Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bi normal guild lock a 110 lockpick tool harcadım açamadım nası oluyo bu ? locpicking 20 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ilk basta tiny lockları acabılırsın,20 yetıyor bunlara,25 cruedly(tam ısmı nasıl hatırlamıyorum) guıld lock ıcın yeterlı.normal guıld lock ıcın 30 gerekıyormus enaz,benım suankı skıll 26:tinyleri tek seferde,bozuk guıld lockları 4-5 seferde acabılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 7037 1634 De birisi market projesi açmış . fiyatları aşırı ucuz koymus mitriller ve daha ne varsa kaldırdım . Bu arada posta kutusunun nasıl kullanıldıgını buldum . Eger gittiginiz kişi orda yoksa ona mektup yazıp varsa posta kutusuna atıyormussunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 canon towerlar gelicekmiş . Tinkerlara ragbet artıcak . Karaca sag olsun . http://i.hizliresim.com/g53R9N.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 canavar bu longbow u yapmak cok zor . Bende merak ettim ne vuruyor ama daha serverda hic gormedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 edit Long bow yaptık 410 armora damage 6-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 lockpick 31 oldu,bu hızla 50 olması baya uzun sürecek.deli gibi copper ıngot lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 6464-3505 Corab ın dukkanları var burada inanılmaz iyi malzeme satıyor aslında ucuzda degil ama pahalıda degil kulce ingotlar her cesit cetveller molt lar onlarca wool herseyi satıyor Gerci merak ettim delimi ne ama nerdeyse 1 golddan fazla harcadım bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 popuplasyon nasıl ? hala var mi etrafta adam fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ben gunde toplasan 20 adam goruyorum:) tabi aynı harıtada takıldıgımdandır dıyorum.anlık 750 civarıymıs sanırım onlıne.oyuna baslayanlara yada sıkılanlara lockpıck onerırım,guıld kapısı,kabını vs patlatmak acaip zevkli,kendı guıldımızın hemen ustundekı harıtada bır tentı patlattım,içi full iron bar dolu.1 aydır yanından gecıyormusuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 hepsi EU de değil ama, eu usa asia üçünün toplamı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bilgisayarım çöktü 1 haftadır giremiyorum, yeni pc bekleyenzi. Bilginize, Anron öttüm kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Beyler sımdıden uyarayım,bolbol dusman kazanıyoruz:) bu aksam guıldın bırının kapısını lockpıckle actıgımda uc kısı beklıyordu kapıda,baska bır guıldın kapısını acıp gırdıgımızde ıcerdeyken guıldın sahıbı geldı.Adamın bır anlık saskınlıgından yararlanıp cart ıle beraber 3 bogayı kacırmamız superdı,adam sınırden kudurdu.Bir soyulan kiside akirafesi tehdit etmıs Canı sıkılanlara lockpıck onerırım acaıp zevklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 İyi olur, baya adam geldi girmek isteyen, alamıyoruz. Yarın 4 kişi katılacak. hadibea said: bende girmiyorum artık ya. pek yapacak birşey kalmadı :) umarım doğru peçlerle daha güzel bir oyun olurda dönerim. @sunthewitch abi istersen guildi sana devredeyim, sen oyuyosun nasılsa. yeni gelenleride alırsın guilde takılırsınız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Çok fazla yeni katılım var son 2 günde 8 Türk geldi bana. Sun ben Miyaw acayip güzel takılıyoruz . Çok zevkli Teşşekkürler ikinizede. Miyaw kendini keşfediyor. Biz tanıklık ediyoruz . Ben zaten ben Klasik deli gibi kasıyorum . Herşeyde x GM Sun ticaretten liderlige adım attı . Bugün 3 kişi ona baglılık yemini etti . Çok güzel bir törendi . ilerdeki tepede meşale bile yandı o sıra (yakan bendim :P) Fakat adamların gözleri önünde malları kacırışımız süperdii.. Ah bu arada karaca bir var bir yok . En son balıkcılıga gidiyorum deyip 100 e yakın olta almıştı . Herhalde Gm olmadan dönmiyecek . Çünki çok kararlıydı . Bu arada belalımız fremmium hala agaclarımızı yıkıp hayvanlarımızı telef ediyor . O kadar çok düşmanımız varken en çok hasarı ondan alıyoruz . yakında toplanıp bir iadeyi ziyarete gidicez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Shield skill'i çalışmıyor dimi?, süs olsun diye takılıyor simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Shield aksesuar şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bugün server baya bosmus,bizim harıtada 1 saatte 100+ mıthrıl topladım,60-70 tanede ıron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ya dün bir adama charcoil sipariş etmiştim, adam shop'a 450 tane falan koymuş bedavadan. Çok mutlu oldum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Fiyat girmeyı unutmus olmasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Çok ucuz koymuş, firewood fiyatına. İşçiliği almamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 hacılar ben de oynuyorum bu arada, base yaptım bi tane dursun. bi de nightswatchta online yok mu abi, 8 duvar tamir ettim bu öğlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Geç girdim bugün, 3 tane de ben tamir ettim. Yeni üyeler katılsın, ilk iş zaten tower dikmek olacak eksik yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Fremium mesaiye devam ediyor beyler, kapıları açık bırakmayın. 8 boğa var çiftlikte, 5 tanede cart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sunthewhich said: İyi olur, baya adam geldi girmek isteyen, alamıyoruz. Yarın 4 kişi katılacak. ok. akşam girerim aktarırız guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar