucuk utility bınalardan bırer adet kuruldu, baska kurulmayacak, sadece gelip kabininizi yerlestireceksiniz. cok buyuk bi yer degıl biraz dar ama sonucta buyuk sehri korumak zor, bunun alanı daglar arasında dar ve uzun, gayet korunabılır durumda. * haritanın ortasına gayet yakınız * etrafta iron, copper vs rezervleri var * agac var, tas var * yakın mesefaede su var * domuz ve tavuk dahı mevcut * en onemlısı yakın cevrede ahım sahım buyuk guıld yok. * Ahaha evet barbu ekleme yapmıs; pirat yok :)yarına bıtmıs olur, burada kordinatı verecez. Sehrin lokasyonu hakkında demo SS; :) Guildde yer yok mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Yeni yeri öğrenebiliyor muyuz? Sah oldu bak öğlen 13:00'e kadar falan oynayacağım boşa oynamış olmiim bi görev bişi verin şunu topla bunu topla diye gidip onu yapiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yok burası hazır olunca 2. yi kuracaktık öyle konuştuk en son akşam ama benden sonra değiştiyse bilemem. Şu docs sheetine de yazın ara ara bilgi. bende sürekli açık kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 resource lazım birde skill lazım. hoşuna gidebilecek bir skilli kas nasılsa faydanlanırız ondan. beginners guide den ne için ne lazım ve nerede bulunur mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Piratın köyünü buldum akşam. Yakın bize. Herkes kılıcını kuşansın artık yavaştan. Adamlar 4-5 kişi gelirlerse dümdüz ederler köyü. Cuma günü süpriz yapıp, biz yıkalım köylerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 kurdukları yer cok guzel her cesit malzeme var burda kırmızı oldugum halde bile kimse dalmıyor herkes selam veriyor Korax cevredekinlere cok guzel dialoga girmis hemen hemen herkes tanıyor bizim guidi artık bu cevrede bolcada demir var . her sey var cok iyi yer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 korax'ın elçi yapın işte diploması yapsın yandaki guildler ile. pati görünce dalmazlar kafanız rahat olur. o pirat denen herif kesin forumdan bakın söylüyorum asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Small leather nereden çıkar nasıl bulurum? daha doğrusu şu eşyaların tamamı lazım bana Copper Ingot (1) Coal Piece (5) Lumber (2) Water (5) Mold (1) Weapongrip Weapongrip içinde small leather lazım işte. Coal piece buldum water buldum bana lazım olan copper ingot, lumber , ve small leather bunların harici tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Weapongrip i tailor yapiyor. Iron ingot icin furnace da, tas ocaginda isledigin ufak copper lari islemek lazim. Mold da yanlis hatirlamiyorsam Carpentery workshop da, lumber ve dirt kullanarak yapiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Geriye lumber ve small leather kaldı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 small leather icin fare pesinde kosturmak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Lumber? Bi de bizim eski şehirde furnace nerede var ve nasıl yakılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Eski guild hall in yaninda 3 tane bina var, o binalari sirtini verdigin zaman hemen karsinda yuvarlak kuyu gibi furnace, onun biraz solunda capraz da masa benzeri 'hizar' olmasi lazim. Hizar da lumber i firewood dan yapabilirsin ama yapmadan mat lari bir daha kontrol etmende yarar var, tamamen salliyor da olabilirim, gece gec vakit de bakmistim. Bu 3 binadan ortadaki olandi sanirim, mold yapabilirsin, Carpentry workshop olmasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Hizar dediğin firewooddan lumber yapabildiğimiz şeyi bulamadım , bi de furnace nasıl yakılıyor onu bilmiyorum ama furnace nerede buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ooo yeni ortam yokmu lokasyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Furnace i ister kibrit le ister mesale ile yakabilirsin. Mesale hotbar da secili olsun, mouse sag click surukle yukari birak seklinde furnace yanar, yakacak olarak komur kullan en verimlisi. Ondan once copper lari islemis olman gerekiyor ama. Lokasyonu onceki post larda atmislardi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Blacksmith amma zormuş yaa. Bu arada anarhi bizdensen abv niye öldürüyosun dur dedim o kadar. Zaten blacksmith olamadım gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar