sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 2 alt başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 o ağacın orayamı gidelim şimdi ilk başlıktaki köy ıssız bayaa çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ağacın sağ üst köşesindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 http://steamcharts.com/app/361800#All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Al unut nasil olsa artic.. Oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Beyler WTF adında bir guild var, geçen domuz almaya gittiğimde 2 kişi geldi tam el arabasını bıraktım geldi biri aldı diğeri de maskemi atarsam el arabasını vereceklerini söyledi. Fuck off deyip ayrıldım, o sırada bana saldırdılar öldürdüler. Benim guild arkadaşım 1 hafta sonra falan o taraflarda dolaşırken dağdan aşağı atladı ve bunların kalesinin içine sıkıştı kaldı. Arkadaş çıkmaya çalışırken sağı solu yıkmadan nasıl çılarım derken Kale duvarı - Twower - Carpenter Shop arasına sıkıştı kaldı. Arkadaşın çıkabilmesi için üzerindeki herşeyi atmasını istediler, arkadaş üzerinde 50 küsür copper ı atmasına rağmen ilgilenmedi ark orada sıkıştı kaldı. Sonra arkadaş bi bug buldu da duvarı yıkıp çıktı. Bugün 27.06.2015 tarihinde bizim guild e girip NightWatch ile Patinin hemen altında kardeş guild olarak sahile bi guild açtık, arkadaşlar girip güzel bi yağmalamışlar. Benim kastığım sewing materyallerini götürmüşler baya bi. Heyecan arayan TOL'cü arkadaşlar varsa eeğer Pati ve Nightwatch'tan şu aradaşların kaleye dalabiliriz. Biz o kadar kuvvetli değiliz yancınız oluruz fakat :( Drego ile görüştüm, toplanılıp dalınabileceğini söyledi oda :D Bunu değerlendirelim derim. Sanırım WTF guildi 2 - 4 kişilik bi guild. Bizim guild şu an 2 kişilik. Bizde 4 olucaz ama 2 ark yeni başladı onları şimdilik adamdan saymıyorum :D WTF nin haritadaki yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Mithril toparlayinda hepinize set yapiyim, full plate set icin 120 mithril sculp (30 mithril ingot) gerekiyo. Bide 40 kömur, gerisini ben tamamlarim. Aslinda bu aksiyon olayi super olur, toparlansak rahat 15 kisi falan ederiz. Crim bile olmadan dagitiriz arada bi tane lockpickimiz de olursa. Tanidik full combat arkadasta var, totalde 4-5 guild olup gireriz herturlu dgsjd baslayalim söyle aksiyonlara artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Bugün veya yarın bir saat belirleyip, toplanalım, dalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 i'm in. ne kadar cartları varsa keselim. evet kullanalım demiyorum keselim, biz yapabiliyoruz zaten dfdsf. pazar yapalım ama abi nerd müyüz gözünüzü seveyim pazar akşam akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 dalacağınız zaman uyarsa gelirim bende, 42 lockpick var hala bıraktım karakteri duruo öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 I want to buy your mithril 1 stack = 2.5 silver Buying your firewood 2 stack = 1 silver Buying your Charchoal 1 stack = 1 silver 2848-4390 Orijinal foruma yazdım copy paste burda işte . Mitril charchoal ve tahta alıyorum yukardaki fiyatları sizin icin artırabilirim . Ne getirirseniz alırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Beyler bu lockpick özellıgını hızlı kasmak ıcın bır yol yokmu?maymuncugu aldım ve dün bir kabın üzerinde sanırım 500 maymuncukdan fazla harcayarak lokpicki 20 sevıyesıne yaklastırdım(acamadm lanet kabını) bu hem cok zaman alıyor hemde sıkıcı.Acaba baska yolla hızlandırmak mumkunmu?lockpicten alınan experınce de açılması veya açılmaması farkedıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 degerli birimkinlerini bana devreden Mosqi ye teşekkür ederim . Adına kalemin önune bir anıt diktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 miyaw33 said: Beyler bu lockpick özellıgını hızlı kasmak ıcın bır yol yokmu?maymuncugu aldım ve dün bir kabın üzerinde sanırım 500 maymuncukdan fazla harcayarak lokpicki 20 sevıyesıne yaklastırdım(acamadm lanet kabını) bu hem cok zaman alıyor hemde sıkıcı.Acaba baska yolla hızlandırmak mumkunmu?lockpicten alınan experınce de açılması veya açılmaması farkedıyormu kabin kendi guildinin içindeyse açamıyorsun kabini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Arkadaslar serverlarda ping durumu nasil? Malum bu tarz oyunlarda en buyuk sikintimiz ping. Oynayan arkadaslar bilgilendirirse ona gore alacagim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 miyaw33 said: Beyler bu lockpick özellıgını hızlı kasmak ıcın bır yol yokmu?maymuncugu aldım ve dün bir kabın üzerinde sanırım 500 maymuncukdan fazla harcayarak lokpicki 20 sevıyesıne yaklastırdım(acamadm lanet kabını) bu hem cok zaman alıyor hemde sıkıcı.Acaba baska yolla hızlandırmak mumkunmu?lockpicten alınan experınce de açılması veya açılmaması farkedıyormu yok farketmiyor ama en hızlı etrafta gezerken milletin kabinini lokcpikcleyerek arttırısın hem eğlenceli oluyor hem getirisi oluyor ama tabi kısa sürede kırmızı olursun bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Laraken said: i'm in. ne kadar cartları varsa keselim. evet kullanalım demiyorum keselim, biz yapabiliyoruz zaten dfdsf. pazar yapalım ama abi nerd müyüz gözünüzü seveyim pazar akşam akalım. DÖner bıçaklarıyla dalalım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 freemium Tree of Life sahibi 24 Haz @ 1:07am 1 What a pride! I came from to DonanimHaber. Donanimhaber.com TR rank 26 , global rank 1088 , Paticik.com TR rank 1293 , global rank 72381 infos from alexa.com. Pls dont! (Beware pride one of the seven deadly sins.) ilk defa böyle bir şey gordum yabancı bir oyun forumunda ::o wow forumuna da böyle bir sey yazmak lazım ben 40. katta oturuyorum o ise bodrumda . yazdıklarını dikkate almayın ! Muahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 oha forumdonanım haber (: gereksizler bölümünde yazan varsa tanır beni :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Mouse recorder diye bir program indirdim, benim gibi dakikalarca aynı craft'ı tek tek tıklayarak yapanlara tavsiye ederim. Macro oluşturuyorsunuz, o kendisi tıklıyor. Büyük rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 akirafes said: freemium Tree of Life sahibi 24 Haz @ 1:07am 1 What a pride! I came from to DonanimHaber. Donanimhaber.com TR rank 26 , global rank 1088 , Paticik.com TR rank 1293 , global rank 72381 infos from alexa.com. Pls dont! (Beware pride one of the seven deadly sins.) ilk defa böyle bir şey gordum yabancı bir oyun forumunda ::o wow forumuna da böyle bir sey yazmak lazım ben 40. katta oturuyorum o ise bodrumda . yazdıklarını dikkate almayın ! Muahahah bizde az ama öz kardeş deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Adam kanatsız uçuyor,bırakın takılsın kendi halinde.İç kalede yapılmış kurulmaya hazır şekilde bekleyen yaklasık 100-150 stone wall un sahıbı malkoçoğlu,lütfen bunlar ne lan diye kırmayınız:) yarın tasıyacak hepsını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 varmı raid bu aksam.saat yazında toplanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Raid olacaksa shop'a koyduğum zırh ları giyineyim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Guild'lere şavaş ilan etme açılsın o zaman baya bir savaş olur, bir de güzel bir ayar yaparlarsa puan rank bir şeyler daha bir iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar