onların depoları niye öyle çok yer var, 54 slot falan bizimkiler 25.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Tree of Life
o sanırım guildin ortak kullandıgı board . ortak mallar icin
benim gibi casual takılanlar için sewing bs kasmak falan baya zor gibi gözüküyor ya, çok fazla malzeme istiyor her bi item =) bugün biraz biraz toparladım bişeyler de şey soracam, meteorit buldum 2 yerde, onlar biraz daha mı değerli pek görmedim?
o daha işe yaramıyor hacıt. toplama boş ver onları. iron silah yapabiliyorum şu an mat getirirsen yaparım. aki gm bs ama galiba dfsdf.
tüh ben de sevindiydim bi işe yarayacam diye fdsfds
tamam ben biraz malzeme toplayım gelirim birinize =)
tamam ben biraz malzeme toplayım gelirim birinize =)
meteor olayını wiki ye eklemişler ufak ufak silah zırh falan.
ne olcak nasıl olcak belli değil ama.
https://treeoflifewiki.org/Meteor_Sword
ne olcak nasıl olcak belli değil ama.
https://treeoflifewiki.org/Meteor_Sword
Meteor toplamak geleceğe yatırım.
Carpenter 35-40 arası aşırı zor, bir lvl almak için. 30 iron ingot,90 small leather, 150 lumber, 100 coal, 100 stone, 90 copper öre gerekiyor yanlış hesaplamadiysam
yok abi iron arrow yap onunla kasılır yani net. lumber yaparken bile az az geliyo skill.
lumber yetiyor ya, 39 oldu benim extra bir şey yapmadım ok yap lumber yap yeter.
Biri NW kale duvarlarını kontrol edebilirmi. 3 gün giremedim oyuna, inşallah guild hall duruyordur :).
Bu jobless' a saldıran guild elemanları pk dimi? Eğer öyleyse mithrili çeken sürekli gitsin zaten. 2-3 kişi ufak gruplar halinde gidecek, dışarıda yakaladıklarını kesicek. Kalelerine zarar vermenin en iyi yoluda bir duvarı yıkıp, içeride cp vermeyen herşeyi patlatmak. Bu ikisini sürekli yapalım max 1 haftaya taşınırlar.
Bu jobless' a saldıran guild elemanları pk dimi? Eğer öyleyse mithrili çeken sürekli gitsin zaten. 2-3 kişi ufak gruplar halinde gidecek, dışarıda yakaladıklarını kesicek. Kalelerine zarar vermenin en iyi yoluda bir duvarı yıkıp, içeride cp vermeyen herşeyi patlatmak. Bu ikisini sürekli yapalım max 1 haftaya taşınırlar.
3400 5200'e iron ve mithril çalışmak için minimize bi base kuruyorum. smithing çalışan varsa katılabilir.
Biri NW kale duvarlarını kontrol edebilirmi. 3 gün giremedim oyuna, inşallah guild hall duruyordur :).
Müdür şu an PK larmı değiller mi bilmiyorum ama beni öldürmek için tereddüt etmediler :D Direk PK oldular. Sallamıyolar pek yada kendilerine güveniyolar.
Benim düşüncem şu, sağlam bi şekilde toplanalım. Kilit kırıclar bi kapı seçsinler kendilerine. O kapının kiliidini kırıp içerdeki towerları da kıra kıra gidelim sonra talan edelim dönelim. Tabi bunlara rahat başlayabilmek içinde kimse olmaması lazım :) Varsa eğer 2 3 kişiye kalabalık bi şekilde dalıp dalıp durucaz ama çok kişi bi adama dalmaya çalışırken de birbirimize yapıştırmamak lazım :)
"this user is already connected to the server" hatası aldım hayırlı uğurlu olsun. az biraz araştırdım 2 gün oyuna giremeyen varmış bu yüzden.
steam aç/kapa
denedim hacıt, yetmedi bilgisayarı restartladım ama ı ıh aynı hata.
bana çok oldu aynı hata düzeldi bir kaç denemede sanmam öle iki gün falan.
20 dakikadır giremiyorum valla, dediğin gibi olur umarım.
bende 3-5 dkda çözülmüştü, 2 kez başıma geldi. karakter ekranında uzun süre durup sonra oyuna girmeye çalışınca olmuştu.
Mouse recorder diye bir program indirdim, benim gibi dakikalarca aynı craft'ı tek tek tıklayarak yapanlara tavsiye ederim.
Macro oluşturuyorsunuz, o kendisi tıklıyor.
Büyük rahatlık.
fishing kasabilirmiyiz bununla ? sıkıntı rod'ların cok cabuk bitmesi. Yani 1 den 8 e kadar koydugumuz shortcutları sırayla kullanmam lazım.
durability si 12 miş rodların mesela
click 1 sonra mouse la tıklayıp sola cekme yapıcam 12 kez
click 2 sonra mouse la tıklayıp sola cekme yapıcam 12 kez
... diye gidicek
Fishing'de kasılır, sadece çıkan balıkları alamazsın, yerde kalırlar.
ıngılızcesı ıyı bırısı steamde baslık acıp turk oyuncuları nw ye davet etse ıyı olmazmı,daha bugun 5 kısı hemen tepemıze kuruldular,en azından ırgat işlerini hallederler,tamırdır vs.hemde oyunu hızlı ogrenırler
abi niye türkçe açmıyoruz ki o zaman? hem aç yabancılar da anlamaz?
Türkçe bilmiyen türkler arıyoruz o yüzen :P
Öne çıkan mesajlar