Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana uyar. şu saçma sapan yerden kurtulalım yoksa oyunu refund edicem sdhgjsg

yalnız itemleri almak istiyorum ya. bugün bi guildin binalarını patlattım bayağı scroll cart curt hammade var late game hammadeleri. mitril falan. mitrili bilmiyorum gerçi ne kadar late game.
Mesaj tarihi:
lockpickle mi giriştin? yoksa ortada miydi?
lockpickle çok deli bi crim zamani gelio dimi tekrar sari olma imkanin yoktur heralde.

mascio said:

bana uyar. şu saçma sapan yerden kurtulalım yoksa oyunu refund edicem sdhgjsg

yalnız itemleri almak istiyorum ya. bugün bi guildin binalarını patlattım bayağı scroll cart curt hammade var late game hammadeleri. mitril falan. mitrili bilmiyorum gerçi ne kadar late game.
Mesaj tarihi:
yaw lock pickim .29 saattir kırmızyım her goren dalıyor kesmesinler diye dagın dibine kale yaptım kendimi icine hapsettim gene iceri atlayıp kestiler
Hayır eger dalanı kesersen bir 5 saat daha ceza yiyorsun
Mesaj tarihi:
bombilo said:

yerı nerdeyse kesınlestırmek uzereyız;

olanlar;
* tas
* agac
* hayvanlar (domuzda var)
* irona cok yakın
* buyuk guild yok
* korunaklı

Ustelik pirat yok sdf
Mesaj tarihi:
Mosquito said:

lockpickle mi giriştin? yoksa ortada miydi?
lockpickle çok deli bi crim zamani gelio dimi tekrar sari olma imkanin yoktur heralde.

ha yok ortada bırakmışlar enayiler sdfhjksdh. lockpick kırmızılık süresini göze alabilecek bi pozisyonda değildim. boğa sırtında güneye yolculuktaydım.
Mesaj tarihi:
beyler caresizlikten mısır aramaya cıktım, ironfist guildine denk geldim, 11 türk, kaleleri var essek gibi, isterseniz komsu olun dediler, lokasyon koordinatlarına bakamadım ama haritanın ortasındaki agacın ordalar.
Mesaj tarihi:
Hay sikeydim böyle işi. Bütün gündür (yaklaşık 13 saattir) bütün haritayı dolaşıp heryerdeki tohumları vs topladım. Missclik yüzüncen PK oldum elimdekilerin hepsini 2 tane rus lootladı....
  • Yeni Oluştur...