Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

akirafes said:

koordinat nere ?

abi kordinatları verecez su anda ic sehri yapıyoruz, dıs sehirde cabinler icin hızaları belırlıyoruz ki obur turlu bılıyorsunuz kargasa oluyor, o yuzden ana catıyı kurup, kordinatları oyle vermeye karar verdik.

merak etmeyin ic sehre biz kendımız dahil (4 kisi calıstı) cabin atmadık, biz de kabinleri dıs sehre yerlestiriyoruz, gayet duzenlı ve adil bi yerlesim olacak.

sehrin merkezınde (guild hall'ın yanında) butun ana bınalardan ve kucuk utility bınalardan bırer adet kuruldu, baska kurulmayacak, sadece gelip kabininizi yerlestireceksiniz.

cok buyuk bi yer degıl biraz dar ama sonucta buyuk sehri korumak zor, bunun alanı daglar arasında dar ve uzun, gayet korunabılır durumda.

* haritanın ortasına gayet yakınız
* etrafta iron, copper vs rezervleri var
* agac var, tas var
* yakın mesefaede su var
* domuz ve tavuk dahı mevcut
* en onemlısı yakın cevrede ahım sahım buyuk guıld yok.
* Ahaha evet barbu ekleme yapmıs; pirat yok :)

yarına bıtmıs olur, burada kordinatı verecez.

Sehrin lokasyonu hakkında demo SS; :)

Sosyal ağlarda paylaş

ellerinize sağlık, baş ağrısı ve bağlanamama problemi yüzünden akşam faydalı olamadım bugün saat 18:30 dan sonra oradayım. BS kasıcam şu bs nin ilk skilli nasıl kasılacak.
Ayrıca envayi çeşit drops ve harbio ticareti yapılmalı :D

kursa 2 kadın var harbioda çalışıyorlar bana kocaman kiloluk lakritz schnecken getirmiş :D

Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

akirafes said:

koordinat nere ?

abi kordinatları verecez su anda ic sehri yapıyoruz, dıs sehirde cabinler icin hızaları belırlıyoruz ki obur turlu bılıyorsunuz kargasa oluyor, o yuzden ana catıyı kurup, kordinatları oyle vermeye karar verdik.

merak etmeyin ic sehre biz kendımız dahil (4 kisi calıstı) cabin atmadık, biz de kabinleri dıs sehre yerlestiriyoruz, gayet duzenlı ve adil bi yerlesim olacak.

sehrin merkezınde (guild hall'ın yanında) butun ana bınalardan ve kucuk utility bınalardan bırer adet kuruldu, baska kurulmayacak, sadece gelip kabininizi yerlestireceksiniz.

cok buyuk bi yer degıl biraz dar ama sonucta buyuk sehri korumak zor, bunun alanı daglar arasında dar ve uzun, gayet korunabılır durumda.

* haritanın ortasına gayet yakınız
* etrafta iron, copper vs rezervleri var
* agac var, tas var
* yakın mesefaede su var
* domuz ve tavuk dahı mevcut
* en onemlısı yakın cevrede ahım sahım buyuk guıld yok.
* Ahaha evet barbu ekleme yapmıs; pirat yok :)

yarına bıtmıs olur, burada kordinatı verecez.

Sehrin lokasyonu hakkında demo SS; :)

Guildde yer yok mu hala?
Sosyal ağlarda paylaş

Small leather nereden çıkar nasıl bulurum?

daha doğrusu şu eşyaların tamamı lazım bana

Copper Ingot (1) Coal Piece (5) Lumber (2) Water (5) Mold (1) Weapongrip

Weapongrip içinde small leather lazım işte. Coal piece buldum water buldum bana lazım olan copper ingot, lumber , ve small leather bunların harici tamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski guild hall in yaninda 3 tane bina var, o binalari sirtini verdigin zaman hemen karsinda yuvarlak kuyu gibi furnace, onun biraz solunda capraz da masa benzeri 'hizar' olmasi lazim.

Hizar da lumber i firewood dan yapabilirsin ama yapmadan mat lari bir daha kontrol etmende yarar var, tamamen salliyor da olabilirim, gece gec vakit de bakmistim.

Bu 3 binadan ortadaki olandi sanirim, mold yapabilirsin, Carpentry workshop olmasi gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...