Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Biri NW kale duvarlarını kontrol edebilirmi. 3 gün giremedim oyuna, inşallah guild hall duruyordur :).

Bu jobless' a saldıran guild elemanları pk dimi? Eğer öyleyse mithrili çeken sürekli gitsin zaten. 2-3 kişi ufak gruplar halinde gidecek, dışarıda yakaladıklarını kesicek. Kalelerine zarar vermenin en iyi yoluda bir duvarı yıkıp, içeride cp vermeyen herşeyi patlatmak. Bu ikisini sürekli yapalım max 1 haftaya taşınırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hadibea said:

Biri NW kale duvarlarını kontrol edebilirmi. 3 gün giremedim oyuna, inşallah guild hall duruyordur :).

Bu jobless' a saldıran guild elemanları pk dimi? Eğer öyleyse mithrili çeken sürekli gitsin zaten. 2-3 kişi ufak gruplar halinde gidecek, dışarıda yakaladıklarını kesicek. Kalelerine zarar vermenin en iyi yoluda bir duvarı yıkıp, içeride cp vermeyen herşeyi patlatmak. Bu ikisini sürekli yapalım max 1 haftaya taşınırlar.

Müdür şu an PK larmı değiller mi bilmiyorum ama beni öldürmek için tereddüt etmediler :D Direk PK oldular. Sallamıyolar pek yada kendilerine güveniyolar.

Benim düşüncem şu, sağlam bi şekilde toplanalım. Kilit kırıclar bi kapı seçsinler kendilerine. O kapının kiliidini kırıp içerdeki towerları da kıra kıra gidelim sonra talan edelim dönelim. Tabi bunlara rahat başlayabilmek içinde kimse olmaması lazım :) Varsa eğer 2 3 kişiye kalabalık bi şekilde dalıp dalıp durucaz ama çok kişi bi adama dalmaya çalışırken de birbirimize yapıştırmamak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

Mouse recorder diye bir program indirdim, benim gibi dakikalarca aynı craft'ı tek tek tıklayarak yapanlara tavsiye ederim.

Macro oluşturuyorsunuz, o kendisi tıklıyor.

Büyük rahatlık.

fishing kasabilirmiyiz bununla ? sıkıntı rod'ların cok cabuk bitmesi. Yani 1 den 8 e kadar koydugumuz shortcutları sırayla kullanmam lazım.

durability si 12 miş rodların mesela

click 1 sonra mouse la tıklayıp sola cekme yapıcam 12 kez

click 2 sonra mouse la tıklayıp sola cekme yapıcam 12 kez

... diye gidicek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...