vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Vay arkadaş zorla aldıracak adamlar oyunu... Az kaldı bindim biniyorum trene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 akşam gelince her türlü amelelik desteğine hazırım, odun sarmaşık coal ne varsa sadece şu guild e alınacak adamların maksimum sayısını nasıl arttırıyoruz ya, forumlarda flan yok mu bunun konusu. Kaç kişisiniz ki şu an doldu guild tamamen? Guild lock falan atarsanız mesela o binaları da kullanamıcaz sonradan gelenler olarak :( bu arada kılıç zırh vs işlerine nasıl giriyoruz veya büyü, onlar tinkering ile mi yapılıyor maks bir skill ne kadar oluyor ve statların capi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben işyerinden steam e giremiyorum birimiz soruyu sorsak diğerleride konuyu hypelasa fena olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bombilo said: suda dursun bı kosede buna göre yerleşmek lazımdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 başlatın kavimler göçünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 herhangi biri adventurer pack aldımı review yazarak ? Mail attım malum adrese , ibişler cevap vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 adamlar sahil camlik sitesini insa etti nereye gocun gidin ? bir de guzel noktalarda deli gibi kalabalik gruplar vardir coktan..iyi yerleri kapatmislardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sahil çamlık değil de bizimkisi daha çok zeytinburnu sahil gibi oldu dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bu haritadan şunu çıkarıyorum quartz, iron, sulphur ve mithril kaynaklarına baya uzağız ve bunlar en rare kaynaklar? etrafımızda zaten copper deri vs. var yoksa fire koboldlar ogreler vs extra bişeyler dürüşürüo mu?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mortis said: akşam gelince her türlü amelelik desteğine hazırım, odun sarmaşık coal ne varsa sadece şu guild e alınacak adamların maksimum sayısını nasıl arttırıyoruz ya, forumlarda flan yok mu bunun konusu. Kaç kişisiniz ki şu an doldu guild tamamen? Guild lock falan atarsanız mesela o binaları da kullanamıcaz sonradan gelenler olarak :( bu arada kılıç zırh vs işlerine nasıl giriyoruz veya büyü, onlar tinkering ile mi yapılıyor maks bir skill ne kadar oluyor ve statların capi var mı? Gönder bilgisayarı istersen senin yerine de oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Buarada köye gelmek için fazla koşmanıza gerek yok karakter yaratma ekranında büyük gemiyi seçerseniz hızlıca gelirsiniz baya yakında spawn oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Valla tum haritayi geziyorum sabahtan beri hic ironla karsilasmadim. Biraz mithril ve meteor topladim ama iron sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 tiLi said: bombilo said: suda dursun bı kosede buna göre yerleşmek lazımdı ya birileri şu bizim adanın solunda kalan ana karadaki gölün hemen üstüne gidebilir mi oralarda yer varsa oraya yerleşelim 3 zonenun kesiştiği yer hepsine iki dakika koşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Dolu oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 oralar iyiyse burada hazırlanır conquest yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Tam o bahsettigin yerin cok az guneydogusunda kocaman bi sehir var. Orasi sikinti yaratabilir. Bayagi buyuk cunku. Geri kalan ufakli buyuklu tepelerde de kucuk kasabaciklar var. Onlar sikinti yaratmaz fakat o buyuk olan yer bayagi gelismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hadibea said: Pati Köy kordinatı 6812,6171. Köye ölmeden gitmeniz gerçekten çok zor ve anlamsız. Oraya kadar koşmak için baya yemeğe ihtiyacınız var. baslangıcta buyuk gemıyı secersenız dırek koye yakın baslarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sandpaper lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sımdı kurulan koy falan yıkılabiliomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Masticore said: herhangi biri adventurer pack aldımı review yazarak ? Mail attım malum adrese , ibişler cevap vermedi aldımben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bıde class skill falan nasıldır savascı olmak ayrı bısımı buyu muyu var mı evlerı mınecraft gıbı kendımızmı yapıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 tiLi said: bombilo said: suda dursun bı kosede buna göre yerleşmek lazımdı ya yeniden bı yere gıtmeye kalkmak ıcın erken once sanayiyi roketlememız lazım biz goce kalktıgımızda gorduk, bizim köy bildiginiz köy, ana karada adamlar taştan şehirler kurmuş. bu halimizle henüz oralarda barınamayız. şimdilik buradada gelişelim ilerde duruma bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 İhtiyaç listesi: Köyümüz çok hızlı büyüdüğü için duvarlar içerde kaldı, yeni duvarlar çekmemiz gerekiyor; * Firewood * Kütük * Stone lütfen yeni başlayan arkadaşlar bunları stoklasın bize getirsin ki bizde 2-3 carpenter olarak hızlı hızlı şehrin duvarlarını dikelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bombilo said: İhtiyaç listesi: Köyümüz çok hızlı büyüdüğü için duvarlar içerde kaldı, yeni duvarlar çekmemiz gerekiyor; * Firewood * Kütük * Stone lütfen yeni başlayan arkadaşlar bunları stoklasın bize getirsin ki bizde 2-3 carpenter olarak hızlı hızlı şehrin duvarlarını dikelim. bende carpenterim 16 oldum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 'Hacker Callidus Wiped out whole town. used lag to evade all incoming attacks. whole village couldnt hit him. wiped us all out and out livestock. camped our base and destroyed our buildings' http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/618463446164883544/ hack varsa , care bulamazlarsa keyfi kacar oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar