akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yarım saatir doluluktan giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 dolu degil crash yedi server, hicbirimiz giremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 server memory leak var 10 dk res atıcaz dediler geldi server sonra sıctı geri ehehe beceremediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ram modullerını ellerıne almıslar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 oyun patladi. tetris actim oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yapcanız işe çakim bi lockpick kastırmadınız hevesli hevesli kasiodum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Lockpick kasarken criminal oluyormuyuz? Neticede başkasının kilidini açıyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 crim oluyosun direk kırmızıyım suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abiler irona cok yakın etrafta buyuk guıld olmayan super bı yer bulduk gıbı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yerı nerdeyse kesınlestırmek uzereyız; olanlar; * tas * agac * hayvanlar (domuzda var) * irona cok yakın * buyuk guild yok * korunaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bana uyar. şu saçma sapan yerden kurtulalım yoksa oyunu refund edicem sdhgjsg yalnız itemleri almak istiyorum ya. bugün bi guildin binalarını patlattım bayağı scroll cart curt hammade var late game hammadeleri. mitril falan. mitrili bilmiyorum gerçi ne kadar late game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yokmu oynyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 koordinatlari verin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 vercez organizasyonu yapyıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bi de ss paylaşın sırf koordinatla bırakmayın bizi dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 lockpickle mi giriştin? yoksa ortada miydi? lockpickle çok deli bi crim zamani gelio dimi tekrar sari olma imkanin yoktur heralde. mascio said: bana uyar. şu saçma sapan yerden kurtulalım yoksa oyunu refund edicem sdhgjsg yalnız itemleri almak istiyorum ya. bugün bi guildin binalarını patlattım bayağı scroll cart curt hammade var late game hammadeleri. mitril falan. mitrili bilmiyorum gerçi ne kadar late game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ne kadar sürüyo ben 13 14 lvl lockpick kastım acayip bi kere geberttiler hala kıpkırmızıyım ateş ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yaw lock pickim .29 saattir kırmızyım her goren dalıyor kesmesinler diye dagın dibine kale yaptım kendimi icine hapsettim gene iceri atlayıp kestiler Hayır eger dalanı kesersen bir 5 saat daha ceza yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yeni yer mi var şimdi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bombilo said: yerı nerdeyse kesınlestırmek uzereyız; olanlar; * tas * agac * hayvanlar (domuzda var) * irona cok yakın * buyuk guild yok * korunaklı Ustelik pirat yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mosquito said: lockpickle mi giriştin? yoksa ortada miydi? lockpickle çok deli bi crim zamani gelio dimi tekrar sari olma imkanin yoktur heralde. ha yok ortada bırakmışlar enayiler sdfhjksdh. lockpick kırmızılık süresini göze alabilecek bi pozisyonda değildim. boğa sırtında güneye yolculuktaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 beyler caresizlikten mısır aramaya cıktım, ironfist guildine denk geldim, 11 türk, kaleleri var essek gibi, isterseniz komsu olun dediler, lokasyon koordinatlarına bakamadım ama haritanın ortasındaki agacın ordalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 barbu said: bombilo said: yerı nerdeyse kesınlestırmek uzereyız; olanlar; * tas * agac * hayvanlar (domuzda var) * irona cok yakın * buyuk guild yok * korunaklı Ustelik pirat yok sdf DFSSOJGFSDGS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 koordinat nere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Hay sikeydim böyle işi. Bütün gündür (yaklaşık 13 saattir) bütün haritayı dolaşıp heryerdeki tohumları vs topladım. Missclik yüzüncen PK oldum elimdekilerin hepsini 2 tane rus lootladı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar