akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ok yapımı sayısı düşmüş demir 25 mithril 40 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bulunabılen mıthrıl sayısı kesınlıkle azalmıs,normalde tek turda 35-40 mıthrıl,50-60 iron bulurdum,bugun 129 ıron ve sadece 13 mıthrıl cıktı üst harıtada tek turda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 hafta sonu olduğu içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 senle beraber farm yapanlar vardır topluyodur önden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Evet çok toplayan vardı bugün. Ben şimdi girdim, demir arıyorum ama demirden çok mithril topladım. O anki adam sayısı ve spawn ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mitril cok az . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 abi oyun ne toplamaya gidiyosan onu çıkarmıyo önüne fsdfds. bs için coal toplamaya çıktım daha çok mithril buldum ya. bi de toplamayım inventory dolmasın diyorum ama "şş hele bi bak buraya. gessene" diye parlıyor şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 mithrıl bulursanız talibim ben,coal iron dolu bende.eve bırakırsanız yerıne coal veya iron koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 aranızda en mütavazi,naif insan benim. Twig yere atmazsanız talibim asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bari fish kasacaksın su yenı fish glue malzemesi çıkarsa ırgata at abi,baya işe yarayacak birşeymiş sanırım.2 saatte 1 fish glue malzemesi toplanıyormus fishing ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 fish glue cooking ile yapilmiyor mu ? Hiç görmedim henüz fishing 36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Akşama BS kasmaya başlıyorum. Sewing 50 BS 50 Mining 50 Carpenter 50 Bu şekilde yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 fish glue cok öneml ioldu birden bire canavar sen bu longbow u inceledinmi herkes onu yapmak icin bu fishing glue kasmaya calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 fish glue yapmak için gereken malzemeler balıkçılıkla cıkıyor.pişirmek en kolay kısmı 9 cookıng ıstıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Batıdaki kalelerde bir cok bogayı hapsettikleri gordum 5 lerce onlarca acaba belli bir sure hapis kaldıktan sonra evcillesip binegemi donuyorlar ? Neden bunları hapsetmişler böyle merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 nerde bu millet yahu koraxın köye kapattılar beni ayol çıkamıyom, guildede giremedik sıkıntı vardı herhalde oyunda, şimdide köyde kimsecikler yok giriyom cıkıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 akirafes said: Batıdaki kalelerde bir cok bogayı hapsettikleri gordum 5 lerce onlarca acaba belli bir sure hapis kaldıktan sonra evcillesip binegemi donuyorlar ? Neden bunları hapsetmişler böyle merak ettim. kurbana kadar besıye almışlardır:)Dostum su arkadasından binek bolgesını ogrenmeye bakalım biz,yoksa bulamıycaz,gece 2 saat dumanı tuten harıtayı tavaf ettim,bineği bırak sadece 1 oyuncu gordum koskoca harıtada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 hic sorma ben ,demir keseyim diye binegi kestim . Bir vuruşda öldü hayvan . Yalnız cok ilginc bir oyun . Beni bile hırsız yaptı . 19:18 saat de bir yer var orayı patlatmaya yetismeye calısıyorum isi gucu bıraktım ne cetveller ne ingotlar ne 30 luk charchoallar ne moltllar anlatamam adamlar 3 ay önumuzdeler resmen oyunda . Kosuyorum su an öbür ekranda arkama bakmadan . tree of life degil thief of life olmalıydı oyun . edit Tonlan mitril oldugunu söylmişmiydim 2 depo agzına kadar dolu . ,Miyawın aşırı ısrarı ve manipilasyonu sonucu onada verdim adresi beraber gidiyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Kuzeydeki gölün oradaki mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 sunthewhich said: Kuzeydeki gölün oradaki mi ahaha kesicek seni aki kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 binek hayvanının spawn yeri diye bişey yok. öğrendiğim kadarıyla bineğe uygun herhangi bir hayvan spawn olacağında çok düşük bir ihtimalle saddle'lanmış tamed olarak spawn oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 güneyde sunla biz ticaret ortagıyız . hangimiz daha zengin tartısılır . Ama ikimizde birbirimizi daha zengi yapıyoruz miyaw geldim bekliyorum seni dalıcam mallara cennet burası cetvelleri bana birak yapmaya cok useniyorum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ikileme bak wool clothmu alınır cetvelmi Miyawla fena yagmalıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Ben wool cloth alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 benım lockpıckı bıraz daha gelıstırmem lazım,normal guıld keyı acabılıyor olsaydım baya cok yerı acacaktık su koyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar