Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 damper kim abi ? Shop'unu kaldirabilir mi bir bina yapicaz ayrica cabin'i kurmus kiliti acildigi icin kullanılamaz halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 miyaw33 said: Malkocoglu wall hack yapıyor diye başlık açılmış steam de https://ucuncuadam.files.wordpress.com/2012/09/son-20.jpg?w=500&h=374 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 köyün etrafında takılıyorum ben de. sethlor sağolsun lock koymamış sur dışı workshoplara. tenks yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Kule hack http://i.hizliresim.com/DMv9W1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Şu patch çıksın artık, silah kullanmayı özledim. Tokat ata ata ağaçları deviriyorum. Osmanlı daki tokatçılar gibiyim... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 senin kadar silah stok eden görmedim . Gidip gelip alıyorsun . o silah depolarınla oyuun resmen silah baronusun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Sana çalışıyorum zaten ben. Bütün paramı senin dükkanlarda harcıyorum =) Şu durability patch gelsin, silah var baya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 akirafes said: senin kadar silah stok eden görmedim . Gidip gelip alıyorsun . o silah depolarınla oyuun resmen silah baronusun . azcikta bana sakla zalim sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 - More pve content + DUNGEONS and/or NPC villages. - Touching portable items and killing animals in a guild area must be a criminal act. - Increased criminal time (1 min to 15 min) - More penalty to yellow players, less for reds. - More playable night time without a torch. - Ticket system and game masters to handle disputes. - Since there is a global cooldown now, bandages can stack. - Players should not be allowed to delete new characters for few days. - Less bow range, more bow damage - Guild wars. If guilds mutually declare war, it's members can attack each other without becoming criminal. - Much more durability on weapons (fixed) - Little more durability on armors (fixed) Forumdaki konuyu biraz düzenledimde, şunlara ekleyeceğimiz birşey varmı ? Edit: Bu arada oyuna başlamadan izlediğim bir Lets Play videosunda NPC' lerin kendi köylerini kurup, oyuncu köylerine saldırdığı söyleniyordu. Aşağıdaki video da 42. saniyeye bakarsanız varmış böyle birşey. Herhalde yakında ekleyecekler. https://www.youtube.com/watch?v=pP6lhjEI62A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bi kere daha yazmıştım burda, skill point arttıkça craft time'ı etkilenebilir. saçma sapan lumberdır tesseradır aylar sürüyo, geceyi gün ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 silahları ateşte eriterek geri dönüşüm yapabiliyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yapımcı adam salak mı abi ya. ss'lere bakıyorum 40 kare alanda 14 tane kule var. ulan kuleye tier 2 getir, üst düzey kule getir. 14 tane atmadan bölgeyi savunsun işte. gece kondu gibi kule dikmiş herkes hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bingildak yazis tarzın aynı fremium, o musun yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 evet, freemium benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Yok değil adamın patideki ismide aynı zaten. http://steamcommunity.com/id/Freemium Adam son 2 haftada 236 saat oyun oynamış. Yani günde 16 saat. Geri kalan 8 saatte de uyusa, afedersiniz sıçmaya zamanı kalmıyor. Çok yanlış adama bulaşmışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aha itiraf etti asdf olm bingildak ingilizce biliyo he come from to paticik hadibea said: - More pve content + DUNGEONS and/or NPC villages. - Touching portable items and killing animals in a guild area must be a criminal act. - Increased criminal time (1 min to 15 min) - More penalty to yellow players, less for reds. - More playable night time without a torch. - Ticket system and game masters to handle disputes. - Since there is a global cooldown now, bandages can stack. - Players should not be allowed to delete new characters for few days. - Less bow range, more bow damage - Guild wars. If guilds mutually declare war, it's members can attack each other without becoming criminal. - Much more durability on weapons (fixed) - Little more durability on armors (fixed) Forumdaki konuyu biraz düzenledimde, şunlara ekleyeceğimiz birşey varmı ? Edit: Bu arada oyuna başlamadan izlediğim bir Lets Play videosunda NPC' lerin kendi köylerini kurup, oyuncu köylerine saldırdığı söyleniyordu. Aşağıdaki video da 42. saniyeye bakarsanız varmış böyle birşey. Herhalde yakında ekleyecekler. https://www.youtube.com/watch?v=pP6lhjEI62A Cok guzel abi ellerine saglik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bingildak, not the villain we need but the villain we hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 hadibea said: Yok değil adamın patideki ismide aynı zaten. http://steamcommunity.com/id/Freemium Adam son 2 haftada 236 saat oyun oynamış. Yani günde 16 saat. Geri kalan 8 saatte de uyusa, afedersiniz sıçmaya zamanı kalmıyor. Çok yanlış adama bulaşmışız :D Saka maka biyana ben uzuluyorum bu gence. Buyuk ihtimalle sikintili bi arkadas, normal hayatinda biraz sosyal olan ve insan iliskileri duzgun olan bi adam oturup gece gunduz gunlerce sunla ugrasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 I dont go first , if u dont go first , DONT ADD. bu ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bol bol silah biraktım depoya . Freemium u parca parca edin :P Aman önce o almasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 adam paticik üyesi abi neden buraya yazıyorsun ahahaha FREEMIUM KUTUDA SİLAHLAR VARMIŞ KANKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bingildak ahahah. Korax said: Saka maka biyana ben uzuluyorum bu gence. Buyuk ihtimalle sikintili bi arkadas Adam zerg desen değil, troll desen değil, griefer bile değil. İlk gün 10 tane çit yıktı, cabinden 5k civarı arrow aldı sonra bir daha koymadık bunları zaten. Şimdi herif 2 tane work bench kırmak için saatlerce kalede bekliyor. Şu adamın bana günlük zararı 18 firewood, 2 straps. Yani max 90 saniye. Bunun için kendi harcadığı süre en az 5-6 saat. O kadar dalga geçtik diye inanmıcak kimse ama hakketen bende üzülüyorum çocuk için :). Napsak aramıza alıp tost mu yapsak, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Dedigimde bu aynen. Ki bu sekilde sanal ortamda bile kendini sosyal ortamdan bukadar soyutlayan bi adamin gercek hayattaki durumunu dusunemiyorum. Kötu cocuklukmu, psikolojik problemmi cözemedim henuz, yazik valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Büyük ihtimal okuyodur bunları isim alıp intikam planları kuruyodur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar