Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

ben gunde toplasan 20 adam goruyorum:) tabi aynı harıtada takıldıgımdandır dıyorum.anlık 750 civarıymıs sanırım onlıne.oyuna baslayanlara yada sıkılanlara lockpıck onerırım,guıld kapısı,kabını vs patlatmak acaip zevkli,kendı guıldımızın hemen ustundekı harıtada bır tentı patlattım,içi full iron bar dolu.1 aydır yanından gecıyormusuz:)
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler sımdıden uyarayım,bolbol dusman kazanıyoruz:) bu aksam guıldın bırının kapısını lockpıckle actıgımda uc kısı beklıyordu kapıda,baska bır guıldın kapısını acıp gırdıgımızde ıcerdeyken guıldın sahıbı geldı.Adamın bır anlık saskınlıgından yararlanıp cart ıle beraber 3 bogayı kacırmamız superdı,adam sınırden kudurdu.Bir soyulan kiside akirafesi tehdit etmıs
Canı sıkılanlara lockpıck onerırım acaıp zevklı
Sosyal ağlarda paylaş

İyi olur, baya adam geldi girmek isteyen, alamıyoruz.

Yarın 4 kişi katılacak.

hadibea said:

bende girmiyorum artık ya. pek yapacak birşey kalmadı :) umarım doğru peçlerle daha güzel bir oyun olurda dönerim.

@sunthewitch

abi istersen guildi sana devredeyim, sen oyuyosun nasılsa. yeni gelenleride alırsın guilde takılırsınız işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok fazla yeni katılım var son 2 günde 8 Türk geldi bana.
Sun ben Miyaw acayip güzel takılıyoruz . Çok zevkli Teşşekkürler ikinizede.
Miyaw kendini keşfediyor.
Biz tanıklık ediyoruz .
Ben zaten ben Klasik deli gibi kasıyorum . Herşeyde x GM
Sun ticaretten liderlige adım attı . Bugün 3 kişi ona baglılık yemini etti . Çok güzel bir törendi . ilerdeki tepede meşale bile yandı o sıra (yakan bendim :P)
Fakat adamların gözleri önünde malları kacırışımız süperdii..
Ah bu arada karaca bir var bir yok . En son balıkcılıga gidiyorum deyip 100 e yakın olta almıştı .
Herhalde Gm olmadan dönmiyecek . Çünki çok kararlıydı .
Bu arada belalımız fremmium hala agaclarımızı yıkıp hayvanlarımızı telef ediyor . O kadar çok düşmanımız varken en çok hasarı ondan alıyoruz .
yakında toplanıp bir iadeyi ziyarete gidicez .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...