reampage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Satılık 350 TL Kutusu yok kozmetik olarak arkada bi çizik var başka bişi yok. Resim atarım sorunu yok. 8gb kart bide little big planet içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Playstation TV + 100 tl ye ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 200 e alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Haftaya istanbula gelir, 250ye elinden alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Ben bu işin cahiliyim mesela benim evdeki ps oyunlarını kız arkadaşıma alsam kendi evinde wifi üzerinden oynayabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 beyler ben 200e aldım zaten lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Ozaman anlastik kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 200'e mi aldın sdfjbksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 dolarestir takas yapalım işte ps tv ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 200e nerden aldın söyle biz de alak asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bir foto alsak ben de talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abi sen o tablete burun kıvırdın bunun üzerinden tank geçmiş filan dersin :D akşam foto atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Yok burun kivirmadim kendi kullandiklarimin ne kadar temiz oldugunu fark ettim baya kiz gibi bakiyorum ben esyalarima demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 foto gelsin aynen bi bakayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ben alabilirim foto varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 DareJedi said: Yok burun kivirmadim kendi kullandiklarimin ne kadar temiz oldugunu fark ettim baya kiz gibi bakiyorum ben esyalarima demek ki :P Su yorumdan sonra gelen foto isteklerinin urun icin oldugundan supheliyim su noktada. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Silphatos said: 200e nerden aldın söyle biz de alak asd Yazıcıoğlundan aldım gezerken şansa tükkanların birinde vardı o zaman kur yüksek değildi 200 mü 250eye mi ne aldım. Birde PS 4 daha çıkmamıştı vs Vitanın en ölü olduğu zamanlardı Darkaynur alıcam dedi almadı. 4gb ve 8gb kart var yanında bide memory olarak. PSN'i değiştirmezseniz eğer içinde ys:memories of calcetta var birde person 4 ile ee persona 3 var suikoden 2 var valkyria chronicles 2 var daha bişiler olabilir little big planet var kartuşlu. daha bişiler olabilir. 350 az bile istiorum ama kutu yok garanti yok vs. Kitapçık yok. Elektronik eşyalarına insan muamelesi yapan biri olmadığım için kız gibi diyemicem. Yada illa diceksem burun kıvırıp meh diyip yoklukta gider diyip verse önünde amuda kalkıcağınız kızlardan olur. hatta benim psni ödeyip açtırırsanız Fotoğraf atıcam bu aksam kesin İdareten foto : PSVita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 karı da yanında eşantiyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Reklam daha çok tercihini yap reklamı. Kızlar senin yerine vitayı tercih edicek anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Reampage hangi şehirdesin cnm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ankaraya taşınırsan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ıy ankaralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar